- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
Biraz akışına bırak, mutlaka tekrar isteğin gelecektir, zaten o modda olunca insan her sey daha kolay oluyor, zaten tedavide psikilojide onemli, hem kafan dağılır biraz uzaklasinca, ohh önümüz yaz, hava miss, picikolociler cıncık olacak ve herr sey guzel olacak insAllahKızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.
Umutsuzluk değilde canım hevesim çok kırılmaya başladı artık yoruldum sanırım, ay o termali kayınvalidem her ay söyler durur sıcaklar basmadan gidelim bari, yok çalışmıyorum 15 yıl ilaç sektöründe çalıştım evlenince emekliye ayrıldım yan gelip yatıyorum anlıycan, iktisat mezunuyum muhasebecilik yapayım diye düşünüyordum çok geç kaldım şimdi staj yap sınava gir ooooo dedim hamile kalıcam çocuk doğurucam zannediyordum vazgeçtim, başlasaydım şimdiye almıştım belgemi kısmetHer zaman umut var kuzumm umutsuz görmek istemiyorum kimseyi. Aynen biraz dinlen bakalım dinlendir. Bu arada tatil vs ayarlamaya çalış. Ben kızıma termalden sonra kalmıştım.. sen çalışıyor muydun beste meslek var mı?
Çok harcamadık aslında ilk başladığımda 6500 dü fiyat eşim doktor diye %25 indirim yapıyorlar 5000 ödedik hiç birinde transfere gidemedim ordan da 2000 iade oluyor yani her tedaviye 3000 ödedikbir de maddiyatı var tabi 6 iğne tedavisi kaç tl harcadınız acaba yani aslında çektiğinin yanında maddiyatın lafı olmaz tabi ama aklıma geldi kuzum
Valla iyi ki muhasebeci olmamışın işte tam da bu yüzden sordum bak biz muhasebecilerin stresi endişesi bitmiyor, meslek sıkıntıları bunlar dikkat et çoğunun tatilden sonra gelmiştir bebişi. Ben inanıyorum kafanı da rahatlatırsın bebişin gelirr inşallah.Umutsuzluk değilde canım hevesim çok kırılmaya başladı artık yoruldum sanırım, ay o termali kayınvalidem her ay söyler durur sıcaklar basmadan gidelim bari, yok çalışmıyorum 15 yıl ilaç sektöründe çalıştım evlenince emekliye ayrıldım yan gelip yatıyorum anlıycan, iktisat mezunuyum muhasebecilik yapayım diye düşünüyordum çok geç kaldım şimdi staj yap sınava gir ooooo dedim hamile kalıcam çocuk doğurucam zannediyordum vazgeçtim, başlasaydım şimdiye almıştım belgemi kısmet
Kim o cancanAyy malum kişi gene karşıma çıktıhala aynı terane yazık teselli ediyorlar halaa.. off gözardı edilen içeriği göster dediimm öyle çıktı ne gıcıık durum
Rahim dinlensin vücut gevşesin kafan rahatlasın bebişler gelsinnÇok harcamadık aslında ilk başladığımda 6500 dü fiyat eşim doktor diye %25 indirim yapıyorlar 5000 ödedik hiç birinde transfere gidemedim ordan da 2000 iade oluyor yani her tedaviye 3000 ödedik
Aa malum kişiyi hatırlamıyo musun sen yok muydunn vardınn yaa. İleri yaşta bebeği olacak olan kadın.Kim o cancan
oyyy yavrum benim üzülme o delik kalbinden öpüyorum seni korkma ilerde seni insallah guzel sağlıklı yaşam bekliyor benimkinde kapakı duzgun kapanmıyor son zamanlar da coştu ses etmiyorum. çunkum apandisit ameliyatim da cok kiprasmis zor + uyandirilmisim. hemoroidte riskli deyip narkoz vermediler. laproskopi olmaliyim iyiyim
Ben düşüklerimden sonra üniversite hast hematolojiye gittim, genetikten pıhtılaşma faktörlerini baktırdı kendileri de bir sürü test yaptı homosistein de istedi kalp damar sağlığı için önemli bir test miş, yüksek olması kalp damar hastalıklarına yakalanma riskinin artığı sinyalini verirmişO ne testiymiş bana hiç bakıldığını hatırlamıyorum kuzu
