- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #2.821
canım ben çok geç çıkıyorum özel sektör..iftardan sonra denerim kaçmayı bakalım..saat 3 bişey kalmadı..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çok geç çıkıyorum özel sektör..iftardan sonra denerim kaçmayı bakalım..saat 3 bişey kalmadı..:)
takılmıyoruzz ağzımızdan çıkan sözlere dikkat ediyoruuzzbebişte yoksa feci takılırım bu konuya mis gibi düzenimi bozdum diye..:))
çok pis gaza geldim gece yarısıda çıksam o işten o test yapılacak...Kesinlikle, iş çıkışı özelde kan testi yaptırmalısın bence de:)
canım teşekkür ederim çok sağol amiiinn...Bildirim neden bazen gelmiyor acaba, ben de pek sessiz sayfamız diye düşünüyordum, bakayım bi dedim, 5-6 sayfa geriye gittim:))
can09e
dvtb @Beste78 sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli, AŞK lı yıllarınız olsun. Aslan burcu kadınıyım, aşk olmazsa olmaz dimi :)
Eşim boğa, kız kardeşim boğa, iyi anlaşıyorum sanırım boğa burçlarıyla :))
Allah razı olsun canımBildirim neden bazen gelmiyor acaba, ben de pek sessiz sayfamız diye düşünüyordum, bakayım bi dedim, 5-6 sayfa geriye gittim:))
can09e
dvtb @Beste78 sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli, AŞK lı yıllarınız olsun. Aslan burcu kadınıyım, aşk olmazsa olmaz dimi :)
Teşekkürler canım, hepimizin nice güzel yaşları olsun. Benim de yükselen Aslan en iyi 2 arkadaşım Aslan severim aslanlarıBildirim neden bazen gelmiyor acaba, ben de pek sessiz sayfamız diye düşünüyordum, bakayım bi dedim, 5-6 sayfa geriye gittim:))
can09e
Sehercim Benim dr polip alımından sonra Doğum kontrol hapı kullandırmıştı, hormonlarda değişim olur diye, sen ne zaman polip aldırdın? Yumurta adetten ovulasyona kadar olur 1.2.3. Gün 1 sen fazla yumurta görünür 4. Gümden sonra o ayki baskın yumurta büyümeye devam eder ve yaklaşık 14. Gün çatlar diğerleri büyümez küçülerek kaybolur, ovulasyon sonrası 14 gün yumurta olmaz olursa kist olma ihtimali yüksek, sen henüz ovülasyon tarihini geçirmemiş olabilirsin eğer 3 yum görünüyorsa daha adet olmazsın boyutları neydi, dr un bunlara bi yorum yapmadı mı? Bence ovülasyon takibi yaparak değerlendir mutlakaBen de henüz adet olmadım, en son 5 nisanda olmuştum. Doktorum rahim ağzından da polip aldık tıkanmıştır belki, göreyim, açarız dedi. Dün gittim, 3 adet kanülü soktu, batikonla temizledi içeriyi iyice, canım yandı azcık tabi ama tıkanıklılık yok, içimiz rahat etti. Dün 3 adet yumurta vardı, şaşırdım. Yumurta her daim oluyor sadece adet dönemi ile birlikte büyümeye başlıyor sanırım
dolerex beni kesmiyodu hic. mide koruyucu ike majezikGünaydın gençlerbugün yeni bi sinir stres sebebim oldu. Ben regl döneminde çok ciddi ağrılar çeken biri olarak uzun yıllardır dolorex kullanırım. Şimdi prospektüsü okudum gebeliği engelleyebilir, 3 ay önceden bırakın diyor. Saf gibi içiyomuşum yaa
Gebeliği beklerken içilecek masum bi ağrı kesici öneriniz var mı? Siz ne kullanıyosnuz?
Ben de bu aydan itibaren değiştircem. Teşekkür ederim! Ya şu bebeler çok bekletmese gelse de bi süre regl neymiş unutsak. Hem doğum sonrası azalıyormş genelde. Oh bi taşla iki kuşdolerex beni kesmiyodu hic. mide koruyucu ike majezik. ben senin gibiyim majezigi kesfetmeden önce acilllerde saglik ocaklarinda her ay iki deda agri kesici igne oluyodum. trye geldigim de 5,10 kutu almadan donmem.
umudunu kırmak istemem lakin kendimi bildim bileli yoğun, ağrılı adetlerim vardır.. evlenince geçer dediler geçmediBen de bu aydan itibaren değiştircem. Teşekkür ederim! Ya şu bebeler çok bekletmese gelse de bi süre regl neymiş unutsak. Hem doğum sonrası azalıyormş genelde. Oh bi taşla iki kuş![]()
Bazılarının menapoza kadar ağrıyo. Kişiden kişiye çok değişiyo bu kadınsal durumlar. Bazıları çok şanslı ne ağrı ne aşırı kanama. Miiss. Cinsel ilişkiden sonra azalacağını ummadım hiç,öyle bi şehir efsanesi vardır diimiumudunu kırmak istemem lakin kendimi bildim bileli yoğun, ağrılı adetlerim vardır.. evlenince geçer dediler geçmedi
doğur geçer dediler geçmedi. inşallah sende öyle olmaz:)
SAT 5 Nisan. 13 Nisanda histeroskopi oldum. Antibiyotik ve cyclo progynova verdi. Hormon düzenleyici, rahimi nemlendirici bir ilaç. Bu ilaç bittikten sonra 6-10 gün içerisinde adet olursun dedi doktorum. 5 mayısta ilacım bitti, bugün 11. günüm henüz olmadım. 23 nisanda evlilik yıl dönümümüz ve eşimin doğum gününde cinsel perhiz esnasında kaçamağımız var, o mu tuttu acaba demekten kendimi alamıyorum :)) Dün doktor 3 adet kanülle dürtmediyse, yok etmediyse :))Sehercim Benim dr polip alımından sonra Doğum kontrol hapı kullandırmıştı, hormonlarda değişim olur diye, sen ne zaman polip aldırdın? Yumurta adetten ovulasyona kadar olur 1.2.3. Gün 1 sen fazla yumurta görünür 4. Gümden sonra o ayki baskın yumurta büyümeye devam eder ve yaklaşık 14. Gün çatlar diğerleri büyümez küçülerek kaybolur, ovulasyon sonrası 14 gün yumurta olmaz olursa kist olma ihtimali yüksek, sen henüz ovülasyon tarihini geçirmemiş olabilirsin eğer 3 yum görünüyorsa daha adet olmazsın boyutları neydi, dr un bunlara bi yorum yapmadı mı? Bence ovülasyon takibi yaparak değerlendir mutlaka
bilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir aminBen de bu aydan itibaren değiştircem. Teşekkür ederim! Ya şu bebeler çok bekletmese gelse de bi süre regl neymiş unutsak. Hem doğum sonrası azalıyormş genelde. Oh bi taşla iki kuş![]()
:)) aynen faydası vardır düzenli olmasının..can09e düzenli lambadanın olumlu etkisi var ama,işleyen demir ışıldar misali :) kasları rahatlatıyor malum
Ben de yıllardır ağrılı adetimden dolayı doktor önerisiyle arveles içerim. Miyomdan dolayı pıhtılı gelebilen adet kanamasını da engelliyormuş. Başım da ağrısa, dişim de ağrısa arveles içerim. Çok severim kendilerini, eve gidince prospektüsüne bakacağım, gebe kalmayı zorlaştırıcı etkisi varmıymışbilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir aminmajezik kalkti diye bisi soyledi bir arakadasim sinirlerim bozulup hüngür hüngür ağlamıştım meger şakaymış
mide koruyucusu al mutlaka öyle mahsum bir ilac degil, ama nerde ne arın varsa yarım saate keser atar. o soyledigin gebelige dair yan etkisi varmidir hic bilmiyorum.