Gunlerdir geriden gelip yakalamaya calisiyorum yazılanları, ama seni okudukça dedim ki armin diğer sayfalarda coktannn kendini toparlamistir dedim, dur hele biz yazma dedim kiii öyle de oldu :))
Sperm degerleri hakkında cok bilgim yok ama benim bile cevremde sifir spermle ameliyatla toplanip baba olan var ki erkekler cok sansli bu konuda, hayatlari boyunca sperm üretmeye devam ediyor vucutlari,60 yasinda biri anne olamazken 60 yasinda bir erkek baba olabiliyor
Sizin duruma gelince bence tamamen stres ve yalnizlikla alakali eşinin yaşadığını düşünsene, kalkmis gelmis, yol yorgunluğu, bu işin stresi, görev oluşu ve en önemlisi sen yoksun yaninda,yazik sekreterle bile sen konuş demesinden kaygıları ortaya çıkıyor, test verip sonucunu beklemek o sonucta bir sorun olacagi endişesi de ayri kuzum. şunu duymuştum evet yumurta dondurmak yasak ama sperm dondurma diyebir sey var ve yasak diye duymadim hic, su şahane tr ziyaretinde tam da opu gününde degilde, seninle birlikte gidip örnek verebilir ve dondurulabilir, bir sayfada okumustum donmus spermlerimizi baska merkeze nakil ettirecegiz diye,detay bilmiyorum ama arastir istersen kuzum, Her şey çok guzel olacak ve insAllah o bahçede bebegin kucaginda oturacaksin