Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gız unutmadım. Komple bilgi bekliyorum. Kiminin yaşını bilmiyom kiminin şehrini ondan sildim yazıp yazıp 😁

Yazdim ki ben herbiseyimi ama senin gözün artık bizi görmüyor varsa yoksa bebe :)

Neyse yazma bakalım belki gelmez batım :)

Benim de gözlüğüm var da yetmiyor valla dediğin gibi.
Paşanın değerler iyiymiş, benim yumoslar kalitesiz valla doktor onaylı 😂
Diyorum ki iki yıl nişanlı kaldık o ara çıkartaydik bu bebe isini aradan 😆
Ayyy bunları görmesin valla sıkıntılı maddeler. Elbise etek bayılırım, giymeyi bilmiyorsun bayılıyorsun diye söyleniyor 🙈

Evet nisanlilikta çıkmalıymış :) kesin olurdu :)
Hımm tehlikeli ama belki de görmeli belki keramet vardır.

Yazdim ki ben herbiseyimi ama senin gözün artık bizi görmüyor varsa yoksa bebe :)

Neyse yazma bakalım belki gelmez batım :)

Evet nisanlilikta çıkmalıymış :) kesin olurdu :)
Hımm tehlikeli ama belki de görmeli belki keramet vardır.

Üşenmedim, aradım, buldum taam mı. :63:

Armin Armin bugün değil miydi senin matadorun testi? Ses ver merak ettim seni.
ilahi sen asddfg güldürdün beni allahta seni güldürsun.

yarin sabahin köründeymiş meger. 😂 bana verseydi belki evlat olardi. bu sefer basardi amin😂🤣🙄 aklima ne geldi benim :rolleyes: o speemler testten gecince bana getirse bir siringa yapsam ya ben gitti canim yumurtam😂 fazla zekadan ölmesem bari:confused:

Son düzenleme:
mavitosbik07 mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de😉
@Zeyneppp83 kuzu son durum ne başı dönen çizgi doğrulmuştur inşallah
dennisgo dennisgo canım sen ne durumdasın transfer hazırlığı başladı mı
panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 gebişler bol bol yiyin için bu günlerin keyfini çıkarın
Senella Senella sıradaki hamiş sensin sanırım
flx77 flx77 sen ne yaptın canım tekrarladın mı testi
Ozgur06 Ozgur06 kuzu sen ne durumdasın regli mi çatlama mı bekliyorsun kaçırmışım valla
seheryeli77 seheryeli77 bu ay regliyi en geç biz mi bekliycez acep benim 2 temmuz
can09e can09e ah kuzum ne mutlu sana bu duyguları yaşıyorsun sahnede izlemek ne güzel bir duygudur inşallah ikinciyide izleyeceksin çok duygulandım bugün çokkkk
Armin Armin kuzum inşallah bu kez kocanın testi çok daha iyi çıkar o da rahatlar, böylece senin stresinde azalır
Unuttuğum varsa özür, çok sayfa yazılmış oku oku bitiremedim alıntı yapmayı da unutmuşum sona geldim, bugün muhabbet tavan yapmış kaçırdım 🤗🤗

Armin Armin Hahaha sabah sen de kocayla git testi yapın sağlam spermleri bana geri verin işim var onlarla diyip al en güzeli, püri pak sapasağlam yıkanmış tertemiz spermlerle aşılama yapıcam de 😳😳
hehhhh aklini sevim ay i seyi düşündüm bende. kalktim bibde bunu adama dedim😂 tamam dedi soylim. yapma oyle seyler bana uyma şaka yaptim gulerler bize😂 ama neden olmasin olurmu oghaa yanı bence mantıklıydi.

