Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5.günse şu an 2 gün pik sürse 8.gün yumurtlama,silikleştiğine 14 ekleniyor diye biliyorum 22 gün de bir adet olman lazım bu hesaba göre,belki de bomba gibi yumular büyüyordur
Bu ay dondurulmuş embriyo transferim var canım. Haftaya Pazartesi kontrolüm olacak. Bakalım orada belli olur ne olduğu..

ben taa nezamandiir sulu haric gormemistim onu. az olmasi cok olmasi onemli degilmis onun. yumurta yakin diyormus oyuzden ertesi gün pik oluyor.testimin pik yaptigi günün bir gün oncesi karnım gaz doluyor benim o bile yetiyor bana, diyorum yumurta geldi geliyor. gaz oluyomu sende de
Ben de gaz oluyor, bir de yumurtlamada da adette de mevcut ağrım şekil değiştiriyor. Anlat dersen anlatamam ama o farkı anlıyorum kendi içimde.. Yumurtlama öncesinde akıntı ve kasık ağrısı başlıyor. Bir kaç gün içinde yumurtlama oluyor.

panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 adamakıllı su içmeye başladınız mı gülüm? Çok önemli. Alışkanlığınız yoksa eğer hemen günde 3 lt su içmeye alışın. Bir de kimi gebelerde bu mevsimde ciltte bir anda lekelenme oluyor, bende iki seferdir oldu, yüzünüze olabildiğince iyi bakın, güneşten koruyun. selozy selozy 'e doktor söylemiştir zannediyorum.

gectigimiz hafta sana sorup getirttigim 3 vitamin ayrica, polen balla devam ettim ve dun uzayan şeffaf akıntım +su gibi akıntı farkettim. su gibi akinti her ay oluyodu ama , uzayan seffaf akintiyi 20 30 yas arasindan beri pek rastlamamistim. bir hafta da etki etmis olabilirmi ilaclar? bugun de ovulasyon pozitif😍 pazar günü tek iliski var, bizimki sperm testine randevu almış burdan, ve suan perhizde yani yumurtayı degerlendiremicem🤣 ama, ilaclarin etki ettiğini dusunuyorum bence kaliteli bir yumurta oldu bu ay . 🙏🏼
Degerlendir, sprem testini birkaç gün sonra tekrar yaptırsin, kaçmaz bence :) kaç gündür perhiz kaç günü var randevuya.

Ozellikle o uzayan, şeffaf akintiyi mi watery denen supsulu akintiyi mi degerlendirmek lazim ki🤔 yoksa topunu birden mi😍

Benden önce sulu başlıyor finalde şeffaf uzayan akıntı. Bazen hiç görmüyorum. Pikten sonra uzayan akıntı geliyor, bence catladigina işaret. Catlatma iğnesinin 24.saatinde acayip gelmişti.

ya benim cok garibime gidiyor sanki altima isemis gibi oluyorum her seferin de baya baya geliyor, o sulu akınti. sizlerde oylemisiniz okadar yogun geliyormu ?
once o geldi bir saat sonra seffaf uzayan akinti. ben ovulasyon testi yapıyorum onceki aylardan da dikkat ettim.
o su gibi akıntı aksam ustu geldi hep ve ertesi gün ovulasyon pozitifti. demekki onu gorunce degerlendirmek lazım !

Valla bende akıntı mi? Yoksa diyorum idrar mi kaçırıyorum bazen diyorum :) lavaboda sonra da geliyor genelde.

O dönemi iki günde bir komple değerlendirmeniz lazım. Şeffaf uzayan akıntı yumurta çatlamak üzere demek. Çok önemli o. En bereketli gün. :)

Bereketli günler:)

Degerlendir, sprem testini birkaç gün sonra tekrar yaptırsin, kaçmaz bence :) kaç gündür perhiz kaç günü var randevuya.

Benden önce sulu başlıyor finalde şeffaf uzayan akıntı. Bazen hiç görmüyorum. Pikten sonra uzayan akıntı geliyor, bence catladigina işaret. Catlatma iğnesinin 24.saatinde acayip gelmişti.

Valla bende akıntı mi? Yoksa diyorum idrar mi kaçırıyorum bazen diyorum :) lavaboda sonra da geliyor genelde.

