Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım 🙏🙏 bizim merkez e2 ye bakmıyor, bugün lh yarın lh+progesteron o kadar.

Bizimki her kontrolde ultrason+ lh, progesteron +e2 bakıyor.
Çatlatma iğnen bu akşam değil mi? Yarın progesteron kaç çıkacak senin merak ettim. Çünkü bende 0,6-0,75 arası giden progesteron çatlatma iğnesinden sonra 3 e çıkmıştı. İğnenin etkisi mi diye merak ettim.

Çok kötüyüm normalde kendimi tanımasam çoktan bir göğüs hastalıklarına gitmem gerekir derdim. Ama bende her ağır gripten sonra böyle uzun süre çok zorlayan bir öksürük kalır o nedenle endişelenmiyorum. Ama yoruldum öksürmekten.

Ayaklarının altına vicks sür ve çorap giy kuzum. :super:

Bizimki her kontrolde ultrason+ lh, progesteron +e2 bakıyor.
Çatlatma iğnen bu akşam değil mi? Yarın progesteron kaç çıkacak senin merak ettim. Çünkü bende 0,6-0,75 arası giden progesteron çatlatma iğnesinden sonra 3 e çıkmıştı. İğnenin etkisi mi diye merak ettim.
Yazını okuduktan sonra eski tedavilere baktım 2-2.5 çıkmış benimde, bildiğim çatlamaya yakın hafif yükseliyor, çatlayıncada 5 in üstüne çıkıyor bi tane iptal tedavim vardı usg de yumurta çatlamış gibi görünüyordu hemen baktılar, progesteron 6,5 çıktı, çatlamış demişlerdi. Çatlatma iğnelerini de 21.30 da yapıcam. Senin lh nasıl çıkıyordu peki hatırlıyormusun

Yazını okuduktan sonra eski tedavilere baktım 2-2.5 çıkmış benimde, bildiğim çatlamaya yakın hafif yükseliyor, çatlayıncada 5 in üstüne çıkıyor bi tane iptal tedavim vardı usg de yumurta çatlamış gibi görünüyordu hemen baktılar, progesteron 6,5 çıktı, çatlamış demişlerdi. Çatlatma iğnelerini de 21.30 da yapıcam. Senin lh nasıl çıkıyordu peki hatırlıyormusun
Transfer için progesteron 1,5 altı olmalı diyorlar ama bir çok merkez de çatlatma iğnesinden sonra bakmıyor. Ne zaman 1,5 altı kafam karışmıştı. Ondan sordum aslında.
Son tedavime baktım şimdi; lh adetin 2. Günü 3,9 muş. 3. Gün iğnelere başlamıştım. 7. Gün kontrolde 7,9 muş. o gün cetrotide başlamışım tekrar düşmüş. 9. Gün kontrolde 2, 10. Gün kontrolde 1,6 çıkmış. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de 4,5 muş...
yani yumurta geliştirici ile yükselmiş, yumurta çatlamasın diye kullandığım ilaçla düşmüş, çatlatma iğnesi ile tekrar yükselmiş.

Transfer için progesteron 1,5 altı olmalı diyorlar ama bir çok merkez de çatlatma iğnesinden sonra bakmıyor. Ne zaman 1,5 altı kafam karışmıştı. Ondan sordum aslında.
Son tedavime baktım şimdi; lh adetin 2. Günü 3,9 muş. 3. Gün iğnelere başlamıştım. 7. Gün kontrolde 7,9 muş. o gün cetrotide başlamışım tekrar düşmüş. 9. Gün kontrolde 2, 10. Gün kontrolde 1,6 çıkmış. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de 4,5 muş...
yani yumurta geliştirici ile yükselmiş, yumurta çatlamasın diye kullandığım ilaçla düşmüş, çatlatma iğnesi ile tekrar yükselmiş.
Çok teşekkür ederim canım 💐💞

Evet canım, senin işler yoğun herhalde bugün yol inanılmaz kalabalıktı tur şirketlerinin arabaları, aha dedim bunlar hep Zeynep’e foto çektirmeye geliyorlar 📸 kontrol iyi geçti yarın tekrar çağırdı, büyük ihtimal perşembe toplanacak benim bebişler 😉
😀😁😂aynen çok yoğundum 2 gündür ... ee bu gün ku kontrol nasıldı perşembe kesinleşti mi?

