Selamlar bacılar

Bugün ilk doktor muayenesine gittim. 4Hafta 7günlük oluyorum sat.a göre. Sonsuz gibi geçen o birkaç dakika sonunda ekranda kara delik gibi kese göründü şükür. Kese haftasına göre büyük ama, ultrason kendi hesabında 5+4 dedi keseye. Son adet 4 gün gecikmişti bende, kese gecikmemiş gibi tövbe est.! İçinde bebek seçilmiyor henüz.
Bizim için önemli olan bebeğin ölçüleri, keseye oranı falan dedi doktor. Ama bu işlerde fazla mal göz çıkarmaz diye bir durum yok malum, bir sıkıldım ben... İnşallah içi dolar şu kesenin. Bu arada tahmin ettiğim gibi kan sulandırıcı iğnemi yazdı. Biz sevgili kocamla salak ve avanak

bir şekilde iğne yapmayı öğreneceğiz artık.
Önümüzdeki hafta cuma gel o zaman bebeği de görmeli, kalp atışını da duymalıyız dedi ama ben tam iki hafta sonra 7. haftada gitmek istiyorum dayanabilirsem, arada görüldü görülmedi duyuldu duyulmadı stres olmak istemiyorum. Bu yola girildi mi endişe yokolmuyor şekil değiştiriyor sadece ta doğuma kadar. Allah inşallah herkese her aşamasını keyifle nasip eder. Haziranın başı karnaval yeri gibi olacak burası inşallah gözüm üstünüzde