- Konu Sahibi panic_attack
- #6.121
bana diyo bozma diye 15 tl diyobozdum bile.. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana diyo bozma diye 15 tl diyobozdum bile.. :)
sizin oralarda daha uygundur sanırım,yani akdeniz de 15 liraya muz yiyorsanız yuh derimbozdum bile.. :)
Sağol canım benim en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yaşayın inşallah sen iyimisin kaç gündür gözükmüyorsunNe güzel bahar geldi, çiçekler açtı buralara. Okudum ama yazamadım telaşımdan.cilekliturta_33
panic_attack ne güzel testler yapılmış katlamalar görülmüş. Kız panik kalbin ne temizmiş mayıs dedin mayısta yazdın hikayeni
![]()
can09e kuzum sen alemdesin? @dennisgo canim senin de tatlı telaşına az kaldı ne güzel. @Armin insallah yanlış etiket yapmamisimdir, çok şükür rahatlamışsın artık, sıkıntılar feraha ermiş, insallah esinin de güzel sonuçlarını alırız. @Beste78 kuzum sen nasılsın, yeni döneme bomba gibi başlamışsın.
Liste fikri de süper olmuş, teker teker dolsun insallah. Seheryeli, felix, senella ve nicini tam yazamadığım herkese sevgilerimi yolluyorum![]()
kızzz çizgi mizgi yok ne kanı.. az bi cızık olaydı...yaptırırdım... :)olur mu olur,tek kurşun yeter,
şu hislerimi destekle de hadi bi kan veriver yarın![]()
kuzuuu ehh işte idare ediyoruz..Ne güzel bahar geldi, çiçekler açtı buralara. Okudum ama yazamadım telaşımdan.cilekliturta_33
panic_attack ne güzel testler yapılmış katlamalar görülmüş. Kız panik kalbin ne temizmiş mayıs dedin mayısta yazdın hikayeni
![]()
can09e kuzum sen alemdesin? @dennisgo canim senin de tatlı telaşına az kaldı ne güzel. @Armin insallah yanlış etiket yapmamisimdir, çok şükür rahatlamışsın artık, sıkıntılar feraha ermiş, insallah esinin de güzel sonuçlarını alırız. @Beste78 kuzum sen nasılsın, yeni döneme bomba gibi başlamışsın.
Liste fikri de süper olmuş, teker teker dolsun insallah. Seheryeli, felix, senella ve nicini tam yazamadığım herkese sevgilerimi yolluyorum![]()
bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar hayır olsun anlatcem valla anlayan varsa bi yorumlayıversin..:) dut ağacı gördüm üstünde nasıl koca koca beyaz dutlar var olgun olgun anlatamam size ağzımın suları akıyor hala anlatırken bile o denli yani.. neyse ben araba kullanıyorum işte bu dutlara bakarkene ağzı açık ayran budalası gibim dut ağacının altın siyah eski bi bmwvarmış ona sürtüyorum arabayı adam hiç umursamıyor basıyor gidiyor eski model zaten arabası sonra ben bakıyorum benim arabaya işte biraz ezilme ve çizik var o kadar ne çok üzülüyorum ne az takıyorum kafaya işte öyle uyandım..ama dutlar çok güzeldi.. :) yiyemedim içimde kaldı. .:)
ne bileyim his işte,ama varya bi çıkarsa hislerim,kendime web site yapacam.gebelik tahmini diyekızzz çizgi mizgi yok ne kanı.. az bi cızık olaydı...yaptırırdım... :)![]()
valla normal pazar yapacak vakit olmadığı için manavlardan dolayı bizde pahalı yiyoruz ama yerli muz 15 değildir heralde yaw... :)sizin oralarda daha uygundur sanırım,yani akdeniz de 15 liraya muz yiyorsanız yuh derim
yerlisi de 12-13 fark yok,valla normal pazar yapacak vakit olmadığı için manavlardan dolayı bizde pahalı yiyoruz ama yerli muz 15 değildir heralde yaw... :)bayadır alışveriş yapmadığım çok belli oldu..
![]()
benim yorumum dutlar çok güzeldi bide tadına bakaydım valla içimde kaldıdut agacı evlat sahıbı varlıklı kımselerı ısaret edermıs, buyuk ıhtımal bılıncaltında evlat ıstegın var ya, cocugu olan tanıdıkların varsa onlara ımrenerek bakıyorsun beklı o da ruyana yansımıs. hanı bazen aklımıza takılır ya, ya ben bunun cocugunu sevdım, acaba yanlıs anladımı kıskandım sandı mı dıye ıcınde kalır mesela, boyle ıcınden gecırdıgın bısey varsa bastırılmıs, ruyana gırmıs tahmınen, araba ıse sıtedıgın bekledıgın seyı ısaret edıyorsa sayet, yakınında bekledıgın sey senı uzuyor ama sonucta yıne de senın, uzulme yanı bence hayır bır ruya, onemlı olan senınyorumun ve bunun guzel olması
4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺![]()
rüyan hayır olsun kuzum.. hayırlara çıksın.benim yorumum dutlar çok güzeldi bide tadına bakaydım valla içimde kaldı.. valla kimseyi gördüğüm mü var ki imreneyim bilemedim.. :)
yerlisi daha güzeldir yaaa.. zevk meselesi dabii....yerlisi de 12-13 fark yok,
pazarlarda biraz daha uygun yerli muz burada da
aslında yerlisini yemek lazım ama ben gevurunu seviyom meretin![]()
amin kuzumrüyan hayır olsun kuzum.. hayırlara çıksın.
gönlü zengin zuzuuu... senin iş benim çilekli ile ilgili yoğun hislerime döndü inşallah sonuda aynı olur..:)ne bileyim his işte,ama varya bi çıkarsa hislerim,kendime web site yapacam.gebelik tahmini diye
reklam gelirlerimle de herkeşlere tüp bebe yaptıracam
Nasil olmus kizlar tabi duzenliycez bilgileri daha siz soyledikce![]()
dalgalar karışmış bende... anooowww kafada gitti... bu günde gelmezzse bu regl işin sonu az bakırköy gibi bende...bana diyo bozma diye 15 tl diyo![]()
yimedim öle şeyler yaaa.. mantı yedim gecenin bi yarası ama bira işi doğru tamam..Buz gibi birayı içtin otelin salatasından yedin tabi olan olduusu iç yoğurt ye kuzu muz falan sizin orda boldur burdan da ucuzdur muz yiyemedik valla yaa aman Allah esirgesin motoru bozmuyak
![]()
ayy benim halimi hatırlıyor musun? pofff neden bu kadar kötü oluyorum ben yaa..dalgalar karışmış bende... anooowww kafada gitti... bu günde gelmezzse bu regl işin sonu az bakırköy gibi bende...![]()
@NorthCarolina kuzu benim batı armine yazmışın :)
@dvtb ben de yazmıştım sana benimki gözünden kaçtı zaar.. küs müyüz acaba?
başım çok kalaba küçük bir müdürcülük oynuyorum.. bi gelmedim 10 sayfa olmuş ahah anca okudum![]()