Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptırmıştım kuzum çünkü benim ömrüm sokak hayvanlarıyla geçiyo. Bağışıklığım var.
Evcil kedi köpekten çekinme. Seversin, yıkarsın ellerini oldu bitti.
En büyük risk dışarıda yıkanmamış halde salatası yapılan yeşillik ve az pişmiş ette.
İkinci risk sokaktaki yavru kedilerde ve kedilerin dışkısına temas ettiğinde, o eli ağzına götürdüğünde.
Kedi köpek sevmekle parazit bulaşmaz yani.
Ülke hayvan düşmanı olduğu için felaket tellallığı yapıyor.
Sev oyna ellerini yıka, bişicik olmaz.
Tamam canım çok sağol 🤗

Beni de ekleyiniz pls.
Ben sizi hep okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben sizi hep tanıyorum ya siz de beni tanıyorsunuz sanıyorum. :KK15:
Yazmıştım ama farkedilmemiş sanırım.
Yaş 42
Çocuk yok
Bat 15 haz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :halay:

Darth Vader'dan tanıyorum ben :) Akşam ekliyciim seni de yarışmacı kardeş. :)

Beni de ekleyiniz pls.
Ben sizi hep okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben sizi hep tanıyorum ya siz de beni tanıyorsunuz sanıyorum. :KK15:
Yazmıştım ama farkedilmemiş sanırım.
Yaş 42
Çocuk yok
Bat 15 haz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :halay:
Başta bende senin gibiydim şimdi onlarda beni tanıyor. Yaz arada sadece okuma bakim 😀

arada o çene olmasaymış iyiymiş herşey.. eee ne düşünüyorsun görüşme nasıl geçti ?
iyi geçti diyebilirim pozitif bi adam çok güzel anlatıyor açıklıyor yumurta rezervin azalmış dedi

prp yöntemini önerdi ve bu yöntem sonrasında normal yolla hamile kalan hastalarım var dedi sende de etkili olacağını düşünüyorum dedi

düşünme sürecinde takviye vitamin ilaç yazdı

bakalım düşünüyoruz ama eşim pek tüp bebekten yana değil normal yolla oluyor diye onu ikna etmeye çalışıyorum :)

Çok çok geçmiş olsun babacığına Armin. Tabiki görecek torununu, sevecek, koklayacak, moral olacak ona da.
guzel temmenilerin icin sana ve hepinize teşekkür ederim guzel dilekleriniz destekleriniz icin. aminnnnnn nasip🙏🏼💐

iyi geçti diyebilirim pozitif bi adam çok güzel anlatıyor açıklıyor yumurta rezervin azalmış dedi

prp yöntemini önerdi ve bu yöntem sonrasında normal yolla hamile kalan hastalarım var dedi sende de etkili olacağını düşünüyorum dedi

bakalım düşünüyoruz ama eşim pek tüp bebekten yana değil normal yolla oluyor diye onu ikna etmeye çalışıyorum :)
Edersin sen ikna hangi kadın istemişte edememiş yeterki isteyelim ne olursa olsun ...boşuna iç işleri bakanı demiyorlar..:) duymuştum ben bu prp olayına hatta geçenlerde burdada konusu geçmişti .. ilaçlarını al güzelce belki düşünürkene gol olur.. :KK66: anladığım o ki şu vitamin mevzusu çok önemli.. bende hiç bişey içmiyom iyimi...

burdayım canım bayram tatilinde kafa dinlemek için hiç girmedim

Oyu çalıştın mi tatilde peki ? :)

NICKNAME❤YAŞ🤓ŞEHIR🌍KAÇ ÇOCUGU VAR👼BAT Tarihi👀
@flx7742116 Haziran
B Birumutbekleyen 16 Haziran
@suvesu18 Haziran
@Efembahya23 Haziran
can09e can09e 40Ankara1
NorthCarolina NorthCarolina 35Yurtdisi125 Haziran
F Fatma KTL 25 Haziran
Armin Armin 28 Haziran
seheryeli77 seheryeli77 42Istanbul-11 Temmuz

Valla benim bat hiç gelmiycek galiba (kehanetler titresiyor mu yoksa) benim adımi listeye koymamışsın, geçen de benim batı seheryeline yazmıştın :) Bari elin değmişken hamilelerin icine katta güzel olsun :)
18 haziran 41 yaş istanbul, çocuğu yok. Yarim kalmış 2 kimyasal gebelik öyküsü var :)

Canim yaş ve rezervin ne durumda Amh kaç? Prp için ne kadar dedi. Yani tüp bebekten önce prp mi önerdi.

panic_attack panic_attack Vitamin D ve B12 için ne önerirsin. Benexol ve coledan kullanmıştım.
Biraz daha kullanmam gerekiyor sonuçlarıma göre
B12-258
Vitamin D-23
Bana multivitamin verdiği halde onun içinde de var çünkü. Bemiks b vitamini kompleksi verdi.

D vitaminim 7 mi 10 mu ne? Onun içinde iğnesini bir seferlik kir ic dedi. Normal damlalarin 1 ayda kullanavagin ölçünün 5 kati var icinde. Bence bunlari al.

Panik bemiks için ne görüş der bakalım.

NorthCarolina NorthCarolina kuzu benim batı armine yazmışın :)
dvtb dvtb ben de yazmıştım sana benimki gözünden kaçtı zaar.. küs müyüz acaba? :KK33:
başım çok kalaba küçük bir müdürcülük oynuyorum.. bi gelmedim 10 sayfa olmuş ahah anca okudum :p

Sana cevap vermiş görmedin sanırım. :) müdüre hanim.

panic_attack panic_attack Vitamin D ve B12 için ne önerirsin. Benexol ve coledan kullanmıştım.
Biraz daha kullanmam gerekiyor sonuçlarıma göre
B12-258
Vitamin D-23
ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
hee ama sende işe yaramadı bende de yaramaz dersen bilemicim :)) lakin b12 bir ayda 450lere çıktı.. belki de bu ay bebiş geliyor bilemeyiz :)

Back
X