Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canııımmm amiinnn
Ne güzel haberlerle geldinn sen hadi yolun açık olsun şimdidenn..
Akbye gelince çok aşama kaydetmişsin bir günde maşallah gecede viledayı almadan yatarsınn bence.. o iş de tamam olurr:)

Bugün kostur kostur verdim tekrar kan aynı yerde veremedim ama sonuc negatif cıktı. Nasip birdaha ki ay insallah. Sagolasın Allah razı olsun gönlünün muradını versin insallah.

Bugün kostur kostur verdim tekrar kan aynı yerde veremedim ama sonuc negatif cıktı. Nasip birdaha ki ay insallah. Sagolasın Allah razı olsun gönlünün muradını versin insallah.
Ayy yaa 2 niye çıkar ki o zmn tertemiz sıfır çıksa 2 den bile umut eder hale geldik.

Amin hepimizin de artık yani

Yaptım, hafif çizgi vardı. Ama dün sahurda adet oldum. Oruç etkisi çizgilerdi sanırım.

Selam kızlar bugün çok giremedim @Beste78 ne yaptın aradılar mı merkezden döllenmeyle ilgili panic_attack senin bugün kaçıncı gündü 6 mm
Selam canım, benim de bugün çok işim vardı pek giremedim, aradılar canım döllenmiş, senin de yarın kontrolün iyi geçer inşallah, haber ver mutlaka, bol şans canım

3 gün var adetime.beni acayip adet sancıları sardı bi titreme geliyor bana ha oldum olucam olmusum gibi. okadar o halimle şırınga yaptim hortumla göndersem fayda yok hic sorun degil zorla bir araya getiricez nede olsatabi insallah rahim ana bu birlesmeyi onaylacakmi o da var. birde ona begendirme var. var oglu var.eşoluessek sipalari olmadan tukettileer bizi

Dimiii var testin bozuk olmasından korkuyorummm ,
13. Günü bekle canım bende hemen belirdi silikte olsa

Tamam canim evet bende beklicem 13 u. Pozitifte bozuk pek olmaz bence sanmam negatifte yanlis cikma ihtimali yuksekmis ama pozitifte ihtimal vermiyorlar pek google da yazanlar:) belirtin var miydi hic

Tamam canim evet bende beklicem 13 u. Pozitifte bozuk pek olmaz bence sanmam negatifte yanlis cikma ihtimali yuksekmis ama pozitifte ihtimal vermiyorlar pek google da yazanlar:) belirtin var miydi hic
İnşallah canım benim bugün kan testi de yaptırıcam veya yarın sabah tekrar deneyip öyle yaptırıyım diyorum o zaman belli olur şuan emin olamadığım için sevinemiyorum yaa
Belirti akıntım bu ay çok fazlaydı reglden snra hiç kesilmedi hatta geçen hafta bugün doktora gitim smear testi yaptı sonucu gittiğimde alıcam ama muanede bi sorun görmemişti
Bide çok susuyodum içim yanıyodu resmen en belirgini bunlardı canım

Bakalım ağrılarında bir fark olacak mı operasyondan sonra. Benim azalmıştı.. öyle ya da böyle gelecekler. Ben de bu ay bir tuhafım erken yumurtlamış olabilirim. Test de yapmadım nasılsa tedavi başlayacak diye doğal olan ayları ben tutturamıyorum bir türlü :) normalde bugünler yumurtlama günleri olmalı.. ama benim 9-10. Gün yumurtlama ağrım oldu ve geçti. Çok takılmıyorum çünkü Haziran’da başlayacak tedavinin ilaçlarını bile aldım. Adetin birinci gününü bekliyorum başlamak için.

Dur bakalım daha 3 gün var, kırmızıları görene kadar umut hep var canım

Kızlar çok şükür rahim kalınlığı 8.2 mm olmuş 31 Mayıs Cuma adetin 21.gün transfer ... o gün Kadir gecesi inşallah dualarımız kabul olur hepimizin yarın crinone jel başlatıyor daha önce kullandırmamıştı nasıl kullanacağımı çok bilmiyorum püf noktaları varsa paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…