- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.361
Kızlar ünlüler dünyasından haber Tülin Şahin hamileymiş 80 doğumlu
kuzuu sen hiç dertlenmeee hamilelerde görmüyoruz biz bu değerleriii unutma lütfenn..sen doğurgansııınnn sağlıklısıınn..37-38 yasta dogum daha cok var, 40 tan sonra sıkıntılı sanırım, ben de gecenlerde hastanede beklerken kadın vardı yanımda hamıle 3. hamılelıgı, KAZA eserı hamıle kalmıs 38 yasındaydı kırk deyınce tırt mı dıyor bu yumurtalara acep bılemedım kıkendı adıma gerıldım uzuldum
dur bakalım,herkes sormaya başladı nolcek diye,izin doldurmak isteyenlere de doldurmadım bekleyin dedim,dilekçeler gidince patrona,yapacağı varsa da 9 gün yapmıyortam sevdiğim sırket tıpı :) :) :) :) birlestıremeyen calısanları ozendırmeyen sırket :)
gaddar patron.. siz kaç kişiniz kuzu?dur bakalım,herkes sormaya başladı nolcek diye,izin doldurmak isteyenlere de doldurmadım bekleyin dedim,dilekçeler gidince patorna,yapacağı varsa da 9 gün yapmıyo
30 cancan bir de danışmanlar var üst katta,iş bağlayanlar yani,gaddar patron.. siz kaç kişiniz kuzu?
Varmışsınız epey. Yemek çıkıyo mu?30 cancan bir de danışmanlar var üst katta,iş bağlayanlar yani,
:))) özenme diye dedim zatenıgggg rana hanımcııım sızınkını de sevmedım yav, pazar ıhı olmadı. neyse benım halım cok guzel ya ozenmedım sımdı kımseye boyle bakınca :) :) :)
çıkıyor kuzum yemekVarmışsınız epey. Yemek çıkıyo mu?
Umarım adet olmazsın ama olursan da polip adetle beraber atılmıştır, hiç biri değilse en azından randevun hazır.Aradım kızlar.. 31 mayısta adet olursam arıcam 1 haziranda görür hocam sizi dedi. ay hadi hayırlısı bakalım..
hadi hayırlısı,polip değil o değilAradım kızlar.. 31 mayısta adet olursam arıcam 1 haziranda görür hocam sizi dedi. ay hadi hayırlısı bakalım..
ohh o iyi yaa biz her gün ne yicez derdinden bıktık artık.. her gün her gün evden de getiremem ben bir boğayım üşengecim :)çıkıyor kuzum yemek
evet canım inşallah hayırlısıyla çok sağol.. 1 haziran kafamdan çıkmış ya da o gün gidersek diye düşündüm heralde..Umarım adet olmazsın ama olursan da polip adetle beraber atılmıştır, hiç biri değilse en azından randevun hazır.
olmasın yaa hakkaten polip molip kuzumhadi hayırlısı,polip değil o değil
ben sürekli bir diyet halinde olduğumdan burda çıksada en fazla çorba slaata falan yiyorum yada ana yemek salataohh o iyi yaa biz her gün ne yicez derdinden bıktık artık.. her gün her gün evden de getiremem ben bir boğayım üşengecim :)
panic gibi oldu haydi gözün aydınn bak biz dedikk.. altın yumurtan savaşıyor bestecimKızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola
Ya çok şükür diren beybi diren inşallah yarın güzel haber alacaksın Allah’ın izniyle ama şu beş gün bekleme bide transfer sonrası 12 bekleme sanırım bizi yaşlandırıyorKızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola
Çok güzel haberr yaa, yarın da alacağız güzel haberi, blast olacak yarın embriyonKızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola
Kızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola
Aradım kızlar.. 31 mayısta adet olursam arıcam 1 haziranda görür hocam sizi dedi. ay hadi hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?