- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.561
aynen ben de beyanname e defterr hoofff.. bir de tatil yerleri bakıyorumm onu da halletmek lazım ama gün geçtikçe fiyatlar artıyor nabacağsak :)malum hafta işte beyanname zamanı,artık dikkatli dikkatli yapacağım,kolay gelsin sanada
Günaydın canım güzel bir hafta olsun hepimiz için..Günaydınnn kızlarr yeni bir haftaya daha hoş geldiniz.. her şey gönlünüzce olsun
valla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bendeaynen ben de beyanname e defterr hoofff.. bir de tatil yerleri bakıyorumm onu da halletmek lazım ama gün geçtikçe fiyatlar artıyor nabacağsak :)
Güzel geçmesine sevindim, iyi gelmiştir. Tedavinin durumuna göre ayarlarsın Türkiye'ye gelme planını. Şimdi hiç o kısmı düşünüp üzme kendini, sıkma canını.
valla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bende
Ben babamın evine gideceğim. Herşey dahil, sınırsız gün ağaya beleş :) tek kusuru deniz olmaması..onu da ufak bir kaçamakla çözeriz muhtemelen :)valla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bende
Haftaiçi haftasonundan daha az yoruldum desen inanırım. Bu kadar misafir sıkıntı :)dün de misafir vardı bir de cancan,mabedim yer görmedi hafta sonu
:)) müdürvalla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bende
olsun ya,sana en güzel tatil baba ocağı,ailen Türkiye de sanırımBen babamın evine gideceğim. Herşey dahil, sınırsız gün ağaya beleş :) tek kusuru deniz olmaması..onu da ufak bir kaçamakla çözeriz muhtemelen :)
Cok saol cnm bnm
ya işte Ramazan dolayısıyla artıyor,bir de bizim arkadaş çok fazla ailecek görüştüklerimiz,eşiminkiler benimkiler,onlar geldi biz gittik,rahatta bırakmazlar sağolsunlar hafta içinden başlarlar,hafta sonu ne yapıyoruz diye :))Haftaiçi haftasonundan daha az yoruldum desen inanırım. Bu kadar misafir sıkıntı :)
beğenmediysen hacı da olabilir,bi ara ne dilime dolanmıştı bu ikisi :):)) müdür
kafa nereye biz oraya mı yapsak :)
baktım 5900 falan diyor :) otel güzel görünüyordu ama.beğenmediysen hacı da olabilir,bi ara ne dilime dolanmıştı bu ikisi :)
kafa nereye biz oraya daha tuzlu oluyor,kuşadasına baktın mı,kadınlar denizi tarafına
tamam gönlümün müdürü olarak seni derinliklere gömüyorum,sen bidenecik cancanımsın o zamanbaktım 5900 falan diyor :) otel güzel görünüyordu ama.
sen bana gı de gülüm de kuzum de bidenem de çiçeem debeğenmedim değil de unvanla ilgili sıkıntımdandır
Sen de özgürcanımmm ❤tamam gönlümün müdürü olarak seni derinliklere gömüyorum,sen bidenecik cancanımsın o zaman
Saglikli, akilli, vicdanli evlat olsun, aynen kız erkek hic farketmez, bana biri bu saydiklarimin garantisini verse, beben olacak ve bu özellikleri taşıyacak diye, doğana kadar cinsiyeyi ne diye sorarsam namerdim
Anksiyete konusu bulunmuş yine, sağ salim çözülecek mi, Allah emi seni, çözülecek insAllah merak etme, haziran 1 de şu an karnımda yazacaksin da su 31 mayis olaydi eyiydi
Nice güzel yıllara, 3. Yıl dönümünde 3 kişi girin inşallahKızlar selam. Yazamadım hiç.
Dün 2. Evlilik yıldönümümüz olduğu üçün gezmelere, denizlere daldık.
Bu arada ben bu hazırlık aşamasında verilen ucuz, banal eski nesil multivitamini, decavit'i de değiştirdim. Karışmasam olmaz çünkü :)) Yerine Vinalac aldım. Müstecep Bey'e sordum. Olur dedi.
anamm 5 dene yavruu,ohhh misssKızlar ben de şimdi çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür, yarın tekrar çağırdı büyük ihtimal perşembe toplanacak benim evlatlar
Nice güzel yıllara, 3. Yıl dönümünde 3 kişi girin inşallahbu arada vitamini değiştirerek iyi yapmışsın vinalac çok iyi bir vitamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?