Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beş gün güzelce bölünür bir kahramanlığını kanıtlar umarım canım :)
Umarım öyle olur, hiç heyecan yok bende nedense içim bomboş gibi, eşim bu sefer çok heyecanlı nedense, olumsuz olursa çok üzülecek gibi geliyor, kendimi bıraktım onu düşünür oldum

Umarım öyle olur, hiç heyecan yok bende nedense içim bomboş gibi, eşim bu sefer çok heyecanlı nedense, olumsuz olursa çok üzülecek gibi geliyor, kendimi bıraktım onu düşünür oldum
Aaa ama sakin huzurlu ruh halinden karamsarlığa geçiş yapıyor gibisin yapma. Belki eşine malum olmuştur olamaz mı? Haydi inşallah.

Gözün aydın çileklim çok güzel bir haber, transfer günü de süper bir güne denk geliyor, inşallah herşey çok güzel olucak kalpten inanıyorum , crinone çok bela bişey, şiringa gibi sırt üstü yatıp bacaklarını hafif toplayıp rahime sokucaksın, tüpün kafasını kopartmadan ters çevirip salla ilaç uca kadar insin, soktuktan sonra sıktığın bir yer var onu sıkıyorsun fakat çıkarmadan sıkmayı bırakma yoksa ilaç geri toplanıyor, yaptıktan sonra 5- 10 dk kalkma sonra kalkıp yarım saat yürüyüş yap ki ilaç iyi emilsin, fazlası tortu olarak zamanla çıkacak korkma bu normal bişey kullanırken merak ettiğin bir şey olursa sor ben kullanmıştım çünkü.

canım gözünaydın, inşallah güzel haberlerin devam eder, mübarek şu günlerin yüzü suyu hürmetine Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Aaa ama sakin huzurlu ruh halinden karamsarlığa geçiş yapıyor gibisin yapma. Belki eşine malum olmuştur olamaz mı? Haydi inşallah.
Aynen öyle oldu canım, eşim içimde iyi bir his var bu sefer herşey yolunda gidecek gibi dedikçe karamsarlaşmaya başladım, olumsuz olursa onun üzüntüsünü düşünür oldum,o hiç yorum yapmazdı çünkü, ben her türlü sona hazırım kendi adıma endişem yok ama onun bu ruh hali beni üzüyor

Kızlarr günaydın iyi hafta sonları
Güzel haberler gelmeye devam ediyor...❤
Dün akşam saçıma zeytinyağı sürdüm.. kuruydu kaşınıyordu saçlarım tek seansta iyi geldi ama gene kaşıntı mevcut hep bu kimyasaldan.. acaba cildiyeye mi görünsem.. boya zamanı geldi ondan daha çok kaşındı sanırım ama kuruluğu hissediyorum..
Zeytinyağını da sürdük bitlenmesek bari

Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tamam takıldığım bişey olursa sorarım senin de güzel haberlerini alalım inşallah

ilk mesajından beri heyecansız olduğun anlaşılıyor canım, kendini olumsuzluğa hazırlamana da bişey demiyorum ama buna hazırlamakla o ruh haline girip bedenine kötü olanı çekmek ve olumsuz enerjiyle kendini boğmak doğru değil, evet çok ümitlenme herşey olabilir, ama bu herşeyin içinde sağlıklı güzel bir yavrucağa kavuşma ihtimali de dahil. nört kalmaya çalış, olumsuz değil canım benim. allah gönlüne göre versin inşallah.

Ortak bir mücadele bu, sevinci de ortak olacak hüznü de tabi ki. Ama asıl yükü kadın taşıyor tedavide, kendine hakkını teslim et, elinden geleni yaptığını hiç unutma sonrası kısmet tabi ki.

Ortak bir mücadele bu, sevinci de ortak olacak hüznü de tabi ki. Ama asıl yükü kadın taşıyor tedavide, kendine hakkını teslim et, elinden geleni yaptığını hiç unutma sonrası kısmet tabi ki.

Ya ben çevremdekiler için üzülmeyi, onlar üzülmesin onlar yorulmasın diye her şeyi kendi başıma halletmeyi, kendimden önce onları mutlu etmeyi çok severim, çok ta iyi yaparım bunu,yapım bu hiç güzel bir şey değil ama elimde değil bu beni fazla yıpratıyor tabi, opu dan sonra cidden çok nötr düm, hala kendi adıma öyleyim sanki hiç opu olmamış gibiyim, ama eşimin dün böyle konuşması etkiledi beni ve elimden gelen hiç bir şey yok keşke olsada daha fazlasını yapabilsem, sadece hakkımızda hayırlısı diyorum. Şu kalan 4 gün biran önce bitsin ne olucaksa olsun diyorum.

zeytinyağını arındırmaya çalışırken daha çok zarar görmüyor mu kuzu ? argan yağı falan mı kullansan, şampuanının içine e vitamini ampulleri var ya onlardan kır dök saça ve saç derisine çok iyi geliyormuş diyorlar, saç derisindeki kuruluğu da yokeder bakarsın.

Yok kuzu arındı hemen hiç sıkıntı olmadı. olur onları da denerim.

Ah canım bizim yükümüz ağır çok zorlu sürecimiz herşeyi düşünüyoruz sen elinden geleni de yapıyorsun zaten için rahat olsun hayırlsı neyse o olsun allahın izniyle dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok

ben de saçlarımı çok kısa kestirdim, çok rahattı ıkı kere kestırdım ama uzarken ensede sıvılcelenme yapıyor, oldu mu ensemde sivilceler ben de onları yolmatan zevk alıyorum enzemi mahvettim , hayatımda da ilk defa ensemde sivilce çıktı ve geçmiyorlar bir aydır hep yoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…