- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.261
Ayyy seninki de süperr haberrr inşaallah alıp evinize gidiyosunuzz inşallahhhVayyyy harika bi haber bu, sabah sabah transfer hazırlıklarına başlamak için İstanbul yollarındayken ilaç gibi geldi bana yaaaaa, maşallah tebrik ederim. Ay çok sevindimmm, o zaman dans
Canım umarım ayak izlerini takip edip bir güzel haber de ben veririm haftayadennisgo kuzuuumm çok sağolll.. senden de haberii alıyoruuz.. inşallah sağlıkla devam ediyooorr❤❤
En güzel yolculuk bebeğe hazırlanma yolculuğu.. tadını çıkar ve sonunda sen de böyle bir sabah yaşayıp, pozitif sonuca sevin :)Vayyyy harika bi haber bu, sabah sabah transfer hazırlıklarına başlamak için İstanbul yollarındayken ilaç gibi geldi bana yaaaaa, maşallah tebrik ederim. Ay çok sevindimmm, o zaman dans
Sağol canım, ama daha transfere var, öncelikle muayene ve rahim kalınlaştırma vs. İçin gerekli görülen ilaçlara başlatıcak doktor, sanırım 1 hafta sonra kontrol, sonrasında duruma göre bikaç kez daha çağırıp uygun gördüğü zamanda transfer olucak, ilk olduğu için tecrübesizimAyyy seninki de süperr haberrr inşaallah alıp evinize gidiyosunuzz inşallahhh
Teşekkürler canımm amiinn.
O zamann dansss❤
Ah keşke keşkeee, verilecek ilaçlar beni geriyo biraz, fitil vs. Deniyo ya, hiç kullanamazmışım gibi geliyo, ama herkes gibi ben de alışırım di miEn güzel yolculuk bebeğe hazırlanma yolculuğu.. tadını çıkar ve sonunda sen de böyle bir sabah yaşayıp, pozitif sonuca sevin :)
Canıım çok teşekkür ederim.. olsun 15 20 gün sonra alıp gelirsinn..Sağol canım, ama daha transfere var, öncelikle muayene ve rahim kalınlaştırma vs. İçin gerekli görülen ilaçlara başlatıcak doktor, sanırım 1 hafta sonra kontrol, sonrasında duruma göre bikaç kez daha çağırıp uygun gördüğü zamanda transfer olucak, ilk olduğu için tecrübesizimSanırım ortalama 15-20 gün sonra transfer olcak nasipse. Günün en güzel haberi sensin Kuzum yaaa, çok şükür
Yaparım inşallahCanıım çok teşekkür ederim.. olsun 15 20 gün sonra alıp gelirsinn..
Fitili falan dert etme bebeğim senin için diyerek zevkle halledersin inanıyorum.
Amaanıınnnkızlaaarrr
selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn
besteeemmm çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsuunn.. çok yüklüyüm her an boşalıcakk şurada dökülüverecek yaşlaaarr.. darısı başına kuzuumm inanıyorum sende bu haberi vereceksiin.ay canommmmm bu nasıl güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam ay süper yaaa hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ay kendim gibi sevindim, yatakta uzanarak bakıyordum sondan başlamışım okumaya tebrikleri görünce fırladım senin msj ı aradım o kadar heyecanlanmışım, kuzum tekrar tekrar seni ve aileni tebrik ediyorum
özgürümmm amiiinn çok teşekkür ederimm Allahım inşallah senin de pozitif olsun ayynı ilerleyelim çok dua ettik inşallah öyle de olsuunn...
Süperrrrr bi haber
inşAllah cancanım,kolkola girer gideriz doktora senleözgürümmm amiiinn çok teşekkür ederimm Allahım inşallah senin de pozitif olsun ayynı ilerleyelim çok dua ettik inşallah öyle de olsuunn...
hepimiz art arda alıyoruz haberleriii diye boşa demedim inşallah:)
İnşallah senin de herşey yolunda gider sağlıkla tutunur bebeğin işiniz rast gitsin canımVayyyy harika bi haber bu, sabah sabah transfer hazırlıklarına başlamak için İstanbul yollarındayken ilaç gibi geldi bana yaaaaa, maşallah tebrik ederim. Ay çok sevindimmm, o zaman dans
çileklim çok teşekkür ederiim amiiin kuzum hepimizin... kızz panic de daha uyanmazz gııı aramız fazla olmayacak sizle inşallah:)Süperrrrr bi haberallahım inşallah sağlıkla ilerlesinnn aminnnnn
Teşekkür ederim aminnnİnşallah senin de herşey yolunda gider sağlıkla tutunur bebeğin işiniz rast gitsin canım
amiin inşallahh beraber gideliminşAllah cancanım,kolkola girer gideriz doktora senle
Sana tavsiyem Süreci gözünde büyütmezsen daha rahat geçirirsin ,herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yapabilirim de stresini azalt güçlü ol inşallah gönlüne göre olsunAh keşke keşkeee, verilecek ilaçlar beni geriyo biraz, fitil vs. Deniyo ya, hiç kullanamazmışım gibi geliyo, ama herkes gibi ben de alışırım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?