Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen ben de beyanname e defterr hoofff.. bir de tatil yerleri bakıyorumm onu da halletmek lazım ama gün geçtikçe fiyatlar artıyor nabacağsak :)
valla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bende

Güzel geçmesine sevindim, iyi gelmiştir. Tedavinin durumuna göre ayarlarsın Türkiye'ye gelme planını. Şimdi hiç o kısmı düşünüp üzme kendini, sıkma canını.

Evet canım çok iyi geldi. kısa bir mola oldu bize. Şimdi yine günlük koşturmacalarımızdayız. Ek olarak şiddetli geçimsizlik sebebi ile arayı açtığım koşu bandı ile barıştım kardeşimin zoru ile. Her gün buluşuyoruz kendisi ile. Spor da insani kafa olarak rahatlatıyor iyi oluyor.
Sen nasılsın ben arada takip edemedim kontrolde ne dedi doktor? Sanırım daha Regl olmadın neden acaba?

valla müdür bende bilmiyom ya,dediğin gibi uçuyor fiyatlar gün geçtikçe,ne yapacam bilmiyorum bende
Ben babamın evine gideceğim. Herşey dahil, sınırsız gün ağaya beleş :) tek kusuru deniz olmaması..onu da ufak bir kaçamakla çözeriz muhtemelen :)

Haftaiçi haftasonundan daha az yoruldum desen inanırım. Bu kadar misafir sıkıntı :)
ya işte Ramazan dolayısıyla artıyor,bir de bizim arkadaş çok fazla ailecek görüştüklerimiz,eşiminkiler benimkiler,onlar geldi biz gittik,rahatta bırakmazlar sağolsunlar hafta içinden başlarlar,hafta sonu ne yapıyoruz diye :))

beğenmediysen hacı da olabilir,bi ara ne dilime dolanmıştı bu ikisi :)
kafa nereye biz oraya daha tuzlu oluyor,kuşadasına baktın mı,kadınlar denizi tarafına
baktım 5900 falan diyor :) otel güzel görünüyordu ama.

sen bana gı de gülüm de kuzum de bidenem de çiçeem de beğenmedim değil de unvanla ilgili sıkıntımdandır

baktım 5900 falan diyor :) otel güzel görünüyordu ama.

sen bana gı de gülüm de kuzum de bidenem de çiçeem de beğenmedim değil de unvanla ilgili sıkıntımdandır
tamam gönlümün müdürü olarak seni derinliklere gömüyorum,sen bidenecik cancanımsın o zaman

Fark etmez o yaa. Hazır döllenmiş olduğu için. :) Yani doğal olsa da zaten Mayıs'ta yapılmış, Haziran başında rahme düşmüş olacaktı :)

Anksiyete konusu bulmakta üzerime yoktur bacım. :))

Kızlar selam. Yazamadım hiç.
Dün 2. Evlilik yıldönümümüz olduğu üçün gezmelere, denizlere daldık.

Bu arada ben bu hazırlık aşamasında verilen ucuz, banal eski nesil multivitamini, decavit'i de değiştirdim. Karışmasam olmaz çünkü :)) Yerine Vinalac aldım. Müstecep Bey'e sordum. Olur dedi.

Nice güzel yıllara, 3. Yıl dönümünde 3 kişi girin inşallah bu arada vitamini değiştirerek iyi yapmışsın vinalac çok iyi bir vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…