Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildirim neden bazen gelmiyor acaba, ben de pek sessiz sayfamız diye düşünüyordum, bakayım bi dedim, 5-6 sayfa geriye gittim:))
can09e can09e dvtb dvtb @Beste78 sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli, AŞK lı yıllarınız olsun. Aslan burcu kadınıyım, aşk olmazsa olmaz dimi :)
Eşim boğa, kız kardeşim boğa, iyi anlaşıyorum sanırım boğa burçlarıyla :))

Bildirim neden bazen gelmiyor acaba, ben de pek sessiz sayfamız diye düşünüyordum, bakayım bi dedim, 5-6 sayfa geriye gittim:))
can09e can09e dvtb dvtb @Beste78 sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli, AŞK lı yıllarınız olsun. Aslan burcu kadınıyım, aşk olmazsa olmaz dimi :)
canım teşekkür ederim çok sağol amiiinn...
bu arada dvtbnin 10unda idi bestenin de 19u :)) neyse fazla fazla kutlanmış oluyor sorun yok :)

benim de kuzenim Aslan çok severim kendisini en sevdiğim kuzenim.:)
eşimin de karısı kızı kardeşi boğa :KK48:

kuzum ilk gelen bildirime bakmazsan bir daha bildirim gelmiyor, takip edilen konulardan, kaldığın yerden devam edebilirsin..

Allah razı olsun canım :KK200:

Teşekkürler canım, hepimizin nice güzel yaşları olsun. Benim de yükselen Aslan en iyi 2 arkadaşım Aslan severim aslanları 🦁

Ben de henüz adet olmadım, en son 5 nisanda olmuştum. Doktorum rahim ağzından da polip aldık tıkanmıştır belki, göreyim, açarız dedi. Dün gittim, 3 adet kanülü soktu, batikonla temizledi içeriyi iyice, canım yandı azcık tabi ama tıkanıklılık yok, içimiz rahat etti. Dün 3 adet yumurta vardı, şaşırdım. Yumurta her daim oluyor sadece adet dönemi ile birlikte büyümeye başlıyor sanırım
Sehercim Benim dr polip alımından sonra Doğum kontrol hapı kullandırmıştı, hormonlarda değişim olur diye, sen ne zaman polip aldırdın? Yumurta adetten ovulasyona kadar olur 1.2.3. Gün 1 sen fazla yumurta görünür 4. Gümden sonra o ayki baskın yumurta büyümeye devam eder ve yaklaşık 14. Gün çatlar diğerleri büyümez küçülerek kaybolur, ovulasyon sonrası 14 gün yumurta olmaz olursa kist olma ihtimali yüksek, sen henüz ovülasyon tarihini geçirmemiş olabilirsin eğer 3 yum görünüyorsa daha adet olmazsın boyutları neydi, dr un bunlara bi yorum yapmadı mı? Bence ovülasyon takibi yaparak değerlendir mutlaka

Günaydın gençler :KK52: bugün yeni bi sinir stres sebebim oldu. Ben regl döneminde çok ciddi ağrılar çeken biri olarak uzun yıllardır dolorex kullanırım. Şimdi prospektüsü okudum gebeliği engelleyebilir, 3 ay önceden bırakın diyor. Saf gibi içiyomuşum yaa :kızgın:Gebeliği beklerken içilecek masum bi ağrı kesici öneriniz var mı? Siz ne kullanıyosnuz?
dolerex beni kesmiyodu hic. mide koruyucu ike majezik 👍. ben senin gibiyim majezigi kesfetmeden önce acilllerde saglik ocaklarinda her ay iki deda agri kesici igne oluyodum. trye geldigim de 5,10 kutu almadan donmem.

dolerex beni kesmiyodu hic. mide koruyucu ike majezik 👍. ben senin gibiyim majezigi kesfetmeden önce acilllerde saglik ocaklarinda her ay iki deda agri kesici igne oluyodum. trye geldigim de 5,10 kutu almadan donmem.
Ben de bu aydan itibaren değiştircem. Teşekkür ederim! Ya şu bebeler çok bekletmese gelse de bi süre regl neymiş unutsak. Hem doğum sonrası azalıyormş genelde. Oh bi taşla iki kuş:anne:

