- Konu Sahibi panic_attack
- #6.941
Valla burda okumuştum yine gerçek çizgiyse suyla gitmiyomuş kuruma çizgisiyse gidiyormuş.Uppss o niye ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla burda okumuştum yine gerçek çizgiyse suyla gitmiyomuş kuruma çizgisiyse gidiyormuş.Uppss o niye ki?
TebrikleeeerrHcg sonuc
Valla damlattimValla burda okumuştum yine gerçek çizgiyse suyla gitmiyomuş kuruma çizgisiyse gidiyormuş.
Anam hayılı uğurlu olsun gözün aydınHcg sonuc
Sağlıklı bi hamilelik gecirmeni diliyorum sagliklada doğur inşallah. İçine doğmuş senin hsg yi bile ertelemissin.Öncelikle şunu soylemek istiyorum yaşım çok değil daha 25 yaşındayım 1.5 senelik evliyim evlendim sadece ilk 3 ay doğal yolla korunduk.. daha sonra cocuk istedik bir türlü olmadı tam 1 sene filan oldu elimden kuranı dilimden duayı namazımı zatwn kılıyorum cok şükürdoktora sürekli gidiyordum 3 ay takip etti
Yumurtam gayet sağlıklı idi bnde sorun yoktu eşimin hareketli spermi sınırdaydı sadece onun için vitamin verdi. Yine hiç umudum yoktu ama ramazan boyunca namaz dua doktor en son hsg çek dedi geçen ay çekmedim içimden bir ses yapma dedi bekle dedi bekledim Perşembe günü adet günümdü olmadım 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum adet. Bu sabah kalkıp o testi attım cok silikti az daha koyulaştı sonra var dedim akşam 9 gibi eşime süpriz yaptım az once de kan verdik geldik oyle öğrendim neredeyse 5 haftalık hamileyim her zaman dua ettim çok şükür evüm barkım maddi durumum Herşeyim var bir tek evladımız yoktu herşey allahtan umudu kesmeyin dua ile sabır ile oluyor Rabnim isteyen herkese versin çok saolın![]()
Benim yeğen 2 gündür yakamdan düşmedi teyze şunu yapalım teyze bunu yapalım kıyamam kafasında kocaman bandaj onunla geçirdim bu 2 günü arada girdim okudum ama yazamadım, testin hala negatif olması bana 3 şeyi düşündürüyor ya geç döllenme, ya kist ya da sebepsiz bir gecikme, inşallah geç döllenmedir cınım, doktor olarak ben devlete hiç gitmedim özel sigortam var diye sigortamla anlaşması olan muayenehanesi olan bir doktor buldum 3 yıldır ona gidiyorum tavsiye ederim bugüne kadar bütün teşhisleri hep nokta atışı oldu istersen özelden ismini verebilirim, devlet dersen hiç bir fikrim yok inanHarbi beste bilir niye aklıma gelmedi kinerde ki görünmüyor besteeee @Beste78
bestem,cok cok geçmiş olsun onada sanada. rabbim beterinden korumuş,birdaha yaştmasinBenim yeğen 2 gündür yakamdan düşmedi teyze şunu yapalım teyze bunu yapalım kıyamam kafasında kocaman bandaj onunla geçirdim bu 2 günü arada girdim okudum ama yazamadım, testin hala negatif olması bana 3 şeyi düşündürüyor ya geç döllenme, ya kist ya da sebepsiz bir gecikme, inşallah geç döllenmedir cınım, doktor olarak ben devlete hiç gitmedim özel sigortam var diye sigortamla anlaşması olan muayenehanesi olan bir doktor buldum 3 yıldır ona gidiyorum tavsiye ederim bugüne kadar bütün teşhisleri hep nokta atışı oldu istersen özelden ismini verebilirim, devlet dersen hiç bir fikrim yok inan
Amin canım benim, Allah bütün çocukları korusunbestem,cok cok geçmiş olsun onada sanada. rabbim beterinden korumuş,birdaha yaştmasin![]()
En konforlusu m&s çamaşırları. Bir beden büyük alırsan doğurana kadar giyersin :)Ahahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendimeNormalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam.
![]()
çok merak ettım hangı topıcte
ayy çok merak ettim kim ki bu gııı.. eğlenceli olur ya okuması..
ayy çok merak ettim kim ki bu gııı.. eğlenceli olur ya okuması..
son 6 gunkaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim
inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim
cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al
ben valiz kismini sevmiyorum
tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken
yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor![]()
ben hic göndermedim canım ama, bizim denizde yurtdışındaBir sorum varArmin
Marjo
NorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf.
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.
Yakı konusunda da aklıma takılan şu arminim, hani spermler sıcağı sevmez derler ya, acaba katliama neden olurmu spermlerde
Olgunlaşmamışı hiç yenmiyor zAten de olgununu da sevmedim ben. Tatsız tuzsuz bir şey. Avokado deyince aklıma bir tat gelmiyor![]()
bende oyle dusunmustum ama dedim belkim de babalarinin kesesindeyken sıcak sevmiyorlardırBende bir cok yerde spermler sicak sevmiyor diye okumustum. Hatta erkeklerin sicak dus almalari bile sperm kalite ve sayisini azaltiyormus.![]()
deme oyle seyler canım cektiAvokado cok saglikli ve dogal doymus yag bacilar. En guzelide dilim ekmeyi tost yap sur uzerine at ustune iki parca kalip peynir biraz limon domates ve yumurta mikemmel oluyor fakat benim alerjim cikti bu avakadoya cok sevdigim halde yiyemiyorum![]()