- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.861
Anane diyosun ve ondan sonra da ikiz yok diyorsun o zaman merak etmekte haklısın.Annanemin ikizleri olmuş ama yaşamamış başka bildiğim yok
Ama benim doğal yoldan hamilelik değil ya zaten iki genetik taramadan normal embriyo transfer edildiği için meraktayım zeynomAnane diyosun ve ondan sonra da ikiz yok diyorsun o zaman merak etmekte haklısın.
Kuzum zaten şu an üçüz olduğunu görmesi zor, çünkü aynı kesenin içinde olacaktır ve kesenin içinde embriyo görünmeden anlaşılmaz, o yüzden şu an gittiğinde 2 kese görünür, bi ihtimal kesenin içi görünebilir ve bölünüp bölünmediği anlaşılır, ama asıl net bilgiyi önümüzdeki hafta alacaksındır. Çok merak ve stres yaptıysan tabi ki git baktır, kocayı ikna edemeyecek kadın yokturAma benim doğal yoldan hamilelik değil ya zaten iki genetik taramadan normal embriyo transfer edildiği için meraktayım zeynom
Dimi ya bekleyeceğim transferden sonraki bekleme kadar zor değil ki zaten Allah’tan hayırlısı sağlıklısı bakabileceğim kadar inşallahKuzum zaten şu an üçüz olduğunu görmesi zor, çünkü aynı kesenin içinde olacaktır ve kesenin içinde embriyo görünmeden anlaşılmaz, o yüzden şu an gittiğinde 2 kese görünür, bi ihtimal kesenin içi görünebilir ve bölünüp bölünmediği anlaşılır, ama asıl net bilgiyi önümüzdeki hafta alacaksındır. Çok merak ve stres yaptıysan tabi ki git baktır, kocayı ikna edemeyecek kadın yoktur ✌
Çıktı mı tahlillerin canım,internetten bak bakalım ne istemiş ne çıkmış.bu gitmesiyse önümüzdeki ay gider, ovü testiyle takip yap mutlaka, çünkü bu ay yumurtan olmayabilir geç yada erken olabilir, garantiye alEksiklerim olursa başka yerde yaptırırım söz çok geç kaldım randevuma o ne derse o tahliller alındı ben pek bişey diyemedim. Kistim de gitmemiş zatençıksın tahliller atarım
Bende iştah artışı olmadı ama şimdiden kilo aldım. Bence çok kafana takma. Bulantılar geçsin sağlıklı beslenirsin. Şimdi ne yiyebiliyosan onu ye. Ben ekmek zaten sevmezdim şimdi nerdeyse hiç yiyemiyorum. Hamur işi severim aslında ama yapmıyorum böylece yemiyorum :) sen hamur derken ne yiyosun misal?Hunharca yemek, sefaletten çıkmış gibi yemek, afedersin büyükbaş hayvan gibi yemek... Nasıl durduracağım bunu yabu bulantı işi ters yüz etti herşeyi. Her sabah bugün iyi besleneceğim, cevizimi yoğurdumu sebzemi yiyeceğim derken kendimi hamura batmış buluyorum. Yaaani bezelye yutmuş solucan gibi gezen hamilelerden olma umudum yok ama bu gidişle yarmagül olacağım. Tecrübeliler, ya da iradesine her daim hakim olanlar, nasıl kurtuldunuz bu döngüden?
MaşşallahKalp atışı için mi? Çok güzel.
Benim de yarın 8.haftam doluyor. Günlerimiz yakın :) ben de 7+2 de duymuştum.
Amin . Evet annelik burada başlıyor galiba :)MaşşallahAllah sağlıkla büyütmemizi kucağımıza almanızı nasip etsin inşallah
Günler geçmiyor herhalde hamilelik boyunca bu endişe bitmeyecek
Evet şimdilik yolunda
Bana böyle çizgilerle gelin iste görüyorum ahanda orada. Pik bence çalışmalar sıklaşsın derim.
Aynen canım gerçi şuan sadece arasıra kasık ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı halsizlik bulantı olmasa hissetmiyorum hamile olduğumuAmin . Evet annelik burada başlıyor galiba :)
Bende iştah artışı olmadı ama şimdiden kilo aldım. Bence çok kafana takma. Bulantılar geçsin sağlıklı beslenirsin. Şimdi ne yiyebiliyosan onu ye. Ben ekmek zaten sevmezdim şimdi nerdeyse hiç yiyemiyorum. Hamur işi severim aslında ama yapmıyorum böylece yemiyorum :) sen hamur derken ne yiyosun misal?
Artık stresi azaltmışsındır,Hep böyle güzel geçsin canımEvet şimdilik yolundaArtış güzel dediler
Mideni bastırması için yediğin bi lokma peynir ekmekten bişey olmaz ama poğaça böreğe çok yüklenmesen iyi olur tabiki. Yediğin miktarı azaltırsın şimdilik. Bulantı gelince mecbur yiceksin ama bi dilim ye. Ve de o açlık bulantısının,gözünü döndüren halin gelmesine fırsat vermeden aralarda hep sağlıklı bişeyler atıştır. Haftasnu böyle dene bakalım.Valla işte ofiste sabah ve öğle muhakkak tost yiyorum. Çıkışa doğru çok acıkırsam ya da bulantım varsa yine ekmek arası, dürüm arası birşey yiyorum. Evde de akşam yemeğinde ekmek yemesem de sonra yatmadan yine bulantı oluyor, hadiii yine peynir ekmek. Bugün de öğlen bir anda gözüm döndü iki büyük poğaca yedim, hala gözüm simitte. Yani börek çörek derdinde değilim ama bulantı beni ekmek mamüllerine mahkum etti.
Amin inş stres bitmiyor ki kese var kalp atışı var 3 ayı salimen geçirmek varArtık stresi azaltmışsındır,Hep böyle güzel geçsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?