Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben çevremdekiler için üzülmeyi, onlar üzülmesin onlar yorulmasın diye her şeyi kendi başıma halletmeyi, kendimden önce onları mutlu etmeyi çok severim, çok ta iyi yaparım bunu,yapım bu hiç güzel bir şey değil ama elimde değil bu beni fazla yıpratıyor tabi, opu dan sonra cidden çok nötr düm, hala kendi adıma öyleyim sanki hiç opu olmamış gibiyim, ama eşimin dün böyle konuşması etkiledi beni ve elimden gelen hiç bir şey yok keşke olsada daha fazlasını yapabilsem, sadece hakkımızda hayırlısı diyorum. Şu kalan 4 gün biran önce bitsin ne olucaksa olsun diyorum.

bak şu cümleyi asla kurma "ne olacaksa olsun" ben de hamile kalmadan önce eşim hep bende sorun olduğunu düşündüğüm için çok üzülmüş ve hep hamile kalayım da ne olursa olsun demiştim, olan oldu hamile kaldım ve düştü. kesinlikle kötü düşünme ağzına geleni söyleme dua olur geri döner. elinden geleni zaten yaptın sen daha ne yapabilirsin ki, ya da eşin daha fazla ne yapabilir, hatta net olarak söyleyeyim senin yaptıkların eşinin yaptıklarından çok daha fazla. ilaçlatı alıp bedenini mahveden seeen, doktor karşısına geçip en mahrem yerini açıp açıp gösteren sen, tutundu tutunmadı oldu olmadı herkese hesap veren sen, sen daha ne yapabilirsin gerisi ALLAH ta bizim elimizden ne gelir. gelecek olan yavruna güzel olumlu enerjini yolla, sonu daha güzel olacak de allahın izniyle. allah bir güzelliği kendi uygun bulduğu zamana saklamışsa bize de o zaman gelene kadar sabretmek düşer, yıpratma kendini canım ya.

Nerelerdesin bakiim sen? Eltingile mi gittin? :))
Buralardayım kız okuyorum sizleri ama başta da söylemiştim beceremiyorum yazmayı. Birazda iş oruç iftar hazırlığı felan derken okumaya gücüm anca yetiyor. Sizlerde durumlar güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Gelsin bebişler.... Buarada eltim 4 aylık oldu.:anneadayı: darısı bizlere inşallah.

Buralardayım kız okuyorum sizleri ama başta da söylemiştim beceremiyorum yazmayı. Birazda iş oruç iftar hazırlığı felan derken okumaya gücüm anca yetiyor. Sizlerde durumlar güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Gelsin bebişler.... Buarada eltim 4 aylık oldu.:anneadayı: darısı bizlere inşallah.

He gız benim eltimin de 4 aylık oldu. Kaynanam battaniye örüyomuş. "Sana da öreyim artık, yavaştan başlayın çocuk düşünmeye" dedi. "Aa çocuk mu? Çocuk ne yaa?" Dedim. :))

Kızlar 🙂 çok şükür rahim kalınlığı 8.2 mm olmuş :dua: 31 Mayıs Cuma adetin 21.gün transfer ... o gün Kadir gecesi inşallah dualarımız kabul olur hepimizin 🤲🏻🤲🏻yarın crinone jel başlatıyor daha önce kullandırmamıştı nasıl kullanacağımı çok bilmiyorum püf noktaları varsa paylaşırsanız sevinirim 🤗
Gayet iyi kalınlaşmış ve daha da kalınlaşacak süper. Umarım sıkıca tutunur kıymetli embriyon sana :) Ben hep fitil kullandım o nedenle jeli bilmiyorum.

Umarım öyle olur, hiç heyecan yok bende nedense içim bomboş gibi, eşim bu sefer çok heyecanlı nedense, olumsuz olursa çok üzülecek gibi geliyor, kendimi bıraktım onu düşünür oldum😔
Canım
Sonuçta bu bir tedavi olumluya sevinmek olumsuza da üzülmek son derece doğal. Sonrasında yola devam etmek önemli. Bu zamana kadar yaptığınız da bu sonuçta. Umarım artık çabalarınız karşılığını alırsınız. Sonuçta yolu uzun daha 5. Gine gidecek, genetiğe gidecek, dondurulacak, çözülüp transfer edilecek. Sen de bu nedenle temkinli olmak istiyor olabilirsin haklı olarak.

