Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 adamakıllı su içmeye başladınız mı gülüm? Çok önemli. Alışkanlığınız yoksa eğer hemen günde 3 lt su içmeye alışın. Bir de kimi gebelerde bu mevsimde ciltte bir anda lekelenme oluyor, bende iki seferdir oldu, yüzünüze olabildiğince iyi bakın, güneşten koruyun. @selozy 'e doktor söylemiştir zannediyorum.
BENDe hep bi sağlıklı yaşam halleri olduğundan en az 2,5 lt içerim o yüzden sıkıntı yok beybisi sen yumurta yiyormusıın ?
 
Acızık minnacık aynı kaygıyı mı yaşıyoruz panik inşallah sağlıklı artmıştır heyecandan mı bilemedim mide bulantısı var :kusmuk:

Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
 
He hee oluyo belirti olmaz mı hiç yaa ohoo benim her yanım belirti mesela o kadar çok belirtim var ki inanamazsın deli gibi yani acayip gebeyim öyle belirtili bişi. benim belirtim var demiş miydim? Ahahsfdj bi an hiç duramıcam sandım. 😁

Yarın o test yapılacak. Uyumuyo olacam. Yolda olacam. Zabaanan adıma etiket bekliyorum.
İYi yolculuklar canım 💋
 
Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
DOkuzda jelim var 10 gibi anca veririm hadi bugün de güzel haberler Alalım inşallah
 
Çok teşekkür ederim yoldaş. :) En kısa zamanda darısı başına. 🙏
Evet ilk haber verdiklerimden biri o. Çok sevindi. Onun hcg değerlerini hala öğrenemedik. İki gündür yerleşme lekelenmesi gibi bişi yaşıyo ama doktorlar tatilde. Acil bakmıyomuş. Saçma sapan bi sağlık sistemi var Almanya'da. Randevu almak için uğraşıyor. Ay sonu Türkiye'ye gelecek, ilk 3 ayı benim doktorla takip edecez.
İkinizin de sağlıkla, heyecanla, keyifle geçsin hamilelik süreciniz
Gerçekten çok saçma bir sistemmiş.

Sonraki sayfada yazmışsın kuzeninle ilgili gelişmeyi:(( üzüldüm:((
 
İlk 4 ayki saçma sapan bi doktor tavsiyesiydi. Baktım yetersiz ve tamamen ticari yönden tavsiye edilmiş. Doktoru değiştirdim, felaket tellalı gibi bişiydi zaten. 37 yaşa çok geç dediydi. Ona uğrucam bi ara zaten sırf kontrole gitmiş gibi.

Sonra kendim araştırdım hep, yığınla makale okudum. Yumurtaya ne miktarda ne lazım diye. Hangi antioksidanlar hangi vitaminler.
Şimdiki doktoruma da sordum bunları kullanıyorum diye. Çok doğru seçimler yapmışsın, bu konuların takibini ayarını sana bırakıyorum o zaman müdahale etmicem dedi.
Solgarın ürünleri gereksiz pahalı. Son aylarda kullandıklarımı tavsiye ederim. Astalife her türlü pahalı ama dha oranı ve içindeki astaksantin oranı en yüksek olan tek ürün o. Astaksantin nedir googledan kurcalayabilirsiniz. Fiyatı yüksek gelirse onun yerine Nordic Naturals Prenatal balık yağını da kullanabilirsiniz. O da sağlam bi marka ama sadece omega 3 var onda, astaksantin yok. Yanına da Venatura Koenzim q10'u ekledin mi tamamdır.
Pregnacare zaten önemli. Karı koca kullanılacak. D vitamininize de baktırın. 30'un altındaysa takviye alın.

@Marjo da bu tarz ürünler kullandı. Doğal yoldan gebe kaldı. 😊
Benim de hamile kaldığımda görüneceğim bir kaç doktor varr:))
 
Kızlar günaydın. Yazılar cok birikmiş okudum iki gecedir. Ama panik atak la cilekliturta_33 haricinde Baska kim hamile kacırdıgım biri varmı
Aynı şeyi yaptık desene :) ben de girip bakıyorum sürekli kimler hamiş diye
 
Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?


Hayırlı yolculuklar canım. 1 saatte bir mola ver kalk dolaş, devamlı oturmadan karnın ağrıyabilir. Oturduğun koltukta konforunu sağla. Ya da geç arka koltuğa uzan :) Hadi iyisin istanbullu bebeyi kaptın gidiyon aydın efesi mi yapcan :) ana efe dedim yoksam erkek mi? :)

Bat 18 haziran yazın gitsin
 
Hayırlı yolculuklar canım. 1 saatte bir mola ver kalk dolaş, devamlı oturmadan karnın ağrıyabilir. Oturduğun koltukta konforunu sağla. Ya da geç arka koltuğa uzan :) Hadi iyisin istanbullu bebeyi kaptın gidiyon aydın efesi mi yapcan :) ana efe dedim yoksam erkek mi? :)

Bat 18 haziran yazın gitsin

9da çıktık ilk molayı verdik çünkü acıktım :)) Yoksa hiç ağrım sızım yok, rahatım arabada. He valla yaa babasının memleketinde yaptık, anasının memleketinde büyüyüp doğacak inşallah. 😁
 
Back
X