- 17 Nisan 2019
- 2.488
- 2.519
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.241
Son beraberliğimiz 13 mayıstaydı zorunlu nedenlerden 15 inde kan verdim negatif çıktı bat 21 mayıs tamamen ümidi kesmiştim burayı okuyunca kafam karıştıbende erken gebelık ıdrar testınde bat a 2 varken cıkmamıstı mesela
Biz sana sakin ol diyoruz sen incir kürünü bitirdin hayıt kürüne başladın bileBuluşurlar bencedene güldüm gene... zeytin yağını yeni duydum kaynatma biliyodum ben yahu yakışmaz ki hiç yağ ve incir yok yapamam yaa. Hayit çayı diyorlar bide onu mu içsem ki. Gerçi onda da düzensiz adeti olanlar mı ne kullaniyormus
Kızlar zeytinyağında inciri bekleterek her gün bir küçük incir yedim ve yumurtlama tarihim iki üç gün erken oldu her ay bir buçuk iki hafta tüketilebilir bencekaynatma bana da zor geldı, ıncırı zeytınyagına koydum anam bı ıgrenc geldı allah gunah yazmasın. sadece ıncırı cok severım delı gıbı de yerım. oyle yemeye devam edıyorum sadece ıncır yıyorum canım. zeytınyagını da salatada yerım bırbırlerını bulsunlar :)
Hoşgeldin canım, kafa dağıtmak hormonlarımıza çok iyi geliyor İnan, bu keyifli günlerinin üstüne transferin çok daha güzel olucak inşallah, olumsuz olursa düşüncesini at kafandan ki inanıyorum bu sefer o pozitifi göreceksin, tr ye karnında bebişinle tatile geleceksin inşallah
:)Biz sana sakin ol diyoruz sen incir kürünü bitirdin hayıt kürüne başladın bile, hormon değerlerini bilmeden şakın hiç bir kürü kullanma, kürlerin etkisi mutlaka var ama her kürün etki ettiği hormon farklı, o hormonda sorun yoksa sorun yaratırsın, incir kürü mesela prolaktini yükseltirmiş, yüksek prolaktin gebelik oluşmasına engel, sen sakin sakin düzenli lambadalar yap kürleri çıkar kafandan şimdilik
Aynen öyle herkesin memnuniyet kriteri farklı, o yüzden kimseye mutlaka şu merkeze gidin demem korkarım, ben de ilk başlayacağım zaman buradaki yorumları okudum ilk sonra bütün merkezlerden randevu alıp görüştüm en içime sinen burası olmuştu burda başladım, memnunda kaldım. Ben memnunum öneririm ama yeni tedaviye başlıyacak bana fikir soranlara ben memnunum ama tedaviye başlama kararı aldıysanız tüm merkezlerle görüşün içinize en çok sinene başlayın derim, beklentiler değişebiliyor çünkü.inşallah canım alıcaksın sende müjdeli haberi.. bencede biraz kişisel bi durum pozitifi görmek vs her bünye farklı tabi. bende memnuniyet sorusunu senin baktığın açıdan sormuştum. @Effective sanırım kimseyi yanlış etkilemek istemiyor. hassas bi konu sonuçta..
oldum canım, 33. gunde oldum carsamba gunu, fakat enteresandır normalde agrı falan oluyodu ne sıkıntı ne agrı hıcbır belırtı olmadan bı baktım adet olmusum :) sagolasın
[/QUOTE
Heh, iyi. Yoksa şu civanperçemi işini denedin mi sana sökmedi mi diyecektim. Haydi çalışmalar başlasın o zaman!
Hahaha çok sevdim bu yeni tarzı, ben de bu tarz olayım, şu an benim yumurtalar büyüme aşamasında yaklaşık 10 gün benimle büyüyecekler, inşallah benim tarzıma uygun yumurtalardır ve kapıyı kapatırım artıkHoşbulduk canım
Evet çok iyi geldi canım. Ben genel olarak pozitifim. Her tedaviye de olumlu başlıyorum. Fakat iki kez 5. Gün embriyosu negatif olunca,bizi beğenmiyorlar şu hale bak diye kızdım bizim tutunamayan embriyolara :) yeni tarzım; işte biz,işte hayat, gelmek isteyene kapımız sonuna kadar açık şeklinde :)
İnşallah ya cok istyrm cnkü doktorumada yazdm kan ver dedi sizin baya bilgnz var evet amin istyn herkeze versn saglıkla seklde kucagmıza alalalımŞimdi ilaçlar hakkında baya bi bilgim var içini rahatlatayım, çatlatma iğnesi yapıldığında içinde hcg var o nedenle test pozitif çıkar gün geçtikçe bu değer düşer sen çatlatmadan 8 gün sonra kanda hcg 6 demiştin yani iğne etkisiyse 6 değeri 9-10-11. Gün bu değer daha da düşer artmaz artarsa hamilelik olmuştur, 6 san sonra 5 gün geçmiş kaldıki 6 da idrar pozitif vermez o yüzden senin testinin pozitifliği hamileliktendir ama tıp da %100 diye bir şey yok maalesef o yüzden kan testi ve testin 2 gün sonra katlanması gerekir, tabi bu ilk aşama inşallah tüm aşamaları sağlıkla atlatıp sağlıkla kucağına alırsın bebişini, bol şans canım.
Malesef 13 haftalık kaybettim tüp bebek tedavisindeyim hepimize nasip olsun inşallahAllah analı babalı büyütsün darısı başımıza insallah
Oructuttunuz mu getigimiz gunler deacabaArkadaşlar adete 7 gün varken bhgc 2.39 çıktı sizce 2 gün sonra tekrarlamalımıyım yoksa direk negatif mi?
busefer ki sıkı sıkı tutunacak canım allahın izniyle amin..Malesef 13 haftalık kaybettim tüp bebek tedavisindeyim hepimize nasip olsun inşallah
Merak, sabırsızlık, istek bizi bu duruma getirdi arkadaşım yanlız değilsin,1,5 yıl önce internetten 100 lü paket almıştım regliye 1 hafta kala teste başlardım, 1,5 yılda tüketmişim 100 testiBelirti falan yokken adete dört gün kala neden normal gebelik testi yaparım, neden o pis buharlaşma çizgisiyle göz göze gelirim, neden sabredemem öyle garip bir bünye işte. Test de şu şaibeli marka bebe time haa, eczacı emrivaki vermişti. Buharlaşma çizgisinde bile çok ararsan uçuk pembelik bulursun. Ama bir kere pozitif test görmüş insan kül yutmaaaaaz.
doktorun cevabını yaz merakta koyma bizi..:)Onu yarın yapıcm cnm doktoruma da yazdm baklm ne dck sordm cok heycnlyım
inşallah..hay agzın bal yesın, kolların bebısını sallasın ınsallah yavv, inşallah gulum ınsallah hepımız kavusalım naslı bebıslerımıze
:)))))))))))))))))))))))))emin oluyorum canım, profıl ısmını de degıstıreyımeminflx77 dıye
Kan ver dedi bide etkisi gecmişmidr dedm evet dedidoktorun cevabını yaz merakta koyma bizi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?