- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.001
Canııımmm amiinnncanemmmmm insallah bebegindir o. degilse de histeskopiyle hallederler en azindan neden hamile kalamadigina sebep ortadan kalkmis olur
memorial sperm testi istiyor kendi hastanesinden2 hafta icin de trye yollucam test icin kocayı. bugun kontorolum vardi aile doktorumda. ameliyat cd sine goz atti guzel yapmislar neden hemen tupe kosuyosun herseyin yolunda normal bi kac ay denesen dedi . esimin spermleri pek iyi degil ve artik beklemek zaman kaybetmek istemiyorum dedim.patoloji de temiz cikmis
hic sorma canisi aynen oyle haklisin gelim bi bakicam caresine. hem bugun ev süpürmedim bi lbanyonun gunluk temizligi bide yatagimi topladim. yatmadan once elim de viladayla gezmezsem benim icin büyük gelismedir
neguzel erkenden olmus bitmişinsallah benim de oyle olur
Bugün kostur kostur verdim tekrar kan aynı yerde veremedim ama sonuc negatif cıktı. Nasip birdaha ki ay insallah. Sagolasın Allah razı olsun gönlünün muradını versin insallah.ayy hadi inşallah senden gülsün yüzümüz 2 çok muallakta bir rakam :) 2 den yükselen var hatta 0,68den de yükselen ayy olur mu olurr. temizlendinn tedavini olduun en iyi ellerde.. inşallah efemm..
dün gece de hepiniz için ettim duamı.
Ayy yaa 2 niye çıkar ki o zmn tertemiz sıfır çıksa 2 den bile umut eder hale geldik.Bugün kostur kostur verdim tekrar kan aynı yerde veremedim ama sonuc negatif cıktı. Nasip birdaha ki ay insallah. Sagolasın Allah razı olsun gönlünün muradını versin insallah.
Gebelik testi yapmışmıydın. Dün gece ovülasyontesti yaptım bende ikinci biraz kızarık gbi ama. Tahlil vermiştim 21 de beta hcg 2.0 çıkmıştı gerci kist vardi ondanmı bilmiyorum. Tahlil versem iki tekrargebelik testi yok evde ovu var
Selam kızlar bugün çok giremedim @Beste78 ne yaptın aradılar mı merkezden döllenmeyle ilgilipanic_attack senin bugün kaçıncı gündü 6 mm
Selam canım, benim de bugün çok işim vardı pek giremedim, aradılar canım döllenmiş, senin de yarın kontrolün iyi geçer inşallah, haber ver mutlaka, bol şans canımSelam kızlar bugün çok giremedim @Beste78 ne yaptın aradılar mı merkezden döllenmeyle ilgilipanic_attack senin bugün kaçıncı gündü 6 mm
beste can harika haber sonsuz kere masallah onaSelam canım, benim de bugün çok işim vardı pek giremedim, aradılar canım döllenmiş, senin de yarın kontrolün iyi geçer inşallah, haber ver mutlaka, bol şans canım
Merhaba kızlar sabah gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 13. Günüm ben çizgi görüyorum ama sizde bakabilirmisinizzz
Dimiii var testin bozuk olmasından korkuyorummm ,Bende goruyorummm:)) bende yumurtlamadan sonra 10.gun denesem diyordum ama 13 te bile baya silik cikiyormus
Dimiii var testin bozuk olmasından korkuyorummm ,
13. Günü bekle canım bende hemen belirdi silikte olsa
İnşallah canım benim bugün kan testi de yaptırıcam veya yarın sabah tekrar deneyip öyle yaptırıyım diyorum o zaman belli olur şuan emin olamadığım için sevinemiyorum yaaTamam canim evet bende beklicem 13 u. Pozitifte bozuk pek olmaz bence sanmam negatifte yanlis cikma ihtimali yuksekmis ama pozitifte ihtimal vermiyorlar pek google da yazanlar:) belirtin var miydi hic
Selam canım, benim de bugün çok işim vardı pek giremedim, aradılar canım döllenmiş, senin de yarın kontrolün iyi geçer inşallah, haber ver mutlaka, bol şans canım
Beş gün güzelce bölünür bir kahramanlığını kanıtlar umarım canım :)Selam canım, benim de bugün çok işim vardı pek giremedim, aradılar canım döllenmiş, senin de yarın kontrolün iyi geçer inşallah, haber ver mutlaka, bol şans canım
Bakalım ağrılarında bir fark olacak mı operasyondan sonra. Benim azalmıştı.. öyle ya da böyle gelecekler. Ben de bu ay bir tuhafım erken yumurtlamış olabilirim. Test de yapmadım nasılsa tedavi başlayacak diye doğal olan ayları ben tutturamıyorum bir türlü :) normalde bugünler yumurtlama günleri olmalı.. ama benim 9-10. Gün yumurtlama ağrım oldu ve geçti. Çok takılmıyorum çünkü Haziran’da başlayacak tedavinin ilaçlarını bile aldım. Adetin birinci gününü bekliyorum başlamak için.3 gün var adetime.beni acayip adet sancıları sardı bi titreme geliyor banaha oldum olucam olmusum gibi. okadar o halimle şırınga yaptim hortumla göndersem fayda yok hic sorun degil zorla bir araya getiricez nede olsa tabi insallah rahim ana bu birlesmeyi onaylacakmi o da var. birde ona begendirme var. var oglu var.eşoluessek sipalari olmadan tukettileer bizi
Sağol canım, Yolu daha çok o yüzden sevinemiyorum pekbeste can harika haber sonsuz kere masallah ona
Dur bakalım daha 3 gün var, kırmızıları görene kadar umut hep var canım3 gün var adetime.beni acayip adet sancıları sardı bi titreme geliyor banaha oldum olucam olmusum gibi. okadar o halimle şırınga yaptim hortumla göndersem fayda yok hic sorun degil zorla bir araya getiricez nede olsa tabi insallah rahim ana bu birlesmeyi onaylacakmi o da var. birde ona begendirme var. var oglu var.eşoluessek sipalari olmadan tukettileer bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?