Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çiçeem sorma ya
Taktırcam o zaman dedim ne gerek var olursa olur işte diyo.. ama yoruldum her ay aynı döngüden.

Aynı mevzuya dönecez gene ama benim çocuum olsa ikincisi için bu kadar cebelleşmem çiçeem yaa. Taktırma bişi ve sal gitsin. Valla gereksiz stres.
Çocuk yapacaz derken yaşlanacaz ha buralarda.
Ben bi tane yapsam çocuğu vitrine koyacam. Kendime de göstermiş olduğum üstün performanstan ötürü plaketi verip bi taraflarıma kilit vuracam :D

Aynı mevzuya dönecez gene ama benim çocuum olsa ikincisi için bu kadar cebelleşmem çiçeem yaa. Taktırma bişi ve sal gitsin. Valla gereksiz stres.
Çocuk yapacaz derken yaşlanacaz ha buralarda.
Ben bi tane yapsam çocuğu vitrine koyacam. Kendime de göstermiş olduğum üstün performanstan ötürü plaketi verip bi taraflarıma kilit vuracam :KK70:
Anlamıyosun çiçeem neyse ya
Hormonlu spiralden memnun kalan çok duydum ağrıyı yoğunluğu azaltıyormuş. Bari 40ımdan sonra rahat edeyim.

Anlamıyosun çiçeem neyse ya
Hormonlu spiralden memnun kalan çok duydum ağrıyı yoğunluğu azaltıyormuş. Bari 40ımdan sonra rahat edeyim.
Sen bu kadar isterken bi örnek vermek ne kadar zor olabilir.:63:
Sonucu ikiniz bileceksiniz yani. Test kötü çıkarsa ilerde ilk tartışmada sus be ileri hareketine bakmadan konuşma filan mı diyceğni hayal ediyo acaba ahahabsn tövbe yav :KK48:

Ben de şimdi çıktım doktordan polip değilmiş tertemiz dedi. Gayet iyi görünüyor dedi geçenkiyle görüntü çok farklı zaten 2 de ilaç verdi sen öner ağrı kesiciyi dedim. Diğeri de kanamayı azaltan ilaçmış. Geçici çözüm olur dedi zarın kalın olduğundan kanaman yoğun dedi bebek düşünmeseydin hormonlu spiral takardık rahat ederdin dedi.. kocam gene vermedi örneğini 😆
İyi bari bi de onu aldırmak zorunda kalmayacaksın 👍

Olursa olur mantığıyla bakıp bırakamıyorum işte her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldum dediğim o. taktırırsam rahat edicekmişim hem de kafa rahatlıcak sonuçta. ille olsun diye ölmüyorum ben de ama, var mı yok mu tuttu mu tutmadı meşgul oluyorsun işte böyle en azından net olucaksın. Bilmem ifade edebiliyor muyum.

Olursa olur mantığıyla bakıp bırakamıyorum işte her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldum dediğim o. taktırırsam rahat edicekmişim hem de kafa rahatlıcak sonuçta. ille olsun diye ölmüyorum ben de ama, var mı yok mu tuttu mu tutmadı meşgul oluyorsun işte böyle en azından net olucaksın. Bilmem ifade edebiliyor muyum.
Spiral mi? Nasıl? Sonuçta bebek istiyorsun,olmaması için bi sebep yok ve daha yılmadın. Evet yılmadın RAKİ kendine gel! :sopa:
Tamam yoğun reglden bezmiş olabilirsin,ben de çok ağır geçiririm seni anlıyorum ama bi sene kadar daha deneyip tamamen vazgeçtiğinde bunları düşün derim.

cilekliturta_33 cilekliturta_33 hadi bakalım şimdi güzel haberlerini alicaz allahin izniyle 😀kardeş kardeş tutunacaklar inşallah senden belirtilerini dinliyecegiz burada 😀
ZincirKirma ZincirKirma hayırli uğurlu olsun değerlerin katlanarak artsın yavrum sıkı sıkı tutunmaya devam etsin inşallah
@Beste78 bestecim canım mr cektirmissin iyi sabretmissin valla ohhh tertemiz çıkmış sonucunda ne güzel. Allahım dan duaciyim insallah İstanbula gerek kalmadan doğal yollardan pozitif haberlerini duyurursun bize. Çok duydum tüp denemesinden sonra dogal yolla suprizzz
E Effective 5. Günü bekliyordun noldu canım? Ben mi kaçırdım ?
panic_attack panic_attack pazartesi dualarım seninle.. gene kaçırırım falan peşin peşin söyleyim. 😀

Kızlar hepinize dua ettim kadir gecesi inşallah Rabbim kabul etsin. .

Armin Armin naptin testleri yaptırdın mı? Durumlar ne? Yazdinda kaçırdım mi ki bilemedim 😀

Armin Armin çok acayip kafalar yaşıyo. Testler kaldıysa doktora moktora dalmamıştır inşallah kafa göz. Şu an sınırdışı ediliyo olabilir 😁

Armiiin nerdesin gel annem bizim saatler başladı. 🤣
Yine uykum yok ama sabah dersim var. Hoff...

Armin Armin çok acayip kafalar yaşıyo. Testler kaldıysa doktora moktora dalmamıştır inşallah kafa göz. Şu an sınırdışı ediliyo olabilir 😁

😀😀😂 bugün müydü testleri yorulmuş mücadeleden uyumuş kalmıştır belki. . Senin bünye alışık uykusuz sabahlara hoffflama kalkar gidersin yine 😀 kursu asmak için bahane uretmeyelim lütfen 😀😃🙃

Armin Armin naptin testleri yaptırdın mı? Durumlar ne? Yazdinda kaçırdım mi ki bilemedim 😀
😀 yazmadim bu ara kafam güzel benim😂persembe veremedim kapalılar di cuma verdim amh fsh icin gec dogru sonuc elde edemeyebilirim ama, düşündüm ki zaten gelince iki testi tekrar ederim.

bu aralar hava daaa guzel kafam gibi😂aksamlari bahcede hatunlarla cay kahve cekirdek modundayim yeni eve girdim :rolleyes: kız panic ne dersi anacim ? pazartesiye bisi de kalmadi 😇

😀😀😂 bugün müydü testleri yorulmuş mücadeleden uyumuş kalmıştır belki. . Senin bünye alışık uykusuz sabahlara hoffflama kalkar gidersin yine 😀 kursu asmak için bahane uretmeyelim lütfen 😀😃🙃

Ne kursu gız. Kurs olsa gitmem ki zaten asarım. İş bu. 😑 Örtmenim ben. Özel okul Pazar mesaisi. 🤓

😀 yazmadim bu ara kafam güzel benim😂persembe veremedim kapalılar di cuma verdim amh fsh icin gec dogru sonuc elde edemeyebilirim ama, düşündüm ki zaten gelince iki testi tekrar ederim.

bu aralar hava daaa guzel kafam gibi😂aksamlari bahcede hatunlarla cay kahve cekirdek modundayim yeni eve girdim :rolleyes: kız panic ne dersi anacim ? pazartesiye bisi de kalmadi 😇
Fazla garantici gördüm seni iyidir garanticilik abartmadigimiz sürece. .😀 sanırım bende senin yerinde olsam elimde olsun yinede testler diye aynısını yapardım. Güzel kafalar bunlar yaa muhabbet sohbet iyi yapmışsın valla😉

Bizim okul 7 gün açık. Benim tatil günlerim Pazartesi Salı. En yoğun günlerim de Cumartesi Pazar. Neyse ki yarından sonra biz de 9 gün kapalıyız. :rolleyes: Haziran sonu müdür oluyom. :olamaz:

Back
X