Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzensizlik normaldir böyle pür dikkat beklenen durumlarda, makine değiliz ki be canım. Düşünceler var, korkular var, hormonlar iniyor çıkıyor, içerde ne faaliyet ne faaliyet. Bir kere oldu, işler iyi devam etmedi ama belki de sana bu bekleme sürecinde 'olmasında sorun yok, korkmadan zamanını bekle' demek için oldu, ben artık ilk düşüğüm için de ona inanıyorum. He dersen ki buhranla kestirip atmıyorum konuyu ama biraz kafamdan çıkarmak istiyorum, o olabilir, tatilde kafanı biraz başka şeylere döndürüp sonbaharda asılabilirsin mevzuya ama ne olur bırak öyle menapoza girdim, beni gruptan çıkarın istatistiği etkiliyor falan. Üniversiteye adam hazırlayan kolej mi burası ya

bu test kullandıgım ucuncu donem, ılk kullanmaya baslamadan oncekı ayda sanırım kımyasal gecırdım cunku degerlere gore hamıle gorunmeme ragmen 45 gunde falan adet oldum o ay ve daha once dongum hıc bu sekılde degısmemeıstı, ertesı ay ovu kullandıgımda hamıle kalmıstım, 8+2 de kurtaj oldum, ondan sonrakı ılk adettı goreme kadar hıc denemedım zaten ve o adet te kurtajdan sonra sanırım 30 veya 32 gun gıbı gelmıstı o adetten sonra ovu test ıle denedım olmadı, bu da kurtajdan sonra ovu testı ıle takıp edıp denedıgım ıkıncı ayım ve gercekten ovu oncesı ve sonrasını cok ıyı degerlendırmıstım moral bozuklugum ondan kaynaklı. ınofolıc kullananlar var ben folbıol kullandım folıc asıt olarak onu mu klllansam daha ıyı olurdu acaba bılemıyorum, vıtamınımı de daha ıyı dıye mıyosıtol degıl de progeny ıle degıstırdım ama bunu kullandıgımdan bu yana hıcbır yumurtlama sancısı adet sancısı hıssetmedım, kurtajda bı sorun mu oldu dıye de korkuyorum. ılk adetımden bu yana yıllardır agrıdan aglayarak adet gorurken, kurtajdan sonra adetın geldıgını bıle anlamıyorum o derece arısız adet oluyorum. o yuzden bı sorun mu var kı dıyorum. progestan fitil mi alsam diyosun yanı canım

tabloya bakıca tıkır tıkır gıden hamıle lıstesı bende takılmıs dıgerlerının onunu kesmısım gıbı duruyor uzuluyorum ya. kurtj yuzunden bozulan bıseyler mı vr ıcımde kalabılıyorken hamıle kalamıyorum dıye dusunuyorum, ılacları cok karıstırdım kendımı mı bozdum dıyorum, dıyorum da dıyorum umıtle bekleyınce hayal kırıklıgı yasıyor ya ınsan o duygudayım su an canım

ben de senı operım caom benım, allaha teslımız zaten, elımızden gelen hıcbırsey yok kı

İstersen bi ay daha dene, yine olması gerekenden erken gelirse progestan alırsın. Doktorla görüştüğünde verecektir zaten.
Bu arada yazmayı unutmuşum, kürleri ilk defa mı kullandın bilmiyorum ama bu duruma sebep kürler de olabilir. Rahim kalınlığını etkileyip adet tarihini değiştirebiliyor.

Tıkır tıkır işleyen hamile listesi sende durmadı bir kere öyle bir şey yok. Sadece seninle aynı süreci yaşayan grubumuzdaki bazı kişiler zamanı geldiği için çok bekledikleri pozitif haberini aldılar. Almaya da devam edeceğiz.. Bundan sonra alacağımız hamilelik haberleri de olacak. Senin deyiminle “ sana rağmen” bana göre “ seninle birlikte”.. :)

Ben histereskopi ile polip aldırdıktan sonra 66 gün adet olmadım, tarlusalla oldum biliyorsun kuzum, onda da hem yoğunluğu hem süresi azdı, dışarıdan müdahele oldu, belki rahim kendini yeni toparlıyordur. Ama içinin rahat etmesi açısından doktora görünebilirsin kuzum, hsg çektirebilirsin ya da. Ben asla bir sorun olduğunu düşünmüyorum, adet olduğun sürece umut her zaman var. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama adet kısacık sürüyor, sonra hemen geliyor ovulasyon günleri, bu ay doktorla takip et istersen yumurta durumunu, zaten 1 defa muayene ücreti veriyorsun, ikincisi kontrole giriyor.

bal-çörekotunu ılk defa dendım daha once denememıstım belkı de hormaonlarımla oynadım bu sekılde olabılır sagolasın canım

çok tesekkur ederım, canomun da dedıgı gıbı adetlıyken ben ben degılım galıba, ınsallah hepimizin kısmetınde guzel haberler almak bekledıgımızın mukafatını almak vardır canım

adet hemen duzene gırınce umutlanmıstım kuzum be, naapalım bekleyelım bakalım ne gorecegız vardır herseybı bır hayır, tesekkur ederım varlıgın ıcın, hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur ederım kızlar, sanırım bu grup en buyuk sansım bu donemde, cunku bırbırımızın halını anlayabılıyoruz az cok, kaprısımı cektınız ahkkınızı helal edın ınsallah

Sen de iyi ki varsın kuzum, ne demek, hepimiz dönem dönem hissediyoruz bu tarz olumsuzlukları, daha hepimiz doğuracağız, birlikte büyüteceğiz çocuklarımızı, sonra siz tecrübeliler bize destek olacaksınız :)

8+1 den bildiriyorum Çok şükür bebiş akıllı akıllı duruyordu estrofem tableti sabah bi tane içmiştim bugün itibariyle bırakabiliriz dedi panic_attack senle aynıyız hafta olarak 2-3 günün önemi yok dedi
Tavuk yeme dedi zehirlenme oluyormuş bide hormonlu olduğu için didii

maşallah yigenıme, senın de gozun aydın bıraz daha rahatlamıstır ıcın. allah kolaylık versın ınsallah canım

gercekten mııı, yıkıldım keske yapmasaydım ya , kür mür yok bundan sonra
Kuzum bir arkadaş o vesile oldu kaldı sıkılmışsındır stres yapmışsındır bişiy etkiledi muhtemelen.. ne kadar içtin sen onu ne zmn başladın ne zmn bıraktın?

Kuzum bir arkadaş o vesile oldu kaldı sıkılmışsındır stres yapmışsındır bişiy etkiledi muhtemelen.. ne kadar içtin sen onu ne zmn başladın ne zmn bıraktın?

adetten sonra baslamıstım galıba 3. gunu mu ne ovu zamanına kadar sabak aksam bır tatlı kasıgı bal corekotu tarcın yapmıstım arada atladıgım sabah veya aksamlar da oldu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…