Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz sana sakin ol diyoruz sen incir kürünü bitirdin hayıt kürüne başladın bile , hormon değerlerini bilmeden şakın hiç bir kürü kullanma, kürlerin etkisi mutlaka var ama her kürün etki ettiği hormon farklı, o hormonda sorun yoksa sorun yaratırsın, incir kürü mesela prolaktini yükseltirmiş, yüksek prolaktin gebelik oluşmasına engel, sen sakin sakin düzenli lambadalar yap kürleri çıkar kafandan şimdilik

Kızlar zeytinyağında inciri bekleterek her gün bir küçük incir yedim ve yumurtlama tarihim iki üç gün erken oldu her ay bir buçuk iki hafta tüketilebilir bence

Hoşbulduk canım
Evet çok iyi geldi canım. Ben genel olarak pozitifim. Her tedaviye de olumlu başlıyorum. Fakat iki kez 5. Gün embriyosu negatif olunca,bizi beğenmiyorlar şu hale bak diye kızdım bizim tutunamayan embriyolara :) yeni tarzım; işte biz,işte hayat, gelmek isteyene kapımız sonuna kadar açık şeklinde :)

:) tamam tamam yapmıyom bişey.. hani bişeycikler yapmış olayim dedim di.. :). zaten sen bakma benim bu dönemimde söylediklerime regl dönemi hormonlarımın vesvesesi tamamen.. ben bu dönemde Romayı satın alır karla satarım beynimde ama icraat sıfır dizginlerim kendimi yani.. :) dengesiz beslenen biriyim az yerim herkes kızar ondan dedim sağlıklı bişeycikler yapayım diye.. akışına bırakıp lambadaya odaklanıyorum. tamamdır ..:)

Aynen öyle herkesin memnuniyet kriteri farklı, o yüzden kimseye mutlaka şu merkeze gidin demem korkarım, ben de ilk başlayacağım zaman buradaki yorumları okudum ilk sonra bütün merkezlerden randevu alıp görüştüm en içime sinen burası olmuştu burda başladım, memnunda kaldım. Ben memnunum öneririm ama yeni tedaviye başlıyacak bana fikir soranlara ben memnunum ama tedaviye başlama kararı aldıysanız tüm merkezlerle görüşün içinize en çok sinene başlayın derim, beklentiler değişebiliyor çünkü.

Hahaha çok sevdim bu yeni tarzı, ben de bu tarz olayım, şu an benim yumurtalar büyüme aşamasında yaklaşık 10 gün benimle büyüyecekler, inşallah benim tarzıma uygun yumurtalardır ve kapıyı kapatırım artık

İnşallah ya cok istyrm cnkü doktorumada yazdm kan ver dedi sizin baya bilgnz var evet amin istyn herkeze versn saglıkla seklde kucagmıza alalalım

Belirti falan yokken adete dört gün kala neden normal gebelik testi yaparım, neden o pis buharlaşma çizgisiyle göz göze gelirim, neden sabredemem öyle garip bir bünye işte. Test de şu şaibeli marka bebe time haa, eczacı emrivaki vermişti. Buharlaşma çizgisinde bile çok ararsan uçuk pembelik bulursun. Ama bir kere pozitif test görmüş insan kül yutmaaaaaz.

Merak, sabırsızlık, istek bizi bu duruma getirdi arkadaşım yanlız değilsin,1,5 yıl önce internetten 100 lü paket almıştım regliye 1 hafta kala teste başlardım, 1,5 yılda tüketmişim 100 testi tabi pozitifide çok gördüm valla alkışlıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…