Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsAllah kuzum ya, benim takvim 27 si gösteriyor, biraz önce aklimdan çaktırmadan wc ye gidip test yapsammi diye geçti,10 gun kalaaa :KK70: :rolleyes:
Kafaya koydum bende 10 gün sonra yapacağım 😂😂😂 kendimle dalga geçme evresine geldim randevu alınca doktordan bi rahatlama geldi 😀😃

Nifty mi NIPT mi? Biz NIPT yaptirdik, bir haftada cikiyor sonuc. Bebegin cinsiyetini de ogreniyorsun, pek sahane birsey.

Heh dur onun broşürünü okumadan attıydım çantaya bakiim hangisi.
Ninalia NIPT. İvit. 5 iş gününde sonuç çıkıyormuş. :rolleyes:

Kafaya koydum bende 10 gün sonra yapacağım 😂😂😂 kendimle dalga geçme evresine geldim randevu alınca doktordan bi rahatlama geldi 😀😃
Carsamba mi randevu şimdi, hadi insAllah guzel haberler alirsin, içime doğanı soylemeye gerek yok artik biliyorsun :)))

Carsamba mi randevu şimdi, hadi insAllah guzel haberler alirsin, içime doğanı soylemeye gerek yok artik biliyorsun :)))
Kız halamı 😂😁 daha dün test yaptım yaa 😂😂 guinness rekorlar kitabına mı sokucan beni testte en geç görülen gebelik diye 😂😃😄 evet çarşamba

panic_attack panic_attack artık haftayla yaz ne kadarlık olduğunu bacım gün hesabı zor. Karından gördü demek helal valla ben hala vajinal ultrasona giriyorum.
Çay kahve durumuna gelince ben günde 5-6 kupa sade filtre kahve tüketirdim nasıl başedeceğim kahvesizlikle diyordum, bulantı başlayınca düşünmeme gerek kalmadı zaten yanına yaklaşamıyorum.

Aa ne güzel süper olmuş :))
4 hafta 5 günlük şu an.
Ben kahvaltıyı hayatta çaysız yapamam. Demli de seviyorum bi de. O yüzden kahvaltının üstüne limon sıkıp içiyorum mümkünse. Ders arasında da içme huyum vardı. Transferden beri 1 kupaya düşürdüm sadece kahvaltıda içiyorum. İki üç günde bir de Türk kahvesi. Kolayı balıkla yarım su bardağı içtim bi kere. Başka da içmedim. Kırmızı et neyse de balık kolasız olmuğiii.. 🤤

4 hafta 5 günlük şu an.
Ben kahvaltıyı hayatta çaysız yapamam. Demli de seviyorum bi de. O yüzden kahvaltının üstüne limon sıkıp içiyorum mümkünse. Ders arasında da içme huyum vardı. Transferden beri 1 kupaya düşürdüm sadece kahvaltıda içiyorum. İki üç günde bir de Türk kahvesi. Kolayı balıkla yarım su bardağı içtim bi kere. Başka da içmedim. Kırmızı et neyse de balık kolasız olmuğiii.. 🤤
Balık soda da güzel gider dene bi zuzu 😉keser belki 😄🤔

4 hafta 5 günlük şu an.
Haziranda ne balığı yidin gııı🙃

Böyle olacağını umuyorduk, hiç yanıltmadı.. o artık kahraman bebe. senin kendine senelerce iyi bakmanın da payı büyük bence.

Doktorum da öyle dedi bugün. Sen hep sağlıklıydın niye ilk denemede tutmayacağını düşündün ki dedi. 6.güne bekletildiği için, cc olduğu için, tüp bebek garanti olmadığı için, 5aa ile negatif olan yığınla yorum okuduğum için dedim. Al o zaman bu da sana kapak olsun dedi, fotoğrafını verdi. 🤦‍♀️

18 sene sigara kullanmasam doğal yoldan olacaktı belki de dedim ama doktor bizim spermle yumurtanın bir türlü buluşamadığını ya da spermin yumurtanın zarını bir türlü delemediğini düşünüyo. :KK14:

Haziranda ne balığı yidin gııı🙃

Gız ben Ege Denizine çok yakın yaşıyom, her mevsim balık bulmak mümkün ve taze. Tanıdığımız 3 kişiden biri balıkçı. :)) Levrek yidim en son. Çipurayı da severim. Bi de Barbun. Bi de Dil Balığı 🤤

Ayy sen erkenden görüyomuşsun.. o zmn bekleyelim kuzuu❤ hayırlısı Allahtan. inşallah sürpriz yapıyodur bu defa☺

Inşallah caniko inşallah, bakalım az kaldı.

Belirtiler tam senella,bir teste bakar, tabi beklemek isteyebilirsin, mesela bu ay ben bekleyeceğim geçmesini, yani insAllah, başarabilirsem

Bekleyeceğim galiba, hiç gaza gelemiyorum çünkü :)

Valla kadifeden olabilir. Pek rahat görünüyodu. :)) İlk vesikalığı için poz verdi. Pardon ikinci bu. 6.gün laboratuvar hatırası fotosu var bi de 😁

Darısı başınıza kuzum yaa. Peşi sıra doğuralım inşallah. 💗

Amin inşallah, kovadan sonra ne burcu geliyor ki.

4 hafta 5 günlük şu an.

Kocaman olmuş maşallah:) Şimdi adet günün oluyor muhtemelen. Nasıl 4 hafta 5 günlük oluyor. Normal şartlarda 14 günde ovulasyon olduğunda 3.haftaya girilmiş oluyor, daha yumurta aşaması oluyor. laboratuvarda döllenme +6 gün geçse 3.hafta da bitmiş olucak. Transferden sonra kaç gün geçti, daha büyük olması gerekmiyor mu?

Back
X