bak şu cümleyi asla kurma "ne olacaksa olsun" ben de hamile kalmadan önce eşim hep bende sorun olduğunu düşündüğüm için çok üzülmüş ve hep hamile kalayım da ne olursa olsun demiştim, olan oldu hamile kaldım ve düştü. kesinlikle kötü düşünme ağzına geleni söyleme dua olur geri döner. elinden geleni zaten yaptın sen daha ne yapabilirsin ki, ya da eşin daha fazla ne yapabilir, hatta net olarak söyleyeyim senin yaptıkların eşinin yaptıklarından çok daha fazla. ilaçlatı alıp bedenini mahveden seeen, doktor karşısına geçip en mahrem yerini açıp açıp gösteren sen, tutundu tutunmadı oldu olmadı herkese hesap veren sen, sen daha ne yapabilirsin gerisi ALLAH ta bizim elimizden ne gelir. gelecek olan yavruna güzel olumlu enerjini yolla, sonu daha güzel olacak de allahın izniyle. allah bir güzelliği kendi uygun bulduğu zamana saklamışsa bize de o zaman gelene kadar sabretmek düşer, yıpratma kendini canım ya.
Ben de gonal f tedavisinde yumurta toplanamadığında, doktora; “bu bir tedavi transfer olur negatif olur buna hazırım ama yumurta toplanamaması beni etkiliyor” demiştim. İkinci transfer de negatif olunca aklıma bu söylediklerim geldi ister istemez :)

Çok teşekkürler canım, tavsiyelerine uyucam inan, düne kadar çok rahattım Allah’a teslim etmiştim, bu tedavide çok metanetliydim çünkü olumsuz sonuçlar öğretmişti bunu, işte dünkü konuşma biraz sarstı beni, eşim bu kez daha hevesli gibi o yüzden kendimi bıraktım onu düşünür oldum yazdıklarım ondan kaynaklı, bu konuda çevrendekileri teselli etmek daha da zorlu oluyor. Kısmetimiz de güzel şeyler yazılıdır inşallah, bu zorlu yolu hepimiz en güzel şekilde mutlulukla tamamlarız🙏🙏

Canım
Sonuçta bu bir tedavi olumluya sevinmek olumsuza da üzülmek son derece doğal. Sonrasında yola devam etmek önemli. Bu zamana kadar yaptığınız da bu sonuçta. Umarım artık çabalarınız karşılığını alırsınız. Sonuçta yolu uzun daha 5. Gine gidecek, genetiğe gidecek, dondurulacak, çözülüp transfer edilecek. Sen de bu nedenle temkinli olmak istiyor olabilirsin haklı olarak.
Kesinlikle öyle canım uzun bir yol her an herşey olabiliyor, zaten bu kadar tedaviyi güçlü olmasam kaldıramazdım, doktorum bile bazen benim çabama inancıma şaşırıyor, inşallah güzel günler hepimiz için yakındır 🙏🙏

Kızlar 🙂 çok şükür rahim kalınlığı 8.2 mm olmuş :dua: 31 Mayıs Cuma adetin 21.gün transfer ... o gün Kadir gecesi inşallah dualarımız kabul olur hepimizin 🤲🏻🤲🏻yarın crinone jel başlatıyor daha önce kullandırmamıştı nasıl kullanacağımı çok bilmiyorum püf noktaları varsa paylaşırsanız sevinirim 🤗
bir sandalye ye sırtını dayamadan ucuna otur paketin icindekini iceri sokmayacagin kare kısimli yerinden aciyoruz iceriye usulca yerlestirip kare yerinden sıkıyoruz . ben iki ay kullandim en rahat boyle geliyordu bana. yatarken yaparken duzgun oturup yapmaya kalkarken yalnis yerlere batiyordu. boyle direk iceriye rahat gidiyor. gozun aydin dualarim seninle rabbim o mubarek gun bebegini sana dogurmayi nasip etsin saglicakla.💐

