Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senellaa senella senin yumurta iş başında!!! degerlendirrrrrrr yaw hem dans gribe iyi geliyormus ki benim de tahmini yum zamanlarim 13 gunum bi kere calistim.

benim kaderim heral de aynen biri bitti digerleri başladıi . rabbim gunah yazmasin neyseki peder valide hayatta degillercanlari sağolsun yinede ama, cok zor insanlar biliyosun.. sabaha kadar yatmadim agladim, kimseyi dogru dürüst gormeden doncem mecbur huzurumu kacirmasinlar. tamam dedim bisi diyemiceken seneye ben gidince yazlik tutarim giderim doya doya ailemle zaman gecirim yada ablam tuttuyor zaten her yil yanına giderim siz utanin. beni hasret birakmayin naparsaniz yapin dedim, cok agladi konusucam söz benim degil bizim evimiz orasi senin diyip durma dediistersen onlara ver ben calisio kazanmadim ki , sen bana ortam yarat hasret birakma aileme yeter dedim. rabbim elbet bakar yüzüme..

Amaninnn 5 cocukmu yok bacim yokk sen o yazliga uğrama bence,
Hayir bisey degil çocuk fikrinden bile vazgecebilirsin tatil sonrasi, bence hemen başla tedaviye vakit nakittir,

Canın sağolsun canım.. bana tüp tedavisi olanı daha çok düşürüyor dedilerdi.. hayırlısı bakalım 1 yumurta da iş görür elbet belki bakarsın normal yoldan geliverir inşallah.
Sağol canım, haklısın onu ben de duydum yumurtalıklar yoruluyormuş, amh için kan verdim bugün bakalım kaç olmuş, aynen öyle bize gereken 1 yumurta onu da doğal değerlendiricem artık çok fazla tedavi gördüm vücudum arınsın biraz ilaçlardan, hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Her zaman umut var kuzumm umutsuz görmek istemiyorum kimseyi. Aynen biraz dinlen bakalım dinlendir. Bu arada tatil vs ayarlamaya çalış. Ben kızıma termalden sonra kalmıştım.. sen çalışıyor muydun beste meslek var mı?

beste can o iki yumurtayı gec teki icin bile çırpınan hemcinslerimiz var. oyle karamsar olma be canım. biraz dinlen ama pes etme öyle. hem iki taneyi takip et kovala ovulasyon testleriyle allah büyük
Haklısın canım biraz sakinleştikten sonra ben de öyle düşündüm insanlar 2 değil 1 yumurta için çırpınıyorlar sen neye üzülüyorsun dedim de önceki tedavilerde 5-6 yumurta görünürken ki tedavilerde sonuç alamayınca 2 ile şansım çok daha az daha düşündüm, pes etmiyorum ama biraz karamsarlaştım sanırım son 2 aydın kontrole sıfır heyecanla çok isteksiz gittim nedense,her ay gidip baktırıcam, vücudumunda biraz dinlenmeye ihtiyacı var sanırım çok ilaç kullandım 2018 ocak tan bugüne 6 kez iğne tedavisi oldu yorulmuştur elbet yumurtalıklar.

oyyy yavrum benim üzülme o delik kalbinden öpüyorum seni korkma ilerde seni insallah guzel sağlıklı yaşam bekliyor benimkinde kapakı duzgun kapanmıyor son zamanlar da coştu ses etmiyorum. çunkum apandisit ameliyatim da cok kiprasmis zor + uyandirilmisim. hemoroidte riskli deyip narkoz vermediler. laproskopi olmaliyim iyiyim

bir de maddiyatı var tabi 6 iğne tedavisi kaç tl harcadınız acaba yani aslında çektiğinin yanında maddiyatın lafı olmaz tabi ama aklıma geldi kuzum

Bazen Aydan aya fark ediyor. Bunu söylemek için bence erken bu nedenle. Dediğin gibi sayı azsa tedavi değil doğal yolla denemek en mantıklısı.
Evet aydan aya farkediyor, son 2 ay böyle olunca yaş da 40 olunca daha karamsarlaşıyorum ister istemez, 1 yılda çok tedavi gördüm o yüzden şimdilik 1-2 yumurta için o kadar hormon almak istemedim, inşallah doğru olanı yapıyorumdur, hamileliklerim doğal yoldan olduğu için şansım olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir

Diren cancan, ağrıya yenilme, giden günler geri gelmiyor bak ben kocayla barıştım, ovuyu atlatayim adete doğru geri küsecem

bence de dinlen, zeytinyağı akdeniz diyeti spor. hem onca ilac kac ay etki altında birakcak seni normal ovu takibiyle dene allah büyük :) oluyoya kiz tedaviden sonra normal kaliyorlar☺

Sagolasin canim,2011 de homosistein bakilmış 16 çıkmış, bir daha bakilmadi, düşüklerden dolayi pihtilasmalara bakildi sorun yok şükür canim
Aradan 8 yıl geçmiş bence tekrar bir baktır çünkü damar sağlığını en iyi gösteren testmiş homosistein, ben düşüklerden sonra hematolog ile görüşmüştüm bunun pıhtılaşma testlerinden daha önemli bir veri olduğunu söylemişti, sonucum 5 çıkmıştı buna rağmen coraspin 100 kullanmamı önerdi önlem olarak.

Adetin ilk gününden sayıyorum bugün 6.gün.
Normalde 12.gün olur pik, bu ay bir değişik fikrin var mi durumla iligili?
Test bozuk olabilir, bende de oldu, olmadik zamanda pik gosterdi, 10 gun sonra yine gösterdi, ben son pik olduğundan 14 gun sonra adet oldum

bence de dinlen, zeytinyağı akdeniz diyeti spor. hem onca ilac kac ay etki altında birakcak seni normal ovu takibiyle dene allah büyük :) oluyoya kiz tedaviden sonra normal kaliyorlar☺
Doğaya vericem kendimi , oluyo onu yaşayan biriyim geçen sene ocakta tedavi oldum sonraki ay hamile kaldım sonu gelmedi ama en azından hamile kalmıştım.

O ne testiymiş bana hiç bakıldığını hatırlamıyorum kuzu

Ayy malum kişi gene karşıma çıktı hala aynı terane yazık teselli ediyorlar halaa.. off gözardı edilen içeriği göster dediimm öyle çıktı ne gıcıık durum
Ben de gördüm zor tuttum kendimi teselli edenlere de yormayın kendinizi anlamıyor yazacaktım, doğuma 1,5 ay kalmış hala aynı terane, allahım dedim günaha girmemek için sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…