Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7500 + Ilaclar yani. Muayene var mi ücret olarak. Doktorun kim antalya ivf de, birde bu ay fazla yumurta görünce başladı 'di mi?

Bisey yoksa o testlerde hiçbişey cikmiyor. Kan sulandırıcı mi içmek lazım. Tutunma için. Batlarımız aynı galiba benim 4 var.
İçiyorum zaten kuzum yumurtlama 8 mayısta oldu yumurtlamaya göre 22 mayıs ama en son adetim 24 nisanda oldu 30 günde bir adet olurum genelde yani beklediğim adet 24 mayıs bakalım bekleyip görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler 🤲🤲🤲

Adet olmazsam vereceğim inşallah diğer türlü çok üzülüyorum

Şubat ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu erken öğrenmiştim sonrasında çok üzüldüm
Bence testi de erken yapmak üzüyor, ben bekliyorum adet gününü

İnşallah canım düşer diye degerlerim cok korkuyrm ne zmn doktora gtcm o zmn rahtlıcm
Hamilelik uzun bir serüven, bekleyiş hic bitmeyecek,kesesi, kalbi, tarama testi derken aylar akıp gidecek, korkma,Allah ona ömür verdiyse hiçbir şey engel olamaz

Hamilelik uzun bir serüven, bekleyiş hic bitmeyecek,kesesi, kalbi, tarama testi derken aylar akıp gidecek, korkma,Allah ona ömür verdiyse hiçbir şey engel olamaz
Aynen öle olur canım umrm allahım bana bagıslasın saglıklı olsn ytr ailm yok ailm izmirde bn istnblla gelin gldm cok zor bana arkds hersey olck kmsm yok cnkü burda

7500 + Ilaclar yani. Muayene var mi ücret olarak. Doktorun kim antalya ivf de, birde bu ay fazla yumurta görünce başladı 'di mi?

Bisey yoksa o testlerde hiçbişey cikmiyor. Kan sulandırıcı mi içmek lazım. Tutunma için. Batlarımız aynı galiba benim 4 var.
Evet canım 7500+ilaçlar ilaç şimdiye kadar 1450 tuttu başka harcamam sanırım, muayene ücretine, en son ne kadar verdim bilmiyorum çünkü 6 ay geçerli ve en son ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum inan,ama beklerken duyduğum sanırım 350,doktorum ilk Kemal bey di çok yoğun diye şu an Murat bey ile devam ediyorum, evet son 2 ay daha düşüktü sayı ama o aylarda da bana bıraktı kararı ben kıdemli hasta oldum artık o yüzden ortak karar alıyoruz.

Kızlar biraz önce farklı bir marka denedim Freely tertemiz negatif bakalım adet olmadıkça ümidim var çok şükür
3 ya da 5 günde belli olur herşey bakalım hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı bakalım bi takip et bakalım bunda da çıkacak mı soradan

Canım gebeyim 54.87
Tebrik ederim. Ne güzel bir doğum günü sürprizi yapmış bebişim. Seneye kucağında kutlarsınız inşallah sağlıkla:anneadayı::anne::emir_bebek::KK15:

Ben de bu gün test aldım bat a daha 6var ama bu sabah hayatimda ilk defa bulantiyla uyandigim icin var mi acaba diye dusundum. Eczaneden testi alip eve geldim ki akintimda khverengi bir leke var o yuzden regl oldugumu sandım. Şimdilik yapmıyorum testi. Şu an için kanama da yok. Kafam karisti:KK51:.belki sabah yaparım şimdi kendimi unitlendirmiyeyim dedim.

Back
X