mavitosbik07 mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de😉
@Zeyneppp83 kuzu son durum ne başı dönen çizgi doğrulmuştur inşallah
dennisgo dennisgo canım sen ne durumdasın transfer hazırlığı başladı mı
panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 gebişler bol bol yiyin için bu günlerin keyfini çıkarın
Senella Senella sıradaki hamiş sensin sanırım
flx77 flx77 sen ne yaptın canım tekrarladın mı testi
Ozgur06 Ozgur06 kuzu sen ne durumdasın regli mi çatlama mı bekliyorsun kaçırmışım valla
seheryeli77 seheryeli77 bu ay regliyi en geç biz mi bekliycez acep benim 2 temmuz
can09e can09e ah kuzum ne mutlu sana bu duyguları yaşıyorsun sahnede izlemek ne güzel bir duygudur inşallah ikinciyide izleyeceksin çok duygulandım bugün çokkkk
Armin Armin kuzum inşallah bu kez kocanın testi çok daha iyi çıkar o da rahatlar, böylece senin stresinde azalır
Unuttuğum varsa özür, çok sayfa yazılmış oku oku bitiremedim alıntı yapmayı da unutmuşum sona geldim, bugün muhabbet tavan yapmış kaçırdım 🤗🤗
Dahada yapmam ben test mest yaptikta noldu 😀 az büyük konuştum sanırsam. Tripli ve sinirliyim başkada bi regl belirtimde yok gelen giden de yok anlamadım ben bu işi.he bide memitolar var😀 ama asıl olan ağrı sancı yok! !!!

aklima sonradan gelen bi seyi eklim dedim etiketi silmisim yapmisim bisiler ayni iki mesaj filan yani müdürüm 😂😀bide yigenimden özur dile aklima gelmişken

Ben de diyorum bu deli gız yine bişi anlatmaya çalışıyo. 😂 Ne özrümüş o yav?

hehhhh aklini sevim ay i seyi düşündüm bende. kalktim bibde bunu adama dedim😂 tamam dedi soylim. yapma oyle seyler bana uyma şaka yaptim gulerler bize😂 ama neden olmasin olurmu oghaa yanı bence mantıklıydi.
Valla biz aşılamayı öyle yapmıştık gittik bi merkeze koca verdi spermi onlar yıkadı temizledi raporuyla beraber bir tüpte göbeme yapıştırdı koştur koştur doktorun mıayenehanesine gittik verdik bi şırınga ya çekti gönderdi bana bi de 1000 papel aldı ohh misss o zaman bilmiyordum evde şırınga metodunu bilsem kendim gönderirdim :KK53:

Valla biz aşılamayı öyle yapmıştık gittik bi merkeze koca verdi spermi onlar yıkadı temizledi raporuyla beraber bir tüpte göbeme yapıştırdı koştur koştur doktorun mıayenehanesine gittik verdik bi şırınga ya çekti gönderdi bana bi de 1000 papel aldı ohh misss o zaman bilmiyordum evde şırınga metodunu bilsem kendim gönderirdim :KK53:
Ya kizlar ayip olcak ama merak ettim bunlr spermleri nasil aliolar 😁

Dahada yapmam ben test mest yaptikta noldu 😀 az büyük konuştum sanırsam. Tripli ve sinirliyim başkada bi regl belirtimde yok gelen giden de yok anlamadım ben bu işi.he bide memitolar var😀 ama asıl olan ağrı sancı yok! !!!
Ben şu predictor testini hiç sevmiyorum, 1 kez yaptım silik çizgi çıktı koşturdum kan verdim kan sonucu çıkmadan regli geldi kanda da 4 çıkmıştı reglimde 1 gün geçmişti, seninkini de yanlış göstermiştir bence

Ya kizlar ayip olcak ama merak ettim bunlr spermleri nasil aliolar 😁
Kocanın eline bi kap tutuşturuyorlar buna boşal diyorlar sonra o kabın içindekini yıkayıp spermleri ayrıştırıyorlar çünkü o sıvının içinde sadece sperm yok, sonra mikroskopla inceliyorlar kuzum

Ben şu predictor testini hiç sevmiyorum, 1 kez yaptım silik çizgi çıktı koşturdum kan verdim kan sonucu çıkmadan regli geldi kanda da 4 çıkmıştı reglimde 1 gün geçmişti, seninkini de yanlış göstermiştir bence

Benim de kanda 3'ü göstermişliği var.

Neyse ki sonunda 138'i de gösterdi 😁

Yanlış pozitif verdi yani acep yanlış negatif vermisligi varımıdır ? Yaw walla garip bi durum negatif gördüm yetmedi regl gelmedikce insan umitleniyo acaba mi diye.

Kocanın eline bi kap tutuşturuyorlar buna boşal diyorlar sonra o kabın içindekini yıkayıp spermleri ayrıştırıyorlar çünkü o sıvının içinde sadece sperm yok, sonra mikroskopla inceliyorlar kuzum
Hiii tsk ederm 🤗 degisik biseymis ilk defa duydm

Back
X