Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)

Guzel haberlerini alırız inşallah küçük mucize sıkı sıkıya tutunsun inşallah

Hiiiaaappşiiuuuu!
Burnum yoldan çıkmaya başlayınca doktorumu aradım. Dedim bana bişi oldu korkuyom. Burnum akıyo, yatınca tıkanıyo bi de paso hapşırıyorum, başka da bi şikayetim yok. Bi şey olur mu dedim.
Klima çarpması olsa halsizlik ve ateş de olur, hamile nezlesi olmuşsundur, hormonlar burun dokusunu uyarıyor dedi. 2. Ayda ve son aylarda oluyomuş genellikle.
Yüksek ateş ve yoğun balgam olmadığı sürece bu tarz hastalıklardan korkmayın bi şey olmaz bebeğe dedi.
"Her şey çok güzel olacak" dedi. 😊

Geçmiş olsun canım hapsurma bende de olurdu hatta burun kanaması bile yaşadım özellikle ilerl aylarda kalp atışini ekrandan görmüşsün maşallah Allah tamamına erdirsin bulantı konusunda yazmadan edemeyeceğim ilk oğlumda hiç kusmadim ama ikinci oğlumda 13 haftaya kadar lavabo önünde yattim illa bulantı olacak diye birşey yok

Geçmiş olsun kuzum ilerlemez inşallah yatarken iki yastık koy başının altına tıkanıklıkta nefes alamıyo gibi oluyor ya rahat edersin evet herşey çok güzel olacak bende rüyamda kese muayenemi oldum iki taneydi 😅
Başım geçti çok şükür direndim ilaç içmedim bugün Bi bulantı oldu filmlerdeki gibi öğürerek banyoya koştum ama bişi yok leblebi yedim biraz bastırdı bi arada uyuyakalmışım bayağı hamileyiz he bugün transferin 23.günü 😍

Canım nasılsın mide bulantısı mi başladı benim 6. Haftada başladı 13. Haftaