Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru didin daha 9.gün olduğunu unuttum. Sanki 14.günmüşcesine şaaptım. 😁

İki doktorum da sonuçtan çok memnun. Cuma tekrar yapılacak.
Hayırlısı kuzum olur mu olur :) neden böyle bakıp duruyolar ya. Merakımdan soruyorum. Kızlar da 1 le yetinmiyorlar da.

Hayırlısı kuzum olur mu olur :) neden böyle bakıp duruyolar ya. Merakımdan soruyorum. Kızlar da 1 le yetinmiyorlar da.
Çoğu doktor istiyor cancan, sağlıklı artış, saglikli gebelik demek, Allah korusun kese görünene kadar dış gebelik mi falan emin olmak icin istiyorlar, sagliklimi diye istiyorlar
kese göründü mü kimse beta nın adını anmıyor :))

Değerden dolayı mi? Ama bebeğim senin daha test günün bile gelmedi. Yani adet günün değil mi?
Gayet iyi değerin. Şimdi ben bişey merak ediyorum. Sizin bu bebeler 5.gün embriyosu ya. Rahime de yerleşiyor. Orasını tutunmami sayıyorlar. Yoksa 5 + 9 yapıp 14.gün mü sayiliyor.

Inşallah caniko inşallah

Evet daha test günüm gelmedi. Tutunmanın transfer günü dahil 2 gün içinde olacağını okudum. Çoğunlukla transfer günü tutunur diyolar. Öyle de oluyo sanırım çünkü bana ertesi günü standart hayatına geri dön dedi Müstecep Bey. Hatta ben fazla döndüydüm. :))
Adet tarihim bu hormonlar ilaçlar yani tedavi olmasaydı dündü. Test tarihim ise Cuma. Transferden 11 gün sonra.

Çoğu doktor istiyor cancan, sağlıklı artış, saglikli gebelik demek, Allah korusun kese görünene kadar dış gebelik mi falan emin olmak icin istiyorlar, sagliklimi diye istiyorlar
kese göründü mü kimse beta nın adını anmıyor :))
Özel olunca zaar ben gittim bir defa verdim. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Bu kadar kuzu. Hatta ben de 6+3te geliyim bebeği görelim dedim. O da yok sen haftaya gel keseyi rahimde görmemiz gerek dedi.

Düzenli artışı görmek istedi Müstecep Bey.
Aydın'daki doktorum da 800-1000 aralığında ultrason randevusu vereceğim sana o yüzden iki günde bir devam et kan testine diyor.

Müstecep iki gün önceki sonuçtan yola çıkarak oldu bu iş dedi zaten. Aydın'daki ise ikiye katlasın iyice rahatlayalım dedi. Şimdi o da rahatladı. :)

Özel olunca zaar ben gittim bir defa verdim. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Bu kadar kuzu. Hatta ben de 6+3te geliyim bebeği görelim dedim. O da yok sen haftaya gel keseyi rahimde görmemiz gerek dedi.
Evet özelde istiyorlar, devlette dediğin gibi, haftaya gel kese 10 gun sonra gel bebek şeklinde işliyor sistem, yani devlette senin neler yaşadığının pek bir önemi yok, kaybetsende o bebeği, tokani kaybetmissin gibi tepkiler veriyorlar, ben doktora gittigimde asistani(devlette) dusuklerin nedeni ne olabilir diye sorduğumda, dusuk yapmak cok normal, ebelerimiz 10 kere hamile kalir 5 ini doğururdu dedi kadin

Düzenli artışı görmek istedi Müstecep Bey.
Aydın'daki doktorum da 800-1000 aralığında ultrason randevusu vereceğim sana o yüzden iki günde bir devam et kan testine diyor.

Müstecep iki gün önceki sonuçtan yola çıkarak oldu bu iş dedi zaten. Aydın'daki ise ikiye katlasın iyice rahatlayalım dedi. Şimdi o da rahatladı. :)
Süpperr..
Peki senin görüneceğin doktor var mı hıhh yapceeenn :63: aynı böle😆

cok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicem😀 dışarda türkiye icin alışveriş 🛍 🛒 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim 🙏🏼

İnşallaaaah guzuum.
Sen başlamadan benden fena stres yaptın valla. Tedavi süresince sana iki stres hakkı veriyorum.
1. Embriyoların takibinin yapılacağı o 5 gün istediğin kadar yamulabilirsin. Çünkü vücudundan bağımsız bi olay o kısım.