Hastalıktan kalan bir öksürüğüm var geçmek bilmedi, daha ne kadar sürecek acaba? beni de felaket etkiliyor. Sanki ciğerim ağzıma gelecek gibi. Yoruldum öksürmekte.
Fenadır o bilirim o yorgunluğu daha çürük gibi boşlukların ağrır. . :(

13 nisanda histeroskopi oldum canım. Polip ve miyomlar alındı
Yaa merhaba bende 1hafta once histeroskopi oldum miyom vardi o alindi ilk 2 gun hafif kanamam vardi hic agrim yoktu sonrasinda adet oldum ve suan cok kasik agrim var sizdede operasyon sonrasi kasik agrisi batma tarzi bisey oldumi acaba😔

dövme konusuna gelince :) bunu sordular tekrar tekrar yazılması daha ıyı dedı semınerıne gıden hatun, bır de sureklı yazmaktan sıkılan bır arkadas bunu kaşe yaptırmıs, onun fotosunu atmıstı cok gulduk, hemen ardından bır el yapımı takı yapan fırma da kadının takıpcısıydı bu sayı yazın bır bıleklık yapmıs satısa sundu, desem ınanır mısın, ınan canım bu anlattıklarım gercek, kadını takıp etsen cılgınlıgı gorebılırısn kı kadın sadece bır ev hanımı ılgınc meselelere ılgı duyuyor ve paylasıyor sanırım en yogun ılgı goren paylasımı oldu bu konu. ben de cok etkılendım ve onun ıcın sureklı takıp ettım yazılanlar, basy,tan ınanmıyorsun ama kendınde deneyınce cıkıyor garıp bı sekılde :)
bu msjini kaçırmışım ki ben🙄 hatunu merak ettim. inanmasam sorar yaparmiydim😀 tr ye gelince ben bu kodla anahtarlık yaptirim olmadi baska seyler nebilim bulurum bisiler😅 dovme isi iptal o zaman. ben de tukenmezle her dus sonrasi yazarim gorukmeyen bir yerime😂 hem az once alt karnima yazdim bile😀

Yaa merhaba bende 1hafta once histeroskopi oldum miyom vardi o alindi ilk 2 gun hafif kanamam vardi hic agrim yoktu sonrasinda adet oldum ve suan cok kasik agrim var sizdede operasyon sonrasi kasik agrisi batma tarzi bisey oldumi acaba😔
ben de histereskopi + laproskopi oldum 2 hafta oldu. ama benim histeriskopi de bir islem yapılmamış hersey yolundaymis oralar da. operasyon sonrasi ilk 3 gun hafif kanamalarim oldu laproskopi kaynakliydi.
adedim 6 veya 7 ci günüydu operasyon sonrasinda o 3 gunluk kanamadan sonra adet olmadim kanama olmadi. ama kasiklarim bacaklarimi kapatinca otururken batıyor agriyor. otobuste otururken okuz gibi bacaklarini acan erkek temsili gibi oturuyorum asddfg🙄

kızlarrr günaydın, dularımızın ve olumlamalarımızın yolu açık olsun

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.webp
    2.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 3.webp
    3.webp
    30 KB · Görüntüleme: 40
Hanımlaaaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
20190519_081947.webp

Hanımlaaaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451
bal gibii çizgi bal gibi hamilesin canım inşallahh.. o adet sancıları gibi ağrılar oluyor çok şiddetliyse erkenden görünmende fayda var... ne zaman bat?

Back
X