Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar kışlıkları kaldırmak yazlıkları yerleştirmekle uğraşıyoruzz maşallah ne çok konuşmuşsunuz ☺
Burcu hamilesin inşallahh hayırlı olsun
Hilalcim 3 kala idrarda yoktu kanda da 9 la öğrendi.
Flx kuzu ahh o muhasebeci sivilceeemm canım yanıyo hala.. baya şişş 😔
Zeynepcim bende yedim zeytinyağında inciri çok kötü diyemem tadıma zevk meselesi demek ki zeytinyağını da sevdiğimden belki.
Besteye katılıyorum her şey kullanılmamalı.. dikkat etmek lazım.

Hava da bi denişik bi dolu yağdı kii off:) bi açıyo bi kapıyo😁

Benim yaptığım testler erken gebelik testleriydi ve çizgiyi hep görüyordum. 5'in altında bile çift çizgi çıkıyordu 15. Günde.

Senin gebelik testi standart test sanırım. O testle bu netlikte çıktığına göre hamile olduğunu düşünüyorum. Ay hadi inşallah yaa! :KK36:
Benim evet norml test erken degl doktoruma yazıp attım kan yaptır pazrtesi dedi ve iğnenin etkisi gecmişmidr dedm evet dedi hayrlısı beklemk zor günlr gcmyr sanki

Selam kızlar kışlıkları kaldırmak yazlıkları yerleştirmekle uğraşıyoruzz maşallah ne çok konuşmuşsunuz ☺
Burcu hamilesin inşallahh hayırlı olsun
Hilalcim 3 kala idrarda yoktu kanda da 9 la öğrendi.
Flx kuzu ahh o muhasebeci sivilceeemm canım yanıyo hala.. baya şişş 😔
Zeynepcim bende yedim zeytinyağında inciri çok kötü diyemem tadıma zevk meselesi demek ki zeytinyağını da sevdiğimden belki.
Besteye katılıyorum her şey kullanılmamalı.. dikkat etmek lazım.

Hava da bi denişik bi dolu yağdı kii off:) bi açıyo bi kapıyo😁
ayy sendemi bende özelden besteye yazmıştım bu gün işi kaytardım kışlıkları kaldırıcam diye oturdum burda muhabbete .. işten kaçmak olsun benimki .. yok ama sonra bi azar kendime hadi kalk diye :) giriştim baya da bi yol kaydettim.. azcık dinlenmeye koyuldum şimdi . hiç bir şey kullanmıyorum zaten canım bi acabamı dedim beste caydırdı beni her zaman ki gibi saldım bi anlık bi gazdı benimki :)

Günaydın kızlar
Havaalanındayız. Misafirimizi gönderiyoruz ve yeniden kendi rutinimize döneceğiz. Çok güzel geçti, şansımıza havalar da güzel gitti, eşime de bana da moral oldu.. bir an herşeyi bırakıp tatile mi gitsek çok ihtiyacımız varmış diye düşündük ama bu mola da gayet iyiydi.
Yeni tedavi planım da belli oldu ilaçlarımı haftaya alacağım. Haziran’da başlayacağız. Rahimin durumda göre değişir ama standart planda 17. Gün gibi transfer planlanıyor.. Muhtemelen Temmuz’da da sonuç alırız. Türkiye’ye gitme planları yine ertelendi, yine belirsiz bir zamana kaldı. Bu iyice can sıkıcı olmaya başladı benim için. Ama kararımı verdim, bu tedaviden sonra sonuç ben olursa olsun soluğu Türkiye’de alacağım :)
hosgeldin canisı vee yeni tedavin hayirli ugurlu olsun. türkiye diyince icim yandi çünküm ben de karnim da bebegimle gitmek istedim ama alıp gelicem insallah😍🙏🏼 insallah sen bebeginle gider tatil yaparsin🥰

Şeydir o yavvv Muhasebeci sivilcesi :halay::halay:
can09e can09e enseme dogru sacimin bittigi yerde taş gibi ciktı benim nohut kadar, sıksm sıkılmıyordu neler yaptim😅 ugrastikca daha beter bisi oldu iki nohut kivamina geldi. en son kendi kendine kuculdu ama, bayaa bi kalmıştı. elleme gecer insallah💐

Belirti falan yokken adete dört gün kala neden normal gebelik testi yaparım, neden o pis buharlaşma çizgisiyle göz göze gelirim, neden sabredemem öyle garip bir bünye işte. Test de şu şaibeli marka bebe time haa, eczacı emrivaki vermişti. Buharlaşma çizgisinde bile çok ararsan uçuk pembelik bulursun. Ama bir kere pozitif test görmüş insan kül yutmaaaaaz.
Ben de senin yerinde olsam test yapardım bunda bir sıkıntı yok. Ama ikinci çizgi çıkmamışsa bir kaç gün sonra tekrarlandı.. Adet olacakmış gibi ısrarsız, ama kırmızıları görene kadar da umutla beklerdim :)

Heh konusu gelmişken.. bir dahaki aya toplu gebelik testi alımında erken gebelik testi mi alayım acaba, yine 6 gün evvelden yapmak için değil de bari 3 gün kala sonucu kaale alabileyim diye.. e ama yanıltıcı mı oluyor demek bu, 5'in altında çıktığında pozitif göstermesi?

Çatlatma iğnesi kullanınca gereksiz heyecana sebep olabiliyo erken gebelik testi :)
Eğer doğal gebelik sürecini test içinse kesinlikle erken gebelik testi candır. O zaman yanılacağını sanmıyorum.
En kötü, döllenmenin olup tutunmanın hiç olmadığını bile öğrenmiş oluyoruz. Çatlatma iğnesinden 17 gün sonra çift çizgi çıktığında doktorum öyle demişti bana. Değerim 7,5 idi ve 18.gün adet olmuştum.
Standart testlerde bunu göremezdin, kan tahlili de yapmazdın dedi.

Heh konusu gelmişken.. bir dahaki aya toplu gebelik testi alımında erken gebelik testi mi alayım acaba, yine 6 gün evvelden yapmak için değil de bari 3 gün kala sonucu kaale alabileyim diye.. e ama yanıltıcı mı oluyor demek bu, 5'in altında çıktığında pozitif göstermesi?
Erken gebelik testi daha hassas sonuçta, erkenden başlayacaksan alabilirsin ama bu kez de her gün her gün yapıp 100 tane bitireceksen normal almalısın belki de :) ben test yaparken erken gebelik kullanıyordum ama 1 tane yapıyordum :)

ayy sendemi bende özelden besteye yazmıştım bu gün işi kaytardım kışlıkları kaldırıcam diye oturdum burda muhabbete .. işten kaçmak olsun benimki .. yok ama sonra bi azar kendime hadi kalk diye :) giriştim baya da bi yol kaydettim.. azcık dinlenmeye koyuldum şimdi . hiç bir şey kullanmıyorum zaten canım bi acabamı dedim beste caydırdı beni her zaman ki gibi saldım bi anlık bi gazdı benimki :)
Ben de valla ama çoook yoruldumm daha bitmedi ne varsa hıh.. sizin orada havalar iyi mi bir ton da çamaşır varr astım ama toplanacak gibi.. elim değmişken çarşaf nevresim de halledeyin dedim.. hoffff..

can09e can09e enseme dogru sacimin bittigi yerde taş gibi ciktı benim nohut kadar, sıksm sıkılmıyordu neler yaptim😅 ugrastikca daha beter bisi oldu iki nohut kivamina geldi. en son kendi kendine kuculdu ama, bayaa bi kalmıştı. elleme gecer insallah💐
Ya bu sivilce değil galibaa hani kulaan arkasına doğru sert bi yer var ya diğer tarafına bakıyorum daha normal oradaki kitle gibi bişiy..

Erken gebelik testi daha hassas sonuçta, erkenden başlayacaksan alabilirsin ama bu kez de her gün her gün yapıp 100 tane bitireceksen normal almalısın belki de :) ben test yaparken erken gebelik kullanıyordum ama 1 tane yapıyordum :)
Evet sabırlı olmayı öğretmek açısından erken gebelik testi fiyatları eğitici zaten Türkiye'de :) Daha pek araştırmadım toplu alınca onda da indirim oluyordur muhakkak. Bu mevsimde de hep misafir, davet falan oluyor bir an önce öğrenip ya kafayı dağıtmak ya da o neşeyle etrafın tadını çıkarmak istiyo insan. Ama bu ay belirti falan da yok şimdilik zaten.

Çatlatma iğnesi kullanınca gereksiz heyecana sebep olabiliyo erken gebelik testi :)
Eğer doğal gebelik sürecini test içinse kesinlikle erken gebelik testi candır. O zaman yanılacağını sanmıyorum.
En kötü, döllenmenin olup tutunmanın hiç olmadığını bile öğrenmiş oluyoruz. Çatlatma iğnesinden 17 gün sonra çift çizgi çıktığında doktorum öyle demişti bana. Değerim 7,5 idi ve 18.gün adet olmuştum.
Standart testlerde bunu göremezdin, kan tahlili de yapmazdın dedi.
Hee çatlatma iğnesinin ortalığı hunharca karıştırdığını bilmiyordum, burda öğrendim. Doğal deniyorum ama gerekirse çatlatma iğnesi de yapabilirim doktor derse, bildiğim iyi oldu. Ama paraya kıyıp erken ve normal ortaya karışık tabak yapayım yine ben...

Kızlar ben az önce doktordan çıktım.
E2:47 Progesteron: 0,3
Rahim ve yumurtalıklar her bi şey tedaviye uygunmuş.
Sonuçları Bahçeci'ye gönderdim. Onlar da uygun gördü.
Bugün 2 adet estrofem + 1 decavit + 1 coraspin ile başlıyorum. Yarından itibaren estrofem 3'e çıkacak.
Muhtemel transfer tarihi 1-3 Haziran civarı. :rolleyes:

hosgeldin canisı vee yeni tedavin hayirli ugurlu olsun. türkiye diyince icim yandi çünküm ben de karnim da bebegimle gitmek istedim ama alıp gelicem insallah😍🙏🏼 insallah sen bebeginle gider tatil yaparsin🥰
Kuzum iyice bunaldım. Ocaktan beri gitmeye çalışıyorum :) her tedavide gitme planım 2 ay ileri atıyor iyice bunaldım. Bu kez ne olursa olsun temmuzda gideceğim. İster bebekle ister regl olarak :) tedavi başlasın doktora soracağım ona göre bir plan yapacağım. Şimdilik standart planda regl olduktan 30 gün sonra sonuç alacak görünüyorum, 5. Gün embriyosu 19. Gün transfer ediliyor görünür ama rahimin durumu, ovulasyonun ne zaman olacağına göre değişebilir sanırım.
Sen ne yaptın? Ne zaman planlıyorsunuz tedaviyi? Nasıl yapacaksın?

Back
X