Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah bende yaptım tek çizik püff 9 gün gecikmeyle. Benim düzenim hepten bozuldu
çok iyi anlıyorum seni.. düzenlimidir normalde yoksa ilk defa mı yaşadın böyle gecikme.. yok ben 9 gün falan sabredem yarın doktora gidiyorum araştırıyorum kime gideyim diye tabi randevu bulabilirsem..

Olgunlaştırmak için ben de muzla birlikte bir kesekağıdında bekletiyorum. Sarkısaklı limonlu hiç denemedim. Ben daha çok smoothie gibi tükettim. Zaten bir şeyi yiyemiyorsam direk öyle deniyorum :)
Bir ara sarmısaklı deneyeyim ama et yemeğinin yanında arar mıyım bilemedim :) et benim için önemli bir konu :)
muzda olur ama elma muz hatta domatesi bi arada koyunca soğuk havalarda bile hızlı oluyor. balık yanında da iyidir. limonu belirgin olsun tuz hafif dişe gelsin sarımsak isteğe göre valla ben bu tarifle sunduğumda beyenmeyen görmedim :KK70: brokoli yemeyene brokoli avakado yemeyene avakado yedirmişliğim vardır. :KK70: Smothie olayı hiç bana göre değil beceremiyorum mu sevmiyorum mu bilemedim :)

Slm, bana da orda bi hayalet çizgi var gibi geldi, yaaa hadi inşallah🙏🏻🙏🏻
inşallah canım ama yoktu çizgi bence çıplak gözle baktım sonuçta .. hatta yok diye çektim fotoyu.. 3. kişisiniz o hayalet çizgiyi gören :) bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum çok gerildim en azından kafamdaki sorular gider..

Ben bişi göremedim. Öfff sinir bozucu haklısın.
bugün dedim bu bana bi mesaj ben doktora hiç gitmeme rağmen gitmeyi düşünmüyordum kendi kendime denemeye en az 6 ay devam edecektim. 2 aydır deniyoruz işte yani en az 4 ay daha denerdim .. belkide daha erken gitmem gerkiyordu bişeyler için geç kalıyordum yada bazı değerlerimi kontrol ettirmem gerekiyordu ona vesile olucak bu durum. belki vucudum bunun sinyalini verdi bana.

inşallah canım ama yoktu çizgi bence çıplak gözle baktım sonuçta .. hatta yok diye çektim fotoyu.. 3. kişisiniz o hayalet çizgiyi gören :) bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum çok gerildim en azından kafamdaki sorular gider..
Şimdi döndüm bidaha bidaha baktım, armin in dediği gibi fotoğrafı büyütmeden bakınca sanki var gibi yaaaa, olsun olsun inşallah olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻Yoksa da en kısa sürede olsun, amin🙏🏻

bende.. boşuna demiyom sinirleem bozuldu diye :)
Evet bi çizgi var. Kuruma çizgisi olabilir, erken gebelik testiydi dimi? genelde iyi testlerde çizgi belirgin oluyor ve kuruyunca üstten gözüküyor. Görünen o olabilir. Bi gece daha sabret yarın hem muayene olur hem kan verirsin

Ah gızlar yandım gızlar:KK57:
Bugün itibariyle 7+1 hafta oldu. Bulantı başladı. Aşırı değil,dayanılabilir boyutta ama her şeyde yoğun bi koku var gibi. Yorgunluk hissi biraz azaldı gibi ama haftasonu dinlendim diye de bana öyle gelmiş olabilir. İlk haftalardaki sancılar kramplar yok oluyor. Daha zinde hissediyosunuz. İyi bişey.
Eğer minnak kalp atıyorsa yarın sanırım duyucam. Umarım atıyodur ya :KK22: endişeden ölcem :silah:
Atıyordur o kalp merak etme. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz yarın.:KK200::nazar:

Nar ekşisini pek severim.. neden olmasın :) deneyeceğim canım teşekkürler :)
yaa ben sadece ekmek ve avakadoyu bu şekilde yiyebilirim anla yani ;) bu arada hiç sevmezdim.. bende nar ekşisiyle hiç denemedim du bende deneyim..

Teşekkürler meryemim sende durumlar nasıl?
İyi gidiyor maşallah. 7+5 bitiyor bugün. Bulantı ve biraz da baş ağrısı var. Bulantıyla baş etme yöntemleri arıyorum her gün yeniden. Kan sulandırma iğnelerine 9. hafta dahil devam edecekmişim, plasenta oluşuyormuş, temkinli olmak istiyor doktorum, öyle işte.

Son düzenleme:
Canım senin cevap vermeni çekiyordu dün gece. Acile gidecem dedin sonra tık yok. :sinirli:
Neler olmuş öyle. Ulen biz isviçreli bilimadamlarına da mı güvenemicez. Gerçek tektir. Bu teknolojik devirde nasıl fikir ayrılığına düşüyorlar anlamıyorum. Sonuç ne şimdi? Hangi antibiyotiği verdiler? Cipro ise helalleşip vedalaşalım. 😁

Benim arada ağrım oluyor sonra hemen geçiyo. İğne yerlerim morarmaya başladı göbek çevresindeki derimde bi gerginlik var sanırsam rahim genişliyo o yüzden acıyo iğne yaparken. Hala tıkınıyorum 52 kilo oldum. Bi cup büyük sütyen ve beyaz donlar almam lazım. Hiç de sevmem beyaz iç çamaşırını. 😒
bende sevmem niye beyaz don alcan ki...

Ahahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendime 😂 Normalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
@can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam. 😑
seksi hamişimiz bizim.. seksi kadın her halinde ve kilosunda seksidir yorma kafayı.. hemide paçaları sıyırmış balkon yıkarken bile.. :)

Ah gızlar yandım gızlar:KK57:
Bugün itibariyle 7+1 hafta oldu. Bulantı başladı. Aşırı değil,dayanılabilir boyutta ama her şeyde yoğun bi koku var gibi. Yorgunluk hissi biraz azaldı gibi ama haftasonu dinlendim diye de bana öyle gelmiş olabilir. İlk haftalardaki sancılar kramplar yok oluyor. Daha zinde hissediyosunuz. İyi bişey.
Eğer minnak kalp atıyorsa yarın sanırım duyucam. Umarım atıyodur ya :KK22: endişeden ölcem :silah:
endişe yok bak gör herşey tıkır tıkır gidecek.. bulantılar ve koku hassasiyetine üzüldüm inşallah artmaz..

Back
X