- Konu Sahibi panic_attack
- #7.521
Gözün aydın sağlıklı bişekilde kat kat artsın inşallahÇok şükür sonucumuz pozitif artış takip edilecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın sağlıklı bişekilde kat kat artsın inşallahÇok şükür sonucumuz pozitif artış takip edilecek![]()
Bizim durumlarda en mantıklı açıklama bu gibimAnam be demi öyle oldum acep![]()
Yok öyle değil canım tarlusal eğer regl gelmezse gelsin diye ama vuçıt kendi kendine de halldebiliyor geçte olsa. Halledemezse tarlusayla zorla getirtilip olduğun tarihten itibaren normal düzen devam ediyorGeçmiş olsun cnm inşl kısa sürede gecer. Anlamadığım şu şimdi tarlusal içmesen regl gelmeye cekmi yada döngü tekrar başa mı sarıyor 28 gün sonra olunuyor
Kuzum ben yarım litre içiyorum çünkü 2,5 litre içsem WC den çıkamam. Transfer esnasında bu da bir sorun sonuçta :) hadi bu kez 1 içeyim ama 2,5 litre gerçekten çok fazla değil mi :)
Hem ne sinir iyiki bebeye dönüşememiş dedirtiyor insanabeceriksiz
![]()
Hi ladies!
Nasil herkesler iyi mi?
Ben akillisi dun erken gebelik testi yaptim.
Tabisi de negatif
Adete son 6 gun.
Hayirlisi![]()
panic transfere giderkenden bahsetmedi sanırım..
Dedigim gibi hayirlisi neyse o olsun. Sezeryan olman gerekiyorsa sezeryan olursun, dert etme bunlari. Once bir bebek gelsin de :)
Miyom ile polip ayni seylerdi galiba degil mi? Ben de hamile kalmadan once aldirdim ama rahim icinden degil. Rahim icinde de varmis ama cok geride, bunun hamilelige bir etkisi olmaz dedi doktor. Gecen haftada kahverengi bir akinti oldu, hemen acile gittik (ben dusuk yapiyorum sandim yine). Meger polip olusmus disarida yine, ertesi sabah aliverdiler. Yasla ilgili birsey mi acaba, yas aldikca zirta pirta cikamaya basladilar.
bak kuuzuu burada ne yazıyoruz bekleyelim diyoruuz demii :)) daha umut var başka testlerin vardır inşallah:)Hi ladies!
Nasil herkesler iyi mi?
Ben akillisi dun erken gebelik testi yaptim.
Tabisi de negatif
Adete son 6 gun.
Hayirlisi![]()
yarım lt ne ya deniisss lütfen bebeğimm iç şu suyu.. kendine heveslendirici bardak neyim al..He ben genel hazırlık olarak ve transfer sonrası için dedim.dennisgo
Transfer günü transferden 1 saat önce 1 litre içmiştim. Müstecep bey mesane baskısı harika dediydi. Sıkıştırdık bebeyi, kımıldayamadı.![]()
gecmıs olsun, hamıleyken mı aldı, buyuk stres ya, neyse buyndan sonra tekralamasın ınsallah.
canımm ya bebişlere bak seen..kıyamam.. geçmiş olsun korkusu yetmiştir.. inşallah görmezsin bir daha.Sagol canim.
Evet, evet. 10 gun vardir ya da yoktur. Aksine polip oldugunu ogrenince rahatladim (polip alinirken aci hissetmiyorsun). Asil kahverengi lekelenme stres yapti, gece yarisina kadar acilde bekledik cunku dusuk yapiyorum sandim. Cocuklari birakacak kimse de yok, biri 6 yasinda digeri 3,5 yasinda onlar da bizimle beklediler. Ben agladikca onlar da agladilar. Oglan iyice kucuk, hic bir sey anlamiyor "anne sen yaslandin mi? olecek misin? ondan mi biz buraya geldik?", deyip durdu. Biri bir bacagima yatti, digeri diger bacagima, bacaklarimi opup durdular. Kiz bir de monitordeki rakamlar biraz oynayinca (misal benim kalp atisim 100'den 98'e indi diyelim) bebege birsey oldu sanip agladi. Aman ya, berbat yani. Iste insanin ailesi yakinda olsa birakirsin kardesine, ablana, abine, annene de buralarda olmuyor maalesef.
