burada ki yalnızlığıma, caresizliklerime, oyle guzel dokunup sarmalayıp umut olup yoldas oldunuz ki iyki varsiniz hepiniz, iykiiiiiii tanıdim her birinizi birgun basaricam basarıcaz anne olmayı, ve o basari hikayem de sizin de emeginiz payınız olucak

. hakkinizi hellal edin cok sagolun. gunlerdir benimle ugrasiyosunuz.hayatimdaki oyle guzel insanlari arkam da birakip geldim ki, okadar ihtiyacim oluyor ki diyemiyorum yaaa ben agliyorum ya benim canım yaniyor, yaa ben ne yapim nasil yapim diyemiyorum. esime bile yansitmiyorum, geliyorum buraya dökülüyorum, bu yolda bi siz varsıniz icimi bilen bide allah, bi sirkelendim kalk dedim aksam oldu hic bisi yemedin boylemi anne olucaksin aptal

benim kocaya cok iyi gelmisti keciboynuzu pekmezi özü tabi burda bulmak zor, dunden beri o pekmez cok yaramisti diyor . bugun de aradi burda yokmudur dedi. hmm dedim demek ki pekmez yerse kendine guveni gelicek korkmucak.kalk dedim ne kadar turk marketleri varsa git bak. ara ara ara derken özünü bulamadim ama koskanin keçiboynuzu pekmezini buldum

kendime de polen aldim. yarin evi temizlerken beynimi de temizler guzel bir banyo abdestimi alip, rabbime dogrulup, vitaminleri ogunlere saat kurup, ileriye bakicam