Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg sonuc

Eklentiler

• D45B2F6F-616B-460C-AE93-70E5299C3237.webp
    D45B2F6F-616B-460C-AE93-70E5299C3237.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 59
Valla burda okumuştum yine gerçek çizgiyse suyla gitmiyomuş kuruma çizgisiyse gidiyormuş.
Valla damlattim 😁😂 sarardi test komple önce sonra orda beyazlama gibi oldu ama bence o kuruma yeri gene yer etmiş illa bi fark oluşmuş gibi. Zaten ben ilk hayaleti de göremedim 😅

Öncelikle şunu soylemek istiyorum yaşım çok değil daha 25 yaşındayım 1.5 senelik evliyim evlendim sadece ilk 3 ay doğal yolla korunduk.. daha sonra cocuk istedik bir türlü olmadı tam 1 sene filan oldu elimden kuranı dilimden duayı namazımı zatwn kılıyorum cok şükür 🙏🏻 doktora sürekli gidiyordum 3 ay takip etti
Yumurtam gayet sağlıklı idi bnde sorun yoktu eşimin hareketli spermi sınırdaydı sadece onun için vitamin verdi. Yine hiç umudum yoktu ama ramazan boyunca namaz dua doktor en son hsg çek dedi geçen ay çekmedim içimden bir ses yapma dedi bekle dedi bekledim Perşembe günü adet günümdü olmadım 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum adet. Bu sabah kalkıp o testi attım cok silikti az daha koyulaştı sonra var dedim akşam 9 gibi eşime süpriz yaptım az once de kan verdik geldik oyle öğrendim neredeyse 5 haftalık hamileyim her zaman dua ettim çok şükür evüm barkım maddi durumum Herşeyim var bir tek evladımız yoktu herşey allahtan umudu kesmeyin dua ile sabır ile oluyor Rabnim isteyen herkese versin çok saolın 🙏🏻

Öncelikle şunu soylemek istiyorum yaşım çok değil daha 25 yaşındayım 1.5 senelik evliyim evlendim sadece ilk 3 ay doğal yolla korunduk.. daha sonra cocuk istedik bir türlü olmadı tam 1 sene filan oldu elimden kuranı dilimden duayı namazımı zatwn kılıyorum cok şükür 🙏🏻 doktora sürekli gidiyordum 3 ay takip etti
Yumurtam gayet sağlıklı idi bnde sorun yoktu eşimin hareketli spermi sınırdaydı sadece onun için vitamin verdi. Yine hiç umudum yoktu ama ramazan boyunca namaz dua doktor en son hsg çek dedi geçen ay çekmedim içimden bir ses yapma dedi bekle dedi bekledim Perşembe günü adet günümdü olmadım 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum adet. Bu sabah kalkıp o testi attım cok silikti az daha koyulaştı sonra var dedim akşam 9 gibi eşime süpriz yaptım az once de kan verdik geldik oyle öğrendim neredeyse 5 haftalık hamileyim her zaman dua ettim çok şükür evüm barkım maddi durumum Herşeyim var bir tek evladımız yoktu herşey allahtan umudu kesmeyin dua ile sabır ile oluyor Rabnim isteyen herkese versin çok saolın 🙏🏻
Sağlıklı bi hamilelik gecirmeni diliyorum sagliklada doğur inşallah. İçine doğmuş senin hsg yi bile ertelemissin. 😊

Harbi beste bilir niye aklıma gelmedi ki 😀 nerde ki görünmüyor besteeee @Beste78
Benim yeğen 2 gündür yakamdan düşmedi teyze şunu yapalım teyze bunu yapalım kıyamam kafasında kocaman bandaj onunla geçirdim bu 2 günü arada girdim okudum ama yazamadım, testin hala negatif olması bana 3 şeyi düşündürüyor ya geç döllenme, ya kist ya da sebepsiz bir gecikme, inşallah geç döllenmedir cınım, doktor olarak ben devlete hiç gitmedim özel sigortam var diye sigortamla anlaşması olan muayenehanesi olan bir doktor buldum 3 yıldır ona gidiyorum tavsiye ederim bugüne kadar bütün teşhisleri hep nokta atışı oldu istersen özelden ismini verebilirim, devlet dersen hiç bir fikrim yok inan

