Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım Cumartesi transfer olcak nasipse, bulabilirsek karından olanı alıcak eşim bugün. Teşekkür ederim, inşallah Bian önce bu kötü ruh hali ve karamsarlıktan kurtulurum

günaydın aradilar hastaneden

13 yumurtanın 12 si olgun cikmis
12 yumurtadan 4 tanesi anormal dollenmiş

8 tane normal döllenmiş yolumuza 8 taneyle devam edicez dediler cuma 3 gün aricaklar simdi
Maşallah çok iyi cnm gözün aydın. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek bebişini alıp evine gitcen çok sevindin adına da anormal dollenme nasıl oluyor gıı

Evet canım Cumartesi transfer olcak nasipse, bulabilirsek karından olanı alıcak eşim bugün. Teşekkür ederim, inşallah Bian önce bu kötü ruh hali ve karamsarlıktan kurtulurum
Allah işini kolaylaştırsın inşallah herşey yolunda gitsin

'Bir çocuğu tutamadım' ne demek kıııız Bakalım gelmek için hangi ayı seçecek? Kalabalıklara karışmayı sevmiyor belli ki..

İğne zaten nalet birşey, hele tedavi içinde birkaç tane falan olmak iyice zor. Ama neticeye ver aklını, tüm bunlar ne için? Hamilelik olunca gözün bunları görmeyecek merak etme

8 tane normal döllenmiş yolumuza 8 taneyle devam edicez dediler cuma 3 gün aricaklar simdi
Ooooh bozdur bozdur harca Arminim Elin boş dönmeyeceksin memleketten. E ne zaman transfer düşünülüyor belli mi? Bir adet sonra mı?

Ooooh bozdur bozdur harca Arminim Elin boş dönmeyeceksin memleketten. E ne zaman transfer düşünülüyor belli mi? Bir adet sonra mı?
bir adet sonra. kiz meryem insallah daha fazla kaybim olmaz cok korkuyorum baksana kafadan 5. taneyi kaybettim

senellaaaa senellaaa o zaman sende basliyosun tup bebeğe? bir adet sonra transfer ohs olsaydim soylerdi galiba. karnim balon gibiydi, opudan sonra eski haline döndü sanirim ohs de karin daha gergin sismi ne oluyo.

Ben tam oralardayım işte. Bugün 11. hafta başladı. Evet 9+6da gittiğimde biraz cenin formunu andırıyordu bebe, bir anda çok farklı hissettim. şimdi sırada meşhur 12.hafta randevusu var, anlamadım testlere mi karar verilecek, doğrudan bir tanesi yapılacak mı, detaylı ultrason olacak ama.
Eşimi şu ana kadar ısrarla istemedim yanımda, çok heyecanlı bir tip, sahneyi çalar her yerde, üzülse ayrı sevinse ayrı.. Ben herşeyi sindirip söylemeyi seviyorum ona. Ama bu sefer kaçış yok. Ayakkabıları kapıda bekliyor.

bir adet sonra. kiz meryem insallah daha fazla kaybim olmaz cok korkuyorum baksana kafadan 5. taneyi kaybettim
Kızım size bir tane lazım değil mi, bahçem var, yok efendim buralara geldiğime değsin, aman bulaşığa yardım ederler falan diye çifter çifter koyduracak göz var sende Tutacak bacım tutacak hatta ne diyorum birden fazla olabilir en azından 2 sene arayla falan

Armincim sayı gayet güzel hepsi 5. Güne sağlıkla gelecek inşallah

Olgun yumurta sayın fazla olunca fire versen de elde epey yumurta kalmış. Şimdi 3. Güne kadar aynı performansı bekliyoruz onlardan. Sonra isteklerimiz bitmeyecek tabiki 5. Güne gitmelerini isteyeceğiz :)

Yavrucum senin kaybettiğin kadar yumurta ile başlıyoruz biz içini rahat tut..kalan sayı gayet iyi.. umarım hepsi beşinci güne gider ama fire vermekten daha önemlisi sağlıklı embriyoların yaşama isteği.. bir transfer ettirdin ve bebeğini kucağına aldın diyelim geride 7 embriyo olması çok da önemli değil bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…