Bereketli günler:)
bu hafta 13 nde galiba gitmis kendi kendine merkeze takınti yapmis 🤦🏻‍♀️ demis en son bugun mevzu oldu. tup bebek icin detayli istiyorum demis şok oldum. onlarda daha iliskiye girme test vericeksin demis su gun.randevusunu degistiremem kendi calisma programına ogun uyuyormuş. dedim yumurta var abidin :tokat: ne halt ettin perhizin zamanimi simdi. pes ettim neyse pazar gecesinden bi lambada var elimde🤷🏻‍♀️

Ben de bugün çamaşırımda şu uzayan akıntıdan gördüm,akıntım da arttı çamaşır hep ıslak gibi, uhu gibi yapışkan alla alla dedim daha 8. Günündeyim çok erken benim 13. Günden önce çatlamaz en azından şimdiye kadar hiç çatlamadı bu geceyi değerlendireyim yarın da bi ovü testi yapayım dedim.

Ben de bugün çamaşırımda şu uzayan akıntıdan gördüm,akıntım da arttı çamaşır hep ıslak gibi, uhu gibi yapışkan alla alla dedim daha 8. Günündeyim çok erken benim 13. Günden önce çatlamaz en azından şimdiye kadar hiç çatlamadı bu geceyi değerlendireyim yarın da bi ovü testi yapayım dedim.
Evet evet her türlü değerlendir kuzu..
Prg.dan ben de memnunum ikisinden birinde karar veremiyorum.. geriye dönük bilgilerini de giriyorsun notlarını alıyorsun belirtiler vs. Sana haber veriyor seni uyarıyor dene bence de.

Benimde geçen aylarda 6.gün uzayan akintilar gördüm sonra test yaptım ki pik. Erken çatladı 21.günde adet oldum. Hayatım da ilk defa demek ki olabiliyor böyle şeyler degerlendir.

bestem; ( ari sutu, bal, propolis, polen,)
(çörek otu,bal,tarcin kuru) bu gibi seyleri denedin mi hiç? yoksa vitamin takviyeleri mi kullandin sadece ?
Arı sütünü aralıklarla 3 kutu tükettim, çörek otu bal tarçını 1 kez yaptım, vitamin takviyelerini 1 yıldır kullanıyorum nerdeyse, arı sütünü eğriçayırın cam tüpte olanını kullandım ama kavonozda olanı daha iyi diye duydum onu alıcam, arı sütünün doğalını bulmak çok zormuş, bu paketli ürünler çok güvenilir gelmiyor, şöyle sağlam bi arıcı bulup gidip ordan almak en mantıklısı, tanıdık arıcılara sordum hep yok diyorlar onlar bu kadar az bulurken bu paketli satanlara güvenim daha da azalıyor.

Evet evet her türlü değerlendir kuzu..
Prg.dan ben de memnunum ikisinden birinde karar veremiyorum.. geriye dönük bilgilerini de giriyorsun notlarını alıyorsun belirtiler vs. Sana haber veriyor seni uyarıyor dene bence de.
Yükledim canım ama bu ay geç kaldım sanırım çünkü bu akıntılar normal değil erken yumurtluycam sanırım, bu ay 2 günde 1 ay sonuna kadar değerlendirecez artık

Arı sütünü aralıklarla 3 kutu tükettim, çörek otu bal tarçını 1 kez yaptım, vitamin takviyelerini 1 yıldır kullanıyorum nerdeyse, arı sütünü eğriçayırın cam tüpte olanını kullandım ama kavonozda olanı daha iyi diye duydum onu alıcam, arı sütünün doğalını bulmak çok zormuş, bu paketli ürünler çok güvenilir gelmiyor, şöyle sağlam bi arıcı bulup gidip ordan almak en mantıklısı, tanıdık arıcılara sordum hep yok diyorlar onlar bu kadar az bulurken bu paketli satanlara güvenim daha da azalıyor.
saraçoğlunun ürünleri guvenilir degil mi sence. sanki onda vardi.

Benimde geçen aylarda 6.gün uzayan akintilar gördüm sonra test yaptım ki pik. Erken çatladı 21.günde adet oldum. Hayatım da ilk defa demek ki olabiliyor böyle şeyler degerlendir.
O kadar hormondan sonra denge şaşmış olabilir haklısın canım, boş geçmeyelim değerlendirelim, koca bayram edecek 🤣

saraçoğlunun ürünleri guvenilir degil mi sence. sanki onda vardi.
Bilmiyorum inan ama Konuştuğum arıcılar çok çok az oluyor sık sık ara diyorlar ne zaman arasam yok, onlar bu kadar az bulurken piyasadaki paketli ürünlere güvenemiyorum ben de

Back
X