2. Transferin gerçekleşeceği gün. Transfer olduğun anda bi gevşeme gelecek zaten özellikle işerken 😂

Yumurtaların gelişirken rahat ol hormonların sapıtmasın. Mutlaka yumurtan oluşacak zaten.

En rahat ise transfer sonrası olman lazım. Hiç öyle bi şey olmamışcasına tatil yap mesela.

Strese girdikçe vücudun alarma geçer ve embriyoyu yabancı cisim beller bak bunlar hep bilimsel gerçek. Sakin olacan. Sakin. Şşş.. 😊

Iki tane konuldu yaa, hatta doktoru hep ikide yana diye anlatıyordu. Inşallah ikiside tutmuştur, ama bunun için biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.

Panik atakin bile ikiz olabilir dedi biri, zaten ailesinde varmıydı sanki öyle bişey hatırlıyorum gibi ama kimdeydi. Başlık için heyecanlı gunler

Canım iki tane konuldu derken tedavi ile mi ?

Benim 14.gundu sanirim 1600 cikmisti HcG. Ama ikiz degil, tek bebek bekliyoruz. Kiz bebeklerde yuksek cikiyor diye duydum :))))))) Ama sanki bana panic_attack panic_attack in oglu olacakmis gibi geliyor ama dur bakalim.

Kiz bebeklerde kalp atisi da yuksek diyorlar ki benim deneyimim de oyle: Kizimda yuksekti kalp atisi, oglumun 140'in altindaydi. Bunda da 167 cikti kalp atisi ve kiz bekliyoruz :)

Benim 14.gundu sanirim 1600 cikmisti HcG. Ama ikiz degil, tek bebek bekliyoruz. Kiz bebeklerde yuksek cikiyor diye duydum :))))))) Ama sanki bana panic_attack panic_attack in oglu olacakmis gibi geliyor ama dur bakalim.

Haydee gızım olacak demek ki teeyy teeyyy şimdi babası düşünsün 😎

Bana da erkek olacakmış gibi geliyo ama çevrem kız istiyo çünkü bütün arkadaşlarım akrabalarım daha yeni ardarda erkek doğurdu, yoldakiler de erkek, ikiz olanlar da erkek. Bi tane kız yapam da hepsini manyak etsin çocuum diyom 😂

Süpperr..
Peki senin görüneceğin doktor var mı hıhh yapceeenn :63: aynı böle😆

Var var. Özel hastanedeki felaket tellalı adam var. İlk gittiğim oydu erkek diye.
Sonra yollarımızı ayırdık paraya kıyıp benim taş hatun doktoruma geçiş yaptım. Benim doktor sadece kendi kliniğinde çalıştığı için yapılacak testler için falan buna yolluyodu not yazıp. Diyodum uyuz o şöyle böyle. Gülüyodu ben yollarsam yapar tahlili diye. Meğer o gıcık doktorun çalıştığı hastanenin ortağıymış benim taş doktorum. 😂
Gidecem ona yaa kesin bi tahlil için gene. Bööö nanik yapacam. 😏

Bakalım bende ctesi 15.gün tekrar kan vereceğim sağlıkla olsunlar da inşallah 🥰

Haydee gızım olacak demek ki teeyy teeyyy şimdi babası düşünsün 😎

Bana da erkek olacakmış gibi geliyo ama çevrem kız istiyo çünkü bütün arkadaşlarım akrabalarım daha yeni ardarda erkek doğurdu, yoldakiler de erkek, ikiz olanlar da erkek. Bi tane kız yapam da hepsini manyak etsin çocuum diyom 😂
Benim de bütün arkadaşlarımın oğlu oldu son iki yılda, 4 tane oğlan geldi. +35 jenerasyon hep erkek mi çıkartıyor kardeşim nedir.. Ben de kız doğursam da rahat etsem evde daha fazla testosteron olmasa... Japon, Çin, Rus bütün cinsiyet takvimlerine baktım hepsi erkek çıktı :KK57: sen de bak onlara panic_attack panic_attack şimdi sana vakit de geçmez bir türlü :KK71:

Back
X