- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdir zeynoooooom bekliyorumArmin resimlerini atıyorum birebir bu gelmişti sıkıp içti. Özellikle nerden sipariş etmiş öğrenirim.
Canım genede Dr ye sormadan başlama bitkisel tedavilerin yan etkileri var biliyosun eee bide bebek yolunda ilerliyorsun. Gerçi açıklamasında hem gebelik için övmüş hem doktora mutlak danışın demiş. Kopyalıyorum. Aman ha ne yedigine içtiğine dikkat bu aralari
tamamdir zeynoooooom bekliyorum![]()
Sagol canim,sabun konusunda Çevrenizde alerjisi falan olan olursa dove kullanmasini önerin, burda hacettepe dahil gittigim tüm cildiyeciler onu kullandirdi bana, ph i cilde en uygun sabunmuş, konu bu kadar açıldı birine faydasi olur belkiCocuklukta ki alerjiker yetişkinlikte azalır hatta bi çoğuna bağışıklık kazanılır deniyor. Ama senin durumunda artma bile olmus ki vücut hala reaksiyon gösteriyor dikkat etmene rağmen. Yumurta ve sabuna takıldım ya çok zor olmalı herseyde yumurta var e sabun zaten büyük ihtiyac. Allah sabır versin diyorum valla geçmiş olsun desem havada kalır .![]()
![]()
![]()
Aynen delirir insan, üzerimde köstebek yürüyor sanki, maalesef ilacsiz kesilmiyor, bir de dikkat ettim bende yazın coşuyor durum, bu mevsimde olan bir şey yapan ama doktorun dedigi gibi bulmak gercekten cok zor, saatin kayışına geçen küçük metal bile kıpkırmızı yapıyor, cok dikkat etmek lazim, bildigin şeylerdeBu yaşadığını sadece metalde ve paresetemol içeren ilaç gurubunda yaşıyorum ben. Ve ilaç alerjim çok ilginç bir sekilde 35 yaşımda başladı. O zamana kadar hiçbir şekilde yoktu eminim. Hem ne başlama iç organlarım bile kaşınıyor gibi kesilmese 1 saat delirebilir insan gerçek anlamda!
asdffg
tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaaa![]()
50 kilo...
Okumaya yeni başladım, içmişsindir ya da içmeden adet gelmiştir belki , yine de yazayım dedimAyy niye sormadım ben ki dedi bana 10 gün iç sabah akşam 10.gün olursun hiç erken olma hatta bugün olma ihtimali gelmedi aklıma![]()
Sayfadaki pozitiflik sana da yansısın canım, bu defa sıkıca tutunsun sana. panik teyzesi ile tehdit et fasulyeyi :))Devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar da bırakmayacağım :) umarım işe yarar bu ufak fark :)
Tedavi planında öyle diyor. 5 ya da 6 gün var bakalım belli olacak bir saate
AA annemin küçükken diktiği çalı gibi bir şeyin meyvesi bu. anneannemin bahçesinde var çocukluğuma gittim resmen. Frenk üzümü diye biliyordum ben bunu.Armin resimlerini atıyorum birebir bu gelmişti sıkıp içti. Özellikle nerden sipariş etmiş öğrenirim.
İlk defa duydum desem..kizlar giraburu meyvesi idarar yollarina cok iyi geliyormuş. istanbulda ben manavlar da hic rastlamadim hatirlamiyorum var mi ? nereler de bulurum ?
Yaban mersininine benzemiyor mbu olabilir mi ? aradim taradim bunu buldum ictim. bide kurusunu aldim trye giderken bulmazsam diye. tazesi daha cikmamis dediler . gosterirince bunu verdiler. ama birde bunun kirmizisi varmis o yoktu iste buda baska bi cesidiymiş?
senden muhakkak haber bekliyorum nolur unutma![]()
Sagol canim,sabun konusunda Çevrenizde alerjisi falan olan olursa dove kullanmasini önerin, burda hacettepe dahil gittigim tüm cildiyeciler onu kullandirdi bana, ph i cilde en uygun sabunmuş, konu bu kadar açıldı birine faydasi olur belki![]()
Haftaya perşembe inşallah dönüyorum. Dr çıkcam sonrs yaz çalışmaları yapcam.geçen bayram tatilinde gittim 1 haftada rapor aldım. 15 gün kalabilidim, eşime diyom olurmu ikinci bebiş adam diyo Nisan dan beri yoksun yapmazsak nasıl olacak benimkide soruzaten rezevlerimiz az. Bakalım inşşalh olur. Paniğin dediği vit. Aldım ama daha içemedim çok büyük, eşim yanımda olursa içerim belki evden gelirken bal polen arı sütü karışımı yaptırdım. Onu yiyom. Bir mucize olur ve kızıma kardeş gelir inşallah
Umarım canım, bu kadar iyi haberin üstüne benim embriyo da gaza gelir, ben de tutunuyorum bu hayata der umarım :)
Düzelsinde çalışmalara başlayalımSen bunu yazdığın sıralar sonunda gördüm kırmızı kartı şükürler olsun 7 gün geçmiş oldu en uzun tarihime göre rutine gorede 8 gün.