Bakalım ağrılarında bir fark olacak mı operasyondan sonra. Benim azalmıştı.. öyle ya da böyle gelecekler. Ben de bu ay bir tuhafım erken yumurtlamış olabilirim. Test de yapmadım nasılsa tedavi başlayacak diye doğal olan ayları ben tutturamıyorum bir türlü :) normalde bugünler yumurtlama günleri olmalı.. ama benim 9-10. Gün yumurtlama ağrım oldu ve geçti. Çok takılmıyorum çünkü Haziran’da başlayacak tedavinin ilaçlarını bile aldım. Adetin birinci gününü bekliyorum başlamak için.
butun gece kivrandim sabaha kadar simdi ortam sakin😀 ama bir adet olucam havasi var. ben de merak ediyorum adet sancilarim azilicakmi. o hadi hayırlı olsun almissin ilaclarini. yakinda adet olur baslarsin cok heyecanlı 🥰
bende randevu aldim 21 hazirana memoriale ve ranvuyu almak bile beni titretti. sen beste cilekliturta panic kese telasinda olursunuz insallah, ben de döllenme telasinda🥰amin

bir sandalye ye sırtını dayamadan ucuna otur paketin icindekini iceri sokmayacagin kare kısimli yerinden aciyoruz iceriye usulca yerlestirip kare yerinden sıkıyoruz . ben iki ay kullandim en rahat boyle geliyordu bana. yatarken yaparken duzgun oturup yapmaya kalkarken yalnis yerlere batiyordu. boyle direk iceriye rahat gidiyor. gozun aydin dualarim seninle rabbim o mubarek gun bebegini sana dogurmayi nasip etsin saglicakla.💐
sandalyenin ucuna otur sonra yaslan 🤦🏻‍♀️ eksik yazmisim cilekliturta_33 cilekliturta_33

butun gece kivrandim sabaha kadar simdi ortam sakin😀 ama bir adet olucam havasi var. ben de merak ediyorum adet sancilarim azilicakmi. o hadi hayırlı olsun almissin ilaclarini. yakinda adet olur baslarsin cok heyecanlı 🥰
bende randevu aldim 21 hazirana memoriale ve ranvuyu almak bile beni titretti. sen beste cilekliturta panic kese telasinda olursunuz insallah, ben de döllenme telasinda🥰amin
Amiiinn diyorum kuzu artı lar ekleyerek ama anladım onlar tüp olduğu için öyle dedin ☺

Ne güzel bi temenni 😌Aaa hadi bakalım bi Aydan az bi zaman kaldı ilk randevu heyecanı bu arada istekleri tahlilleri hazır et diyecem de sanırım kendi hastanelerinden mi istiyorlar

Peki o jelin çubuğunun hepsini mi sokacağım ay çok abes bi soru oldu ama cahilim bu konuda 😔
yarindan fazlasibicrrde kalicak kadar tamami degil😅 insallah anlatabilmisimdir dedigim sekilde yaparsan cok kolay olur bi kac kisiye de tarif etmistim hatta korkudan kocasına yaptiran birine o bile kendi yapti sonrasinda de baya menmun kalmislardi😂 al bak videosunu atim izle.
Ne güzel bi temenni 😌Aaa hadi bakalım bi Aydan az bi zaman kaldı ilk randevu heyecanı bu arada istekleri tahlilleri hazır et diyecem de sanırım kendi hastanelerinden mi istiyorlar
amh ve sperm testini kendi hastanesin de istiyor. ben hepsini yapicam gelmeden burda sonra, geldigim de amhyi tekrar ettiricem esm zaten benden once gidip sperm testi yaptirip donucek. dedim ki teslerin hepsini orda yapsam ne tutar 1800 bisiler dedi. vay arkadaş 🤣

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Eski sayfaları okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır sizler için. Ben bugün negatif olduğunu öğrendim.
cilekliturta_33 cilekliturta_33 insallah güzel sonuç alırsın, başlamış transfer hazırlığı 😍
@Beste78 kuzum altın yumurtan olmuş, insallah 5 günü sağlıkla tamamlar ve gönlündeki güzel yavrun gelir kucagina😍
Armin Armin canim hayırlı olsun Tup bebek heyecanın başlamış ne güzel, sonuna kadar güzellikle ilerlesin ❤️
panic_attack panic_attack senin de bir tatlı embriyon olmuş ne güzel, insallah karnında büyüyüp kucagina gelir 😊
can09e can09e kuzumm hadi bakalım kaldı 5 😘
dennisgo dennisgo canim sen ne yaptın, tam okuyamayınca göremedim umarım herşey yolundadır.

Back
X