Kız daha ne rüyası görücen

ne güzelmiş. Senin en dua ettiğin, en ihtiyacın olan zamanda gelecek hem de hayırlı bir yavru gelecek diye yorumlardım ben. Bir nevi Hızır beybi yani. Böyle diyince garip birşey oldu neyse

İnşallah yareppim dinimiz amin. Daha kendi dileğin gerçekleşmeden başkasına vesile olmak istemen ne güzel şey ya. Olur inşallah. Sana neresi iyi geliyorsa git valla dök içini.
Valla Meryem adı nerden kaldı biliyormusun benle hiç alakası yok aslında. Nisan ayında eşimle TVde Hz. İsa belgeseline denk geldik öyle bakıyoruz, ben 'aaa bu ay hamile kalsam Aralık ayının son haftası doğuyor Noelde yani len yoksa bende bir Meryem kaderi varsa' diye takıldım eşime, ordan kaldı muska yaptım kendime aslında :)) O ay tutmadı ama çok da bekletmedi. Sizin burda
oğlak burcu mu ayyyy yoook dediğiniz şeyde ben ne görüyorum kızlar bakın olumlu düşüncenin tillahına gelin

Maksat iyi niyet olsun mesaj yukarı gitsin.
Hamilelik kısmında canım ne olsun, beta hcg baktırdım iyi bir değer çıktı yarın ya da salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüm. O kalp atmadan rahat yok bana o da bayram sonrası haziran ortasını bulur. Buradakilerin güzel haberleriyle birlikte ben de onu bekliyorum takipteyim hepinizi.