- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
Aynen canım sonuçta bir sağlıklı yumurta bir sperme bakıyor bu iş. İster doğal olsun ister tüp bebek. Ben de yaza kadar olmazsa Türkiye’ye gidince bir rahim filmi çektireyim bir amh baktırayım tekrar tüp bebekten etkilendiyse görelim bakalım karnemizi :)Canın sağolsun canım.. bana tüp tedavisi olanı daha çok düşürüyor dedilerdi.. hayırlısı bakalım 1 yumurta da iş görür elbet belki bakarsın normal yoldan geliverir inşallah.
O zaman testlerde bir sorun var canım, ilk damlattığında böyle olabilir ama sonra o kırmızılık geçmesi gerekiyor. Sadece iki çizgi kalıyor olmalı.3 damla kullaniyom bide sivi alimina dikat ediyorum
3 4 damla 10 gun ikinci cizgi belirgindi ama diger gunler yoktu ikinci cizgi sonradan ciktiCanım
10 gün hariç diğer testlerde bir sıkıntı bar sanki. Kırmızı lekelerin olmaması iki çizginin olması gerekir sonuçta. Acaba fazla mı damlatıyorsun idrarı?
Kiyamadin dimi bana,Allah korusun kızz deme öyle
Testlerin tarihide gecmemis artik 2 damla koyacam bakalimO zaman testlerde bir sorun var canım, ilk damlattığında böyle olabilir ama sonra o kırmızılık geçmesi gerekiyor. Sadece iki çizgi kalıyor olmalı.
Ama sen bana kıyoon işteee fazla yaşamam dedimm hiçç biriniz yok artık daha neler demedinizKiyamadin dimi bana,
2 damla az laboysa 3 4 damlaydı sanırım içini okumadın mı kaç damla diyor bir de yandan üstten damlatmaya dikkat et ne diyor? Bir de ne kadar bekleyince çekilmiş fotolar bunlar?Testlerin tarihide gecmemis artik 2 damla koyacam bakalim
Sagolasin canim,2011 de homosistein bakilmış 16 çıkmış, bir daha bakilmadi, düşüklerden dolayi pihtilasmalara bakildi sorun yok şükür canimGeçmiş olsun canım, ihmal etme pıhtılaşma homosistein falan bakıldı mı sana
2 damla az laboysa 3 4 damlaydı sanırım içini okumadın mı kaç damla diyor bir de yandan üstten damlatmaya dikkat et ne diyor? Bir de ne kadar bekleyince çekilmiş fotolar bunlar?
Bu işi çözmeye niyetli canee
InsAllah beceririz kuzummBen demiştim flx demiştiyok kuzu yapamayız biz biz hassas duyarlı insanlarız.. ama başkalarını takmamak sinirlenmemek elimizde gibi.. inşallah onu becerelimm❤
Test markası laboquick hemen yaptigimda o cizgiler cikmiyo sonrada boyle oldu test bozuk olamaz ikinci cizgi cikinca test bozulmuyo2 damla az laboysa 3 4 damlaydı sanırım içini okumadın mı kaç damla diyor bir de yandan üstten damlatmaya dikkat et ne diyor? Bir de ne kadar bekleyince çekilmiş fotolar bunlar?
Test bozuk diyemeyiz kullanım hatalı gibi ama sen sorularıma tam cvp vermemişsiinTest markası laboquick hemen yaptigimda o cizgiler cikmiyo sonrada boyle oldu test bozuk olamaz ikinci cizgi cikinca test bozulmuyo
Oyyyy bacimm, kiyamammm, Allah korusun kiz, kiyarmiyim sana cancanimmmAma sen bana kıyoon işteee fazla yaşamam dedimm hiçç biriniz yok artık daha neler demedinizilgiye sevgiye ihtiyacı olan cane
Peki sorrun neTest bozuk diyemeyiz kullanım hatalı gibi ama sen sorularıma tam cvp vermemişsiin
☺☺☺Peki sorrun ne
Oyyyy bacimm, kiyamammm, Allah korusun kiz, kiyarmiyim sana cancanimmm
Peki sorrun ne
2 damla az laboysa 3 4 damlaydı sanırım içini okumadın mı kaç damla diyor bir de yandan üstten damlatmaya dikkat et ne diyor? Bir de ne kadar bekleyince çekilmiş fotolar bunlar?
Test bozuk diyemeyiz kullanım hatalı gibi ama sen sorularıma tam cvp vermemişsiin
Tamam şimdi oldu bak ❤ sen çekceğin zaman biraz bekle öyle çek öyle göremedim valla çizgileri kırmızılardan önceki fotoda
Sorun degil cnmTamam şimdi oldu bak ❤ sen çekceğin zaman biraz bekle öyle çek öyle göremedim valla çizgileri kırmızılardan önceki fotoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?