- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.681
Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)Hareket berekettir boşver hareketsiz kalma. Benim de ilk hafta adet sancısı gibi ama hafifinden günde iki üç kez kısa süreli ağrılarım olmuştu. Tutunmuştur da iyice yerleşme kazıları yapıyodur bence. :) Coraspin'e devam
Bundan sonraki tüm duygulanmazlar ve gözyaşları sevinçten olsun :)aminnnnnn denizim bak ya guluyodum duygulandim aglamaya basladim kiz beninanıyorum ben, öyle de olucak bak gör guzel gunler göreceğiz
Hem öyle hemde ilaçlardan bence bide şimdi sen diğerleriyle kıyaslarsın dennisim inşallah bunda o farkı yaşarsın ben transferin 5.günü akşam göğüs ucundaki sızlama yanma oldu daha önce hiç yaşamamıştım allahım bu bi işaretmi diye heyecanlanmıştım sizin orda evde yapılan gebelik testi yasakmıydıBenimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)
Ahaha bugüne kadar bağrımıza bastık olmadı dediğin gibi arada yükseleyim ben :)heh öyle arada yüksel hep şevkat olmaz ama..
Bu 3 günlük sürede zehirlenerek de totem yapmayı düşünmezsin umarım :)arada bi 3 gün girmeyip totem yapcem heeee..
Diğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)Hem öyle hemde ilaçlardan bence bide şimdi sen diğerleriyle kıyaslarsın dennisim inşallah bunda o farkı yaşarsın ben transferin 5.günü akşam göğüs ucundaki sızlama yanma oldu daha önce hiç yaşamamıştım allahım bu bi işaretmi diye heyecanlanmıştım sizin orda evde yapılan gebelik testi yasakmıydı
Canı gönülden inşallah belirtiler tutunmadandır dediğin gibi taze donmuş çok farkediyorDiğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)
Ama bu ay umarım göüğüs hassasiyetim de kasık ağrım da hamilelik kaynaklı olur :) burada evde test yapabiliyorsun ama pozitif çıktı hemen gideyim kan vereyim durumu yok. Benim kan testleri 8 ve 11. Günlerde olacak. Ölüyorum desem başka gün bakmazlar. Ki 8. Gün sonucunu da söylemiyorlar. 9. Gün adet başlamıştı benim o zaman 8. Gün kanına göre ilacı bıraktırmıştı doktor ama sonuç pozitif olsaydı, değer artışına göre sağlıklı ilerliyormu diye bakıyorlar 11. Günde söylüyorlar :)
Koala pozitif koyulaşmayı takip ediyor bu akşam koyu testini göreceğiz umarım. Benim kaldı 8 gün.bence listeye göre sıra Arminciğim denisscim ve koalada içime öyle doğuyor.. sonrada 4-4-1-1 taktiği uygulayacağız biz kalanlar...
CanımPıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar
27 de silikleşti ise bugün yarın da önemli değil mi? Burada öyle konuşuyorduk sanki.Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
Saol canım umarım arkanızdan ben de geliyorumdur. Şu an içeride beni anne yapmak için arı gibi çalışan bir minik kahraman vardır :)Canı gönülden inşallah belirtiler tutunmadandır dediğin gibi taze donmuş çok farkediyor
11.gün güzel haberler alacağız Allah’ın izniyle
Canım
Doktoruna danıştın mı ? Nasıl yönlendirdi seni
[/QUOTE
Marjonun taktikte bir ara vardı sonra bir daha ondan sonra paydostu Allaha şükür:))27 de silikleşti ise bugün yarın da önemli değil mi? Burada öyle konuşuyorduk sanki.
Canım allah hayırla sonuçlandırsın tedavini inşallah dolu kaliteli yumurtaların olsun ayyyy herşey çok güzel olacakbacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)
Endişelenecek bir şey olsa doktorun söylerdi sanırım canım. İğne başladığın için de bundan sonra sorun olmayacaktır muhtemelenEvet iğneye başlayalım dedi biraz araştırayım istedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?