Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dondurulmuş transfer için yaklaşık kaç kez kontrole çağırıyolar? Bir kaç güne reglim başlarsa yakında ben de bu sürece giricem inşallah da Şehir dışından gittiğim için yumurta toplamada sürecinde olduğu gibi yine kalmam gerekir mi ki, yer yurt ayarlamaya başlıyayım diyorum, bi de transfer hazırlık sürecinde saç boyatma vs.. olumlu bakıyolar mı?inşallah en kısa sürede aygaz& ipragazıma kavuşur da sizler gibi hamileler kervanına katılırım, katılırız🙏🏻☺️Aminnn
Bazı merkezler bulunduğun ildeki doktorun kontrolüyle de süreci devam ettiriyorlar .adetin 2.günü gittim 10 gün sonra tekrar gittim rahim kalınlığına göre tekrar çağırdı en son gittiğimde transferi günü verdi yani adetin 2.10.15.günü gitmişim sonra transfer canım yolun açık olsun herşey yolunda gitsin inşallah

6 gün 5 gün kala gördüm pozitif çizgiler, erken çıkıyor genelde. Simdi çıkmadi ama göğüsler acima yanma cok yapti, kasik agrimda var bazen gecti diyorum. Ters bir hareketle geri geliyor. Şimdi akşamüstü de bacağıma vurdu eve gelene kadar. Hayırlısı Allah'tan. Dün evet çıktık yazdıktan sonra çıktım hemen. çok sıcaktı biraz ormanlık bir yerlerde takildik 1-2 saat. Bir pizza götürdük dondurma Tamam.
Ayy sen erkenden görüyomuşsun.. o zmn bekleyelim kuzuu❤ hayırlısı Allahtan. inşallah sürpriz yapıyodur bu defa☺

Bazı merkezler bulunduğun ildeki doktorun kontrolüyle de süreci devam ettiriyorlar .adetin 2.günü gittim 10 gün sonra tekrar gittim rahim kalınlığına göre tekrar çağırdı en son gittiğimde transferi günü verdi yani adetin 2.10.15.günü gitmişim sonra transfer canım yolun açık olsun herşey yolunda gitsin inşallah
Tmm teşekkürler, Aminnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻

He o işte. Onu 12 hafta gibi yapıyolar sanırım. İkili test, üçlü test istemiyorum muallak şeyler. Doktorum da Nifty testi taraftarı muhtemelen, broşürleri vardı klinikte.

Nifty mi NIPT mi? Biz NIPT yaptirdik, bir haftada cikiyor sonuc. Bebegin cinsiyetini de ogreniyorsun, pek sahane birsey.

Bana verdiler ama ben hiç kullanmadim. Yan etkileri fazla yazmışlardı bir sayfada.

Kadifeden mi kesesi caniko :) ilk kademe tamamdır, sıradaki gelsin :)

6 gün 5 gün kala gördüm pozitif çizgiler, erken çıkıyor genelde. Simdi çıkmadi ama göğüsler acima yanma cok yapti, kasik agrimda var bazen gecti diyorum. Ters bir hareketle geri geliyor. Şimdi akşamüstü de bacağıma vurdu eve gelene kadar. Hayırlısı Allah'tan. Dün evet çıktık yazdıktan sonra çıktım hemen. çok sıcaktı biraz ormanlık bir yerlerde takildik 1-2 saat. Bir pizza götürdük dondurma Tamam.
Belirtiler tam senella,bir teste bakar, tabi beklemek isteyebilirsin, mesela bu ay ben bekleyeceğim geçmesini, yani insAllah, başarabilirsem

Bir sorum var @Armin Marjo Marjo @NorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf. :110::kızgın::sopa:
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.

Hic bir fikrim yok ne yazik ki :(

Bu ne ya? Turk insaninin cahilligi ve cinsellik ile imtihani...Bir Haydar Dumen yetmiyor bu ulkeye, kisi basina bir tane Haydar dusmesi lazim.
:D bence kafa buluyor imkansız yani bu kadar abartmasi üşenmedim okudum yahu baya bi :-)

Ben de beklicem diyorumm biz durduralım birbirimizi yahuu gazlamayalım kuzum😆
Zaten batlar ayni demi cancan, aynen durduralim, dedim ya zaten kocaya söz verdim, en az 2-3 gün geçsin normal insanlarin olduğu gibi dedi, beni anormal görüyor sanirim artiko_O

Hem de karından görmüş ne kadar erken oldu öyle :) rüzgar gibi geçti sanki senin tedavi sürecin. Umarım tüm hamilelik böyle hızlı ve rahat geçer de bir an önce sağlıkla kucağına alırsın

Evet yaa durdu durdu atağa geçti sıpa. Boşuna kahraman demiyomuşsun :) Darısı başına Denis 💗

Eklentiler

• corap.webp
    corap.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
  • kizlik.webp
    kizlik.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 34
  • sarisin.webp
    sarisin.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 30
  • havuz.webp
    havuz.webp
    11 KB · Görüntüleme: 30
  • Oha.webp
    Oha.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
Zaten batlar ayni demi cancan, aynen durduralim, dedim ya zaten kocaya söz verdim, en az 2-3 gün geçsin normal insanlarin olduğu gibi dedi, beni anormal görüyor sanirim artiko_O
Üzülmene dayanamıyordur kuzumm..
Aynı sayılır senin 26 sıydı galiba benim 28i bakalımmm inşallahh pozitif testlerle dolacak buralar❤🤗

Aynı sayılır senin 26 sıydı galiba benim 28i bakalımmm inşallahh pozitif testlerle dolacak buralar❤🤗
InsAllah kuzum ya, benim takvim 27 si gösteriyor, biraz önce aklimdan çaktırmadan wc ye gidip test yapsammi diye geçti,10 gun kalaaa :KK70: :rolleyes:

Hem de karından görmüş ne kadar erken oldu öyle :) rüzgar gibi geçti sanki senin tedavi sürecin. Umarım tüm hamilelik böyle hızlı ve rahat geçer de bir an önce sağlıkla kucağına alırsın
Kuzum bi de panice sormak lazım bana da çabuk geçti süreç aha karından gördü bile maşallah.. :)

Ben bitkisel boya ile boyatıyorum ama kuaför diyor boya istediği kadar bitkisel olsun açıcı kimyasal.. tamamen doğal diye birşey yok diyor kısaca. Belki bitkisel daha az zararlıdır sadece.
Ben de hiç boyatmak istemiyorum ama beyazlar hiç öyle düşünmüyor olacak ki çok fazla ve öbek öbek çıkıyorlar..
Benim de öbek öbek lakin ayırdığım yerin altında kalıyor şu kaşınma evresini de atlattım iyi gibiyim..

Bana verdiler ama ben hiç kullanmadim. Yan etkileri fazla yazmışlardı bir sayfada.

Kadifeden mi kesesi caniko :) ilk kademe tamamdır, sıradaki gelsin :)

Valla kadifeden olabilir. Pek rahat görünüyodu. :)) İlk vesikalığı için poz verdi. Pardon ikinci bu. 6.gün laboratuvar hatırası fotosu var bi de 😁

Darısı başınıza kuzum yaa. Peşi sıra doğuralım inşallah. 💗

İnşallah haberler geldikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam 😁

Back
X