Ben hiç baktırmayımm zaten zıkkım olduğundan.. hayırlısı bakalım salalım çayıra mevlam kayıraBen düşüklerimden sonra üniversite hast hematolojiye gittim, genetikten pıhtılaşma faktörlerini baktırdı kendileri de bir sürü test yaptı homosistein de istedi kalp damar sağlığı için önemli bir test miş, yüksek olması kalp damar hastalıklarına yakalanma riskinin artığı sinyalini verirmiş
İnşalah canım bu bahar ve yaz ayları hepimize uğurlu gelsin inşallah, gerçi benim bu düşük modum bahardandır diye düşündümBiraz akışına bırak, mutlaka tekrar isteğin gelecektir, zaten o modda olunca insan her sey daha kolay oluyor, zaten tedavide psikilojide onemli, hem kafan dağılır biraz uzaklasinca, ohh önümüz yaz, hava miss, picikolociler cıncık olacak ve herr sey guzel olacak insAllah
bilmiyorum ki şansım varsa hic uyanmaminsAllah kuzumm,hepimizi güzel bir hayat beklesin insAllah, Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin, bende o melek kalbinden öpüyorum seni
Senin durumda kritik, narkoz meselesi riskli, nasil olacak simdi Laparoskopi, narkoz sıkıntı oluyorsa
Bende kardiyoloji dr. sordum dün, homosistein baksak mi diye, adam yüksekse bile homosistein yuksekligine tek çözüm folik asit dedi,zaten kullaniyorsun dedi,özel hastanede bile adamlari test yapmaya ikna etmeye çalışıyoruzAradan 8 yıl geçmiş bence tekrar bir baktır çünkü damar sağlığını en iyi gösteren testmiş homosistein, ben düşüklerden sonra hematolog ile görüşmüştüm bunun pıhtılaşma testlerinden daha önemli bir veri olduğunu söylemişti, sonucum 5 çıkmıştı buna rağmen coraspin 100 kullanmamı önerdi önlem olarak.
Havalar iyice ısınsın düzelir, şipidik terliklerle gezince kendime geliyorum ben, sonbaharda da benim mod düşüyor, kış geliyor ya sonrasinda ondanİnşalah canım bu bahar ve yaz ayları hepimize uğurlu gelsin inşallah, gerçi benim bu düşük modum bahardandır diye düşündüm
Haaa hatırladım, kizi 17 yasindamiydi ne, napacam ben deyip duruyordu, değişik ya,sanki trol kadin, sinir etmek için atılmış bir bomba gibi, ben o kadin gercekmi diye cidden düşünmüştümAa malum kişiyi hatırlamıyo musun sen yok muydunn vardınn yaa. İleri yaşta bebeği olacak olan kadın.
Aaa sende mi zıkkımcılardansın bende bendeBen hiç baktırmayımm zaten zıkkım olduğundan.. hayırlısı bakalım salalım çayıra mevlam kayıra
Allah korusun ya ne demek hic uyanmam,bilmiyorum ki şansım varsa hic uyanmamo ameliyat sonrası sıkı takibe alındim dis ceksen basina bisi gelse bilinsin uyar aileni cevreni oncesi sana ilac verilmeli o neyse iste aileme herkeze soylendi esime de annem soyledi talimat bu diye bil. trde bana her ay igne yapiyorlardi . penesil muadili kalbi korusun diye. bi ara biraktim igneyi kotulesince bin firca yedim .5 yıl istikrarlı olucaksin her ay olucaksin dedi kac dooktor. burdakiler bakti yok bisey dediler olma igne vermiyoruz igne antibiyotik sevmiyoruz( ben bayiliyorum sanki ) . isvicreli bilim adamlarindan iyimi bilcek trdeki drlar iyiymişim iste
onu mecazi soyledimAllah korusun ya ne demek hic uyanmam,
daha 5 cocuklu bir tatil yapıp, sonrada hamile kalacaksin (nasil ama hem moral bozdum hem moral verdim bi cümleyle)
Bu doktorlarin arasinda kalmak kadar kötü bir sey yok ama sen yinede bu konuyu ihmal etme, yani bende olsam isvicreli bilim adamlarini dinlerdim gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?