• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass! 😂En Büyük TÜRKİYE:nazar:
ayyy kuzuumm yaa değmeyin ağlıcimm... lelelelellelelel şampiyonn kahraman embiryoma bi ton laf söyledinn.. müstecebi de gözlerinden öperim.. sizi de tebrik ediyorumm çokkk çooookkk kuzum yaa. :KK50::sampiyon::sampiyon:

Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass! 😂En Büyük TÜRKİYE:nazar:
canım benim ya,çok tebrik ederim seni ve eşini,
mükemmel bir anne olacaksın inşAllah,
katlanarak sağlıkla artsın panic bacı,yeğenimize iyi bak :KK200:

panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 transfer sonrası hangiilaçları kullandınız? Lazım olurbelki

Estrofem hap, vinalac multivitamin, coraspin, oksapar kan sulandırıcı iğne, crinone jel bi de transfere 6 gün kala günde 1 tane kortizon hapı verdi benim doktor vücut embriyoyu tehlike olarak görmesin diyeymiş. Transferden sonra bıraktırdı. 6 tane içtim ondan.
Az önce Müstecep Beyle de konuştuk. Artık coraspin'i de bırak diğerlerine aynen devam et dedi.

aman tanrısııı🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍 nekadar guzel cizgiler ama hic sasirmadim bekliyordum ki🥰. rabbim
kucagina almayi da nasip etsin🙏🏼bide özür diledin mi ondan 😀

Sağol kuzum darısı hepinizin başına inşallah. 💗
Gece olunca başbaşa kalınca konuşcam ben onla. Dilicem özrümü. Helal olsun sana eşek sıpam, beni çok şaşırttın, senle gurur duyuyorum dicem. 😊

Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)

tebrikler canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım.. tam hayal tetiğin tarihlerde istediğin gibi bir bebek olacak muhtemelen :)

Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)

tebrikler canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım.. tam hayal tetiğin tarihlerde istediğin gibi bir bebek olacak muhtemelen :)
Ee dersine sıkı çalıştı panic alıntıladığım mesajı hatırlarsın.. ben o bebeyi de yaparım demişti.. maşallah sağlıkla sizlerden de alalım bu haberleri art arda aminnn dedim öyle de oldu kuzum ❤

Back
X