Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ünlüler dünyasından haber Tülin Şahin hamileymiş 80 doğumlu

37-38 yasta dogum daha cok var, 40 tan sonra sıkıntılı sanırım, ben de gecenlerde hastanede beklerken kadın vardı yanımda hamıle 3. hamılelıgı, KAZA eserı hamıle kalmıs 38 yasındaydı kırk deyınce tırt mı dıyor bu yumurtalara acep bılemedım kı kendı adıma gerıldım uzuldum

kuzuu sen hiç dertlenmeee hamilelerde görmüyoruz biz bu değerleriii unutma lütfenn..sen doğurgansııınnn sağlıklısıınn..

tam sevdiğim sırket tıpı :) :) :) :) birlestıremeyen calısanları ozendırmeyen sırket :)
dur bakalım,herkes sormaya başladı nolcek diye,izin doldurmak isteyenlere de doldurmadım bekleyin dedim,dilekçeler gidince patrona,yapacağı varsa da 9 gün yapmıyor

Umarım adet olmazsın ama olursan da polip adetle beraber atılmıştır, hiç biri değilse en azından randevun hazır.
evet canım inşallah hayırlısıyla çok sağol.. 1 haziran kafamdan çıkmış ya da o gün gidersek diye düşündüm heralde..
hadi hayırlısı,polip değil o değil
olmasın yaa hakkaten polip molip kuzum

ohh o iyi yaa biz her gün ne yicez derdinden bıktık artık.. her gün her gün evden de getiremem ben bir boğayım üşengecim :)
ben sürekli bir diyet halinde olduğumdan burda çıksada en fazla çorba slaata falan yiyorum yada ana yemek salata
ama çoğunlukla kendi değişik salatalarımı evden getiririm ciddi diyetteysem

Kızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola

panic gibi oldu haydi gözün aydınn bak biz dedikk.. altın yumurtan savaşıyor bestecim

Ya çok şükür diren beybi diren inşallah yarın güzel haber alacaksın Allah’ın izniyle ama şu beş gün bekleme bide transfer sonrası 12 bekleme sanırım bizi yaşlandırıyor

Çok güzel haberr yaa, yarın da alacağız güzel haberi, blast olacak yarın embriyon

Aayy benimkine kanka geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…