Ben de bu aydan itibaren değiştircem. Teşekkür ederim! Ya şu bebeler çok bekletmese gelse de bi süre regl neymiş unutsak. Hem doğum sonrası azalıyormş genelde. Oh bi taşla iki kuş:anne:
umudunu kırmak istemem lakin kendimi bildim bileli yoğun, ağrılı adetlerim vardır.. evlenince geçer dediler geçmedi
doğur geçer dediler geçmedi. inşallah sende öyle olmaz:)

umudunu kırmak istemem lakin kendimi bildim bileli yoğun, ağrılı adetlerim vardır.. evlenince geçer dediler geçmedi
doğur geçer dediler geçmedi. inşallah sende öyle olmaz:)
Bazılarının menapoza kadar ağrıyo. Kişiden kişiye çok değişiyo bu kadınsal durumlar. Bazıları çok şanslı ne ağrı ne aşırı kanama. Miiss. Cinsel ilişkiden sonra azalacağını ummadım hiç,öyle bi şehir efsanesi vardır diimi :D

Sehercim Benim dr polip alımından sonra Doğum kontrol hapı kullandırmıştı, hormonlarda değişim olur diye, sen ne zaman polip aldırdın? Yumurta adetten ovulasyona kadar olur 1.2.3. Gün 1 sen fazla yumurta görünür 4. Gümden sonra o ayki baskın yumurta büyümeye devam eder ve yaklaşık 14. Gün çatlar diğerleri büyümez küçülerek kaybolur, ovulasyon sonrası 14 gün yumurta olmaz olursa kist olma ihtimali yüksek, sen henüz ovülasyon tarihini geçirmemiş olabilirsin eğer 3 yum görünüyorsa daha adet olmazsın boyutları neydi, dr un bunlara bi yorum yapmadı mı? Bence ovülasyon takibi yaparak değerlendir mutlaka
SAT 5 Nisan. 13 Nisanda histeroskopi oldum. Antibiyotik ve cyclo progynova verdi. Hormon düzenleyici, rahimi nemlendirici bir ilaç. Bu ilaç bittikten sonra 6-10 gün içerisinde adet olursun dedi doktorum. 5 mayısta ilacım bitti, bugün 11. günüm henüz olmadım. 23 nisanda evlilik yıl dönümümüz ve eşimin doğum gününde cinsel perhiz esnasında kaçamağımız var, o mu tuttu acaba demekten kendimi alamıyorum :)) Dün doktor 3 adet kanülle dürtmediyse, yok etmediyse :))

rüyam da iki tane gebelik testi yaptim :rolleyes: biri pozitif çıkıyor ama cizginin biri yamuktu.diger teste bakim diyorum test sanki yer yarılip kayboluyor.

bu aya bel baglamayıp kararımı verdim. haziranın son haftasi başlayacak adetimle trye memoriale gelip tedaviye baslicam kısmetse.😅 ordan en yakın agvaya dinlenmeye beklemeye giderim. tatili geri plan yaptik bakalim neler bekliyor beni. bir türlü beceremedim organik bebek yapmayı🤦🏻‍♀️

bilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir amin🤣 majezik kalkti diye bisi soyledi bir arakadasim sinirlerim bozulup hüngür hüngür ağlamıştım meger şakaymış🤦🏻‍♀️ mide koruyucusu al mutlaka öyle mahsum bir ilac degil, ama nerde ne arın varsa yarım saate keser atar. o soyledigin gebelige dair yan etkisi varmidir hic bilmiyorum.

bilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir amin🤣 majezik kalkti diye bisi soyledi bir arakadasim sinirlerim bozulup hüngür hüngür ağlamıştım meger şakaymış🤦🏻‍♀️ mide koruyucusu al mutlaka öyle mahsum bir ilac degil, ama nerde ne arın varsa yarım saate keser atar. o soyledigin gebelige dair yan etkisi varmidir hic bilmiyorum.
Ben de yıllardır ağrılı adetimden dolayı doktor önerisiyle arveles içerim. Miyomdan dolayı pıhtılı gelebilen adet kanamasını da engelliyormuş. Başım da ağrısa, dişim de ağrısa arveles içerim. Çok severim kendilerini, eve gidince prospektüsüne bakacağım, gebe kalmayı zorlaştırıcı etkisi varmıymış

Back
X