Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım Allah göstermesin. . Sorma eve giristim şimdi mecbur işi salladım. Temizlik zamanı. . 3 güncuk sonra inşallah güzel bi haber gelir hadi bakalım. :)

aman iyi ol da sen hadi bakalım yum dönemin verimli geçmiştir umarım
Tatlım cuma günü transfer heyecan dorukta
Henüz yumyumlamadim ama öncesinde çalışın diyor ya millet lafta çalışıyım dedim ama ehh işte . Takvime göre yarın yum günü ama biz takvime pek yetişemiyoruz sanırsam güya sıkı tutacaktim ipin ucunu 1 hafta kala dedim 2 günde bir lambada nerdeeee.. ramazan misafir iş güç derken gene yalan oldu ve olacak gibi :) ağlasam mı gülsem mi bilemedim kendime. Anammmm hadi bakalım mübarek günün hatırına Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin kadir gecesi cuma ramazan bol bol dua edelim. Olucak inşallah

Valla hiç belli olmuyo o işler umudu kesince geliveriyor güzel haber akışına birak olur mu olur. .

İyiyim canım çok sağol, net sonuç gelince nasıl olurum bilmiyorum
Güzel haberler gelicek inşallah canım gelmessede sıkıntı yok saglikliyiz allah in izniyle doğal yollardan oluverir. Olumsuz düşünme lütfen

B Bu prp ne kızlar şu cahilligimi bi aydinlativerin yaw

İlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak.

E2 ve progesteron değerime de bakılacakmış. Kaç olması lazım acebası.
senin için de büyük günleerr :) hayırlı haberle gel inşallahhh... beste çilekli bilir kuzuu..

Benim smear de temizmiş.. aradılar.. adet gelince randevu alıcam 2.3.gününe aa ama bayramm nolacakk şimdi yazarken aklıma geldii
Yahu taktın sende adet gelinceymiş randevuymus bizim yiğen gelecek regl değil sende kontrol için randevu alcan inşallah.

Yok onu ben yapamamda artık eşinle sana güveniyorum Allahımdan da dualar yardım istiyorum
bakk gııı ben de hani 40 kere söyleyince olur mottosundan yola çıkarak oldurucanı söylemiştim.. neyse olsun da artık.. ama sıkı çalışmadık bil istedim

Boş ver nasıl istiyorsan hangisi iyi olacaksa onda karar verirsin inşallahh..
ama ilgiliydi yahu ☺
Bende iznimi aldım ama tatili adetli geçirmesem bari :)
Çağırma şu regl ya. .. o adet gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…