- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
- #5.181
Selamlar herkese. Sabah doktora gittim. 6 gün önce lekelenmem oldu, hala da devam ediyor deyince doktorumun bile yüzü düştü. Kahverengiymiş, pembeymiş, azmış, çokmuş doktorlar kanama sevmiyor, hepsi düşük tehditi diye geçiyor bunu yazalım bir yere bir kere. Sonra ultrasonda baktı. Kese de bebe de orada! Kalp atışını da görüntüde gördük sonra dinletti, orta hızda gibi, artacak dedi. İnşallah. Kese hala büyük aslında ama bebek son adet tarihi ölçüsüyle örtüşüyor. Rahimde ufak da görünse kan alanları var onlar böyle böyle atacakmış herhalde. Progestana kafama göre başlamama iyi etmişin dedi. Sonuç, bayram bana geriden geldi ama şükür ki şimdi hamile olduğuma inandım. İnşallah 11inde @cilekliturta_33 ve galiba 14ü gibi @panic_attack ile başlayalım güzel haberlerin devamına. Herkese kolay gelsin, Allah sabır versin bekleme aşamalarında.
Ohh gözümüz aydın o zaman.
İyi bari "kafana göre niye progesteron kullandın" dememiş. Sevdim ben o doktoru.
14'ü evet. Uğurlu sayım. Sürekli kehanetler titreşiyor ama hadi hayırlısı.
@cilekliturta_33 sen çok mu duygusalsın kuzum, neler geçiyo aklından anlat bakiim?
Ben saray gezmelerine başlıyorum şimdi, turist olacam bikaç gün.
bence şöyle kaç zamandır üşendiğin bir tatlı birşey yap oturun mis gibi akşam o parkınızda. Tazelenin ya.