- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #4.041
Ya ben çevremdekiler için üzülmeyi, onlar üzülmesin onlar yorulmasın diye her şeyi kendi başıma halletmeyi, kendimden önce onları mutlu etmeyi çok severim, çok ta iyi yaparım bunu,yapım bu hiç güzel bir şey değil ama elimde değil bu beni fazla yıpratıyor tabi, opu dan sonra cidden çok nötr düm, hala kendi adıma öyleyim sanki hiç opu olmamış gibiyim, ama eşimin dün böyle konuşması etkiledi beni ve elimden gelen hiç bir şey yok keşke olsada daha fazlasını yapabilsem, sadece hakkımızda hayırlısı diyorum. Şu kalan 4 gün biran önce bitsin ne olucaksa olsun diyorum.
bak şu cümleyi asla kurma "ne olacaksa olsun" ben de hamile kalmadan önce eşim hep bende sorun olduğunu düşündüğüm için çok üzülmüş ve hep hamile kalayım da ne olursa olsun demiştim, olan oldu hamile kaldım ve düştü. kesinlikle kötü düşünme ağzına geleni söyleme dua olur geri döner. elinden geleni zaten yaptın sen daha ne yapabilirsin ki, ya da eşin daha fazla ne yapabilir, hatta net olarak söyleyeyim senin yaptıkların eşinin yaptıklarından çok daha fazla. ilaçlatı alıp bedenini mahveden seeen, doktor karşısına geçip en mahrem yerini açıp açıp gösteren sen, tutundu tutunmadı oldu olmadı herkese hesap veren sen, sen daha ne yapabilirsin gerisi ALLAH ta bizim elimizden ne gelir. gelecek olan yavruna güzel olumlu enerjini yolla, sonu daha güzel olacak de allahın izniyle. allah bir güzelliği kendi uygun bulduğu zamana saklamışsa bize de o zaman gelene kadar sabretmek düşer, yıpratma kendini canım ya.