Benim yeğen 2 gündür yakamdan düşmedi teyze şunu yapalım teyze bunu yapalım kıyamam kafasında kocaman bandaj onunla geçirdim bu 2 günü arada girdim okudum ama yazamadım, testin hala negatif olması bana 3 şeyi düşündürüyor ya geç döllenme, ya kist ya da sebepsiz bir gecikme, inşallah geç döllenmedir cınım, doktor olarak ben devlete hiç gitmedim özel sigortam var diye sigortamla anlaşması olan muayenehanesi olan bir doktor buldum 3 yıldır ona gidiyorum tavsiye ederim bugüne kadar bütün teşhisleri hep nokta atışı oldu istersen özelden ismini verebilirim, devlet dersen hiç bir fikrim yok inan
bestem,cok cok geçmiş olsun onada sanada. rabbim beterinden korumuş,birdaha yaştmasin🙏🏼💐

Ahahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendime 😂 Normalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
can09e can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam. 😑
En konforlusu m&s çamaşırları. Bir beden büyük alırsan doğurana kadar giyersin :)

çok merak ettım hangı topıcte

bi tek bunu buldum. Konu acip silebiliyomusun bilmiyorum. Diger manyagi bulamadim hehehe

ayy çok merak ettim kim ki bu gııı.. eğlenceli olur ya okuması..

flx77 flx77 bir tek bunu bulabildim. Konuyu acip silebiliyomusun bilmiyorum. diger manyagi bulamadim hehehehe

son 6 gun :rolleyes: kaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim😂 inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim😀 cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al 😁 ben valiz kismini sevmiyorum🤣 tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken🙄 yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor😅

Bir sorum var Armin Armin Marjo Marjo NorthCarolina NorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf. :110::kızgın::sopa:
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.

Bir sorum var Armin Armin Marjo Marjo NorthCarolina NorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf. :110::kızgın::sopa:
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.
ben hic göndermedim canım ama, bizim denizde yurtdışında dennisgo dennisgo ?

Yakı konusunda da aklıma takılan şu arminim, hani spermler sıcağı sevmez derler ya, acaba katliama neden olurmu spermlerde

Bende bir cok yerde spermler sicak sevmiyor diye okumustum. Hatta erkeklerin sicak dus almalari bile sperm kalite ve sayisini azaltiyormus. :KK22:

Olgunlaşmamışı hiç yenmiyor zAten de olgununu da sevmedim ben. Tatsız tuzsuz bir şey. Avokado deyince aklıma bir tat gelmiyor :KK66:

Avokado cok saglikli ve dogal doymus yag bacilar. En guzelide dilim ekmeyi tost yap sur uzerine at ustune iki parca kalip peynir biraz limon domates ve yumurta mikemmel oluyor fakat benim alerjim cikti bu avakadoya cok sevdigim halde yiyemiyorum :olamaz:

Bende bir cok yerde spermler sicak sevmiyor diye okumustum. Hatta erkeklerin sicak dus almalari bile sperm kalite ve sayisini azaltiyormus. :KK22:
bende oyle dusunmustum ama dedim belkim de babalarinin kesesindeyken sıcak sevmiyorlardır 🙄☺️ yaki yapıştırip hamile kalanlari dusununce mantikli gelmisti🤣

Avokado cok saglikli ve dogal doymus yag bacilar. En guzelide dilim ekmeyi tost yap sur uzerine at ustune iki parca kalip peynir biraz limon domates ve yumurta mikemmel oluyor fakat benim alerjim cikti bu avakadoya cok sevdigim halde yiyemiyorum :olamaz:
deme oyle seyler canım cekti🤣😀bende yarim saat önce, kendime bi ziyafet cekeyim dedim ama, olan 3 taneyi de cope attım. çürümüş icleri kahverengi olmustu🤣

Back
X