Anam be demi öyle oldum acep![]()
Sagol canim.
Evet, evet. 10 gun vardir ya da yoktur. Aksine polip oldugunu ogrenince rahatladim (polip alinirken aci hissetmiyorsun). Asil kahverengi lekelenme stres yapti, gece yarisina kadar acilde bekledik cunku dusuk yapiyorum sandim. Cocuklari birakacak kimse de yok, biri 6 yasinda digeri 3,5 yasinda onlar da bizimle beklediler. Ben agladikca onlar da agladilar. Oglan iyice kucuk, hic bir sey anlamiyor "anne sen yaslandin mi? olecek misin? ondan mi biz buraya geldik?", deyip durdu. Biri bir bacagima yatti, digeri diger bacagima, bacaklarimi opup durdular. Kiz bir de monitordeki rakamlar biraz oynayinca (misal benim kalp atisim 100'den 98'e indi diyelim) bebege birsey oldu sanip agladi. Aman ya, berbat yani. Iste insanin ailesi yakinda olsa birakirsin kardesine, ablana, abine, annene de buralarda olmuyor maalesef.
Yok öyle değil canım tarlusal eğer regl gelmezse gelsin diye ama vuçıt kendi kendine de halldebiliyor geçte olsa. Halledemezse tarlusayla zorla getirtilip olduğun tarihten itibaren normal düzen devam ediyor
Valla urfaya gelir gelmez benim yıllardır uyuyan alerjim hortladı. Dr toz alerjin var dedi bende biliyodum zaten bastı kortizon alerji hapları iğneleri. 2 günde bir ilaçlı hava. Okadar ilaç kullandım ama hala öksürüyorum. Yanında kızımı babayla bıraktım ankarada onu düşün derken patlak verdi sanırım. Belkide sorunmu var bilmiyom daha gidemedim kafın doğuma. Zaten şuan yine misafirhane de kalıyom haftayı bekliyom çıkcam dra ama zeynonun gibi kistmi yaptı bende şimdi aklıma takıldıacaba kullandıgın bır ılac veya destek, yumurtanın catlamasını mı engellıyor ıkı aydır farklı ne yaptın acaba stres falan dısında canım
Hamileykenmi polipi aldılar, çok geçmiş olsunSagol canim.
Valla urfaya gelir gelmez benim yıllardır uyuyan alerjim hortladı. Dr toz alerjin var dedi bende biliyodum zaten bastı kortizon alerji hapları iğneleri. 2 günde bir ilaçlı hava. Okadar ilaç kullandım ama hala öksürüyorum. Yanında kızımı babayla bıraktım ankarada onu düşün derken patlak verdi sanırım. Belkide sorunmu var bilmiyom daha gidemedim kafın doğuma. Zaten şuan yine misafirhane de kalıyom haftayı bekliyom çıkcam dra ama zeynonun gibi kistmi yaptı bende şimdi aklıma takıldı
Aklında bulunsun canım Dr ile görüştüm böyle durumlarda geliyorsa kendi gelsin 48 saat bekle gelmezse içersin dedi. Bilgi bilgidir.Hiç anlamıyorum o ilaçtan ama adet başlarsa içmemek gerekmez mi? Sonuçta adet olmak için vermiyorlar mı. Ama benimki sadece tahmin zerre bilgim yok.
Yav korkacak bişi yok. Kasmayacan kendini. Herhangi bir uzuvdan daha ince bi alet sokacaklar neticede :))