Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bütün arkadaşlarımın oğlu oldu son iki yılda, 4 tane oğlan geldi. +35 jenerasyon hep erkek mi çıkartıyor kardeşim nedir.. Ben de kız doğursam da rahat etsem evde daha fazla testosteron olmasa... Japon, Çin, Rus bütün cinsiyet takvimlerine baktım hepsi erkek çıktı :KK57: sen de bak onlara panic_attack panic_attack şimdi sana vakit de geçmez bir türlü :KK71:

Geçmiyüüür geçmiyüüür lakin kii neyse kiii evimdeyim, şehrimdeyim, huzurluyum. Sıcağına kurban oldumun memleketi. 😌

Nasıl bakılcak ki tüpün falı? Transfer öncesi adet tarihiyle mi? :)

Hafiften kasıklarım ağrıdı ama iyiyim şimdi. Susurlukta ayran molası verdik. Sonra arkaya geçtim uzanıyorum. 3-4 saat sonra Aydında oluruz. Yol üzerinde tıp merkezi, hastane falan görürsek test yaptırıcam :) Aydındaki doktorum aradı, ölüyo meraktan cancağzım. :))
Bayılıyorum böyle doktorlara işten yeni geldim telefon evdeydi hiç giremedim bugün sen coktan varmisindir zaten de test yaptırdın mı onu merak ettim. Şimdi okuyorum geriden yazmissindir zaar 😀

Bence de sizin bildiğiniz buzdağının görünen yüzü.
Çok emek, çok çile var, çok gözyaşı var. Ahh be neler çektin, çok şükür bugünlere. Artık güzel günler geldi, şimdi onların sırası. :emir_bebek::anneadayı::anne::halay:

Uğruyorum hergun ama maşallah 10-15 sayfa yazıyı okuyup bitirmek zor oluyor. Ondan sonra da birçok konuya geç kalmış oluyorum. Mesela geçen panikin testi o harika genesin diyene kadar kız kan testini bile yapmıştı düşün :)

Evet bir 10 gün kadar tatil yaptım. Kafam bir rahat oldu, bişey düşünmediğimi farkettim. Telefonum iş için çalmadı o kadar güzeldi ki (düşün telefonun calmadigina mutluyum) tek düşüncem bugün nereye gitsek, ne yesek :) 15 mm yumurtam ile gittim. Bakalım neyle döndüm. :emir_bebek:

Daha ise konsantre olamadım, bir sürü çamaşır var yıkanacak, ev zaten dandini.

Dün çok güzel karnımda sancılar batmalar yaşadım ama akşamına kabızlık sorunu yaşayınca gene mi ya moduna girdim.
binlerce şükür olsun bugünlerim icin rabbime, guzel bir adımın sitresleri de basim gözüm üstüne, ☺️seninle cok sey paylaştık acı tatlı, birdaha kendime bile anlatamayacağım, hatta kimseyle paylaşmayacağım acılarima kederime ortak oldun,yorgun bir insan olunca, ufak birseyde bile isyani büyük olabiliyor insanın. insallah senellaaaa sevincime de ortak olur duyarsın. neler geçti gecmez sandigim. bak simdi yorgun olsam da tatlı telaslardayım. yaşadığım her acınin mükafatıni kat kat gosterdi rabbim bin şükür ama, hakkettim be☺️babamdan da bugun guzel haberler aldim, tedavisi sonuc vermis ilerleme yokmus. gerileme de yok ama, bunu duymak bile harika morel oldu bana, insallah nasibim de anne olmak vardır ve babamin bebegimle tanışacak vakti de🙏🏼yola cikmak yaklaştıkça yorgunlugum daha bi çöktü ama,heyecanlıyım😇

tatilin iyi gelmiş sevindim. bekliyorum ben,birgun gelip testini gorucem burda. tupe gerek kalmadan gelicek en doğalından öylee geliyor bana.biz ev kadinlari bazen cok kaynatıyoruz isci karincalar gelince, oku oku bitiremiyorlar haklisin🤦🏻‍♀️😀 benim okuyacagim suan 26 sayfa var😂

Canısı benimde dizlerim ağrıdı hadi inşallah 😊 329 çıktı çok şükür
Hadi inşallah hala gelmedi biliyomusun reglim çok yoğun bir gün geçirdim çok fazla sivı aldım 1 saat bekleyip test yapicam. Bütün gün ha ağrı başladı ha başlayacak diye dolandım ufak bi bel ağrısı ile diz ağrısından başka bişey yok.

Hadi inşallah hala gelmedi biliyomusun reglim çok yoğun bir gün geçirdim çok fazla sivı aldım 1 saat bekleyip test yapicam. Bütün gün ha ağrı başladı ha başlayacak diye dolandım ufak bi bel ağrısı ile diz ağrısından başka bişey yok.
Benim de günüm yarın 13 haziran bakalım bu ay da olmazsa aşılama olacak Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X