Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben az önce doktordan çıktım.
E2:47 Progesteron: 0,3
Rahim ve yumurtalıklar her bi şey tedaviye uygunmuş.
Sonuçları Bahçeci'ye gönderdim. Onlar da uygun gördü.
Bugün 2 adet estrofem + 1 decavit + 1 coraspin ile başlıyorum. Yarından itibaren estrofem 3'e çıkacak.
Muhtemel transfer tarihi 1-3 Haziran civarı. :rolleyes:
Çok güzel haber, devamı da güzelliklerle gelsin canım 🍀

Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişilikleriz 👻👻
hayalini hayal ettim kendimi başrole koyarak... Hayır benimki inanmazdı da eşeler dururdu bu ne bu ne diye. :) :confused: .bitti mi ütüler..? ;)

hayalini hayal ettim kendimi başrole koyarak... Hayır benimki inanmazdı da eşeler dururdu bu ne bu ne diye. :) :confused: .bitti mi ütüler..? ;)
Benimki de kesin didiklerdi beni, gerçi benim böyle şeylere bakış açımı bildiği için umursamazdı sanırım, dur bi ara deneyim böyle bişey bakalım ne tepki verecek 🤣 bitti bitti ama ben de bittim hep bekletmeyecem diyorum ama olmuyor nedense, sen de halletmişsin işleri, çok hamaratız bugün😉

Benimki de kesin didiklerdi beni, gerçi benim böyle şeylere bakış açımı bildiği için umursamazdı sanırım, dur bi ara deneyim böyle bişey bakalım ne tepki verecek 🤣 bitti bitti ama ben de bittim hep bekletmeyecem diyorum ama olmuyor nedense, sen de halletmişsin işleri, çok hamaratız bugün😉
sorma valla ama temizlik yapmadım... :oops:

rakamlarin sifasimiydi neydi organlara iyi gelen sayilar atiyorum islerin iyi gitmesi icin sayilarin kodlari bir rus bir matematikci bulmus galiba. teşekkür etmek istedim sana bize yaradi bence💐 karistirmiyosam sen paylasmistin. neyse ben onlardan bana lazim gelenleri yazip kocamın cuzdanina koydum koyarken gordu🤭 dedim buyu degil istedigin olmayan sey varya o olsun ugur getirsin diye dedim😂 😶 sonra olmayan onun icin hayal olan sey oldu, oylede kolay oldu ki, ve bircok sey. dedim bak yazigim rakamlar ise yaradi tesadüf değildir. keske hamile kalmak icinde olsaydi, heryere yazardim🥺
Ben yazmadım kuzum

Hahahah ben de kışlıkları kaldırmadım🙈, kopamıyorum onlardan hepsini aynı gün yapabilmem için telefonu çöpe atmam lazım
sorma hiç yapmak istemedi benim canımda ama ayda bir böyle vakit buluyorum yapmak zorundaydım..allem kallem yaptım..

evrensel bı sayı var mesela 3396815 sayısı genel bir sayı enerjı verıyor ve ben bunu denedım, Grigori Grabovoi isminde biri sayılarla şifa diye birşey keşfediyor ve deneyenler acaip şekilde olumlu dönüş yapmış, bunu gordugum sayfa da tıcarı bır sayfa degıl yanlıs anlasılmasın, bayan bu tur olaylara meraklı ve egıtım notlarını oylesıne paylasmıstı, arkasından herkes denedı ve tecrubelerını yazdı enteresan yanı kızlar
can09e can09e buldum sanırım sayfa 61.. :KK66:

gidene kadar 3 adet denemis ( operasyon ayi dahil) tupe gitmis oluyorum. beklemeyelim dedik. cunku koca dedi guzelim isleri ayarlayip gel git yapmam da zorlanabiliriz, ozaman haziran sonundaki bata kadar normal 3 kere denemis olucaz madem oyle ben haziran sonu gideyim baslayalim, opu zamanina kadar kocada izine çıkmış yanimda olmus oluyor. hersey yolunda giderse böyle tabi. bize ufak bir tatil zamani da kalıyor.
Umarım herşey istediğin ve planladığın gibi olur canım..

Ben de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)

Ben de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)
aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım cümlesi sanırım erkeklerin dns da işli. klasik türk erkeği cevabı... : )

Kızlar ben az önce doktordan çıktım.
E2:47 Progesteron: 0,3
Rahim ve yumurtalıklar her bi şey tedaviye uygunmuş.
Sonuçları Bahçeci'ye gönderdim. Onlar da uygun gördü.
Bugün 2 adet estrofem + 1 decavit + 1 coraspin ile başlıyorum. Yarından itibaren estrofem 3'e çıkacak.
Muhtemel transfer tarihi 1-3 Haziran civarı. :rolleyes:
HAdiiii bakalımmm Start verildi yani 🤗

can09e can09e buldum sanırım sayfa 61.. :KK66:
zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellik💐demek flx77 flx77 miś paylasan. flx77 flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi😂 ardi ardina guzel seyler oldu💐merak edenlere linki birakiyorum

Back
X