- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
- #5.781
Ahan da bi ortak daha sen de gel ☺25 haziran yazalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahan da bi ortak daha sen de gel ☺25 haziran yazalım
16 haziranda beni yazar misin canimKizlar yazdikca kesinlesir ve tablo sekline getiricem![]()
zor isler anacım sizin bildiginiz okadarı. cok yorgunum, 2 bucuk senedir her ay yikil bide operasyon gecir sesini cikarma icine at. bi test veremedi diye harap etsin bizigene test verecek kız
korkuyorum yarabbil alemin kafasina gore gitmis. insallah sular seleler gibi gelir
baana dizlerimi dovdurtmez bunalima girip
gelim, akapuntur du masajdi ne kadar bisiler varsa gidicem gevsemek icinhipnozmu yaptirsam ne keser beni
perşembe yolcuyum. ona benden 10 gun sonraya bilet aldim , sonra 4,5 hafta benle.
yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için
Adetin kaçıncı günü bugunBu arada ovü testi yaptım tertemiz daha varmış benim yumurtlamaya ama akıntılar erken başladı bu ay![]()
9. Gün canım normalde 13-14 gün çatlar dün uzayan akıntı görünce acaba erken mi çatlayacak dedim ama ovü testi temizAdetin kaçıncı günü bugun
kan verdin mi canımyaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için
Teste devam et canım benimde uzayan akıntı önce oldu ama 17.gün pik oldu9. Gün canım normalde 13-14 gün çatlar dün uzayan akıntı görünce acaba erken mi çatlayacak dedim ama ovü testi temiz
Allah allah belki test hatalıdır. Hafif ağrıların varsa yumurtlama olmuştur belki.9. Gün canım normalde 13-14 gün çatlar dün uzayan akıntı görünce acaba erken mi çatlayacak dedim ama ovü testi temiz
Evet haklisin .Teste devam et canım benimde uzayan akıntı önce oldu ama 17.gün pik oldu
Muhtemelen gelecek haftasonuna doğru vereceğim :)Haydin gizlar BAT yazmaya
Böyle bi sey yapim mi arkidesler?
NORTHCAROLINA 25 HAZIRAN
Daha ayrintili bir seyler yazayim mi?![]()
cilekliturta_33
panic_attack ikinizden de güzel haberler gelsin inşallah, kat kat katlansın değerleriniz, bu arada panick senin ki de ikiz olmasın içimden acaba ikiz mi dedim değerinde yüksek bölünüp ikiz olabilir
![]()
ahaha adamı da yetiştirdin yanında gııı maşallahh çok bilgili :)Eşim de öyle diyo.![]()
yok yapmadım canımcım.. gece çok geç döndüm eve pestil gibi yattım artık ne kadar kahve çay içtiysem sabahta tuvalete gözlerim kapalı gittim tamamen unutmuşum.. bide telefonumu evde unuttum bugün çok fena eksik hissediyom kendimi :) ufak ufak diz kapaklarım ağrıyo sankim şiddetlenirse regl olucam zaten.. ama yanıma test aldım çok dellenirsem yaparım diye..:)zeynooooo her sayfaya girdigim belkim yapmışindir diyerek gozum msjlarinda test ariyorrrrr yokgozum sende
![]()
DOkuzda jelim var 10 gibi anca veririm hadi bugün de güzel haberler Alalım inşallah