Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Dediğin gibi umarım güzel haberi alır bir yaz bebesi ile tatile gelirim :)
Günlük hayatı yaşarken ne kadar gerilediğini görmüyorsun aslında. Çok uzun zamandır gezip eğlenmediğimizi fark etmemişiz. Zaten arkadaşımıza durmadan seni gezdirmiyoruz kendimiz geziyoruz diyorduk :)
Bide kendine yakın dostlar gelince misafirlige işte böyle bizede sebep oluyorlar rahatlatıyor. Kendi kendinize olsanız standart gecerdi günler. 😉

Merhabalar adetim 1 gün gecikti. Kasık ve bel ağrısı var. Göğüslerim iki gündür şişti. Kan verdim bugün negatif cikti. Erken mi yaptrdim acaba. Beklemelimiyim
Merhaba bi gün gecikmeyle öğrenmiştim ama geç döllenme vs olabiliyor bi kaç gün daha bekleyip tekrar kan verin bence

Merhabalar adetim 1 gün gecikti. Kasık ve bel ağrısı var. Göğüslerim iki gündür şişti. Kan verdim bugün negatif cikti. Erken mi yaptrdim acaba. Beklemelimiyim
Belki geç döllenme falandır. Biraz bekle istersen kırmızılar gelmediği sürece herşey mümkün bence 😉

Mrb canım ben de Antalyadayım ama pozitif görmeden tavsiye yapmamak lazım insan bu süreçte neyle karşılaşacağını bilmiyor
Neden öyle düşünüyorsun ki, pozitifi görmemiş olabilirim ama bu süreçte gittiğim merkez gayet profesyonelce işini yaptı, benim yumurta sayım ve kalitem onların elinde olan bişey değil ki, ben pozitifi gören fakat gittiği klinikten bir çok şikayeti olanı da çok okudum, netice olarak ben gittiğim klinikte şikayetçi olacağım hiç bir şey yaşamadım, bu işin içinde yıllarca çalışan biri olarak ve yaşımız gereği embriyolog-laboratuarın önemi nedeniyle memnuniyetimi söylemekten kaçınmam,inşallah bende kaliteli yumurta üretip pozitif sonucu da alırım.

Neden öyle düşünüyorsun ki, pozitifi görmemiş olabilirim ama bu süreçte gittiğim merkez gayet profesyonelce işini yaptı, benim yumurta sayım ve kalitem onların elinde olan bişey değil ki, ben pozitifi gören fakat gittiği klinikten bir çok şikayeti olanı da çok okudum, netice olarak ben gittiğim klinikte şikayetçi olacağım hiç bir şey yaşamadım, bu işin içinde yıllarca çalışan biri olarak ve yaşımız gereği embriyolog-laboratuarın önemi nedeniyle memnuniyetimi söylemekten kaçınmam,inşallah bende kaliteli yumurta üretip pozitif sonucu da alırım.
Ben bilmediğim çok şey olduğunu düşünüyorum o yüzden emşn olamıyorum

Aa ne zaman bakıldı değerlerine en son. Kızmıyorum neden, şikayetin yoksa gerek yok baktırmaya e bir de 2 ay oldu diyorsun deneyeli.. fazla üstüne düşmeden süre biç kendine misal 6 ay sonrasında baktırırsın değerlerine kaldı ki bizden gençsin nerden baksan rahat rahat 4 5 senen var.
Kızlar dün yapmştm bugnde uyanır uyanmz yaptım gene çıktı cizgi 13 gün ignenin etkisi gecmişmidr sizce

Eklentiler

• 6BCB7505-29B5-42C8-8EAC-AC336E997C7A.webp
    6BCB7505-29B5-42C8-8EAC-AC336E997C7A.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 53
Maşallah canım ne güzelll, hep böyle güzel haberlerle karşılaş inşallah gulum. İnşallah bu tünelin ucundaki ışık bebişinin gülen yüzü olsun gıııı
Ay içim ürperdi yazına😇 çok sağol canım o ışığı hepimiz görelim inşallah 🙏

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

yerlesme kanamasında kahverengı leke de belırtıler arasında sayılmıs, bunu gorup hamıle oldugunu ogrenen de var, ilk birlikteliğinden haıle kaldıysan yerlesme kanaması olabılır bır ıhtımal. yıne de kendını sakın tut cok umutlanma ama kendını de zorlama bence agır falan kaldırma yorma mesela.

Kızlar bgnde yaptım çift cizgi cıktı gene 13 gün ignenin etkisi gecmişdir demi
Ayyyy hiç bilmiyorum ama geçmiştir ya 11-12 gün diyorlar hep hadi inşallah gebelik olsun. Kan testi mi yapsan. Bence gebelik yaa

Döngün 30 gün ve duzenliyse 6 gün olmuş yumurtalamanin gerceklesmesinin ustunden bilmiyorum ki bu kadar erken olurmu yerleşme kanaması inşallah öyledir.

6. gune yukarı dogru tırmanısı tamamlanıp yerlesmeye calısıyor okuduklarımdan anladıgım kadarıyla, ılk bırlıktelıkte hamıle kaldıysa dıye dusundum ben gulum. olur mu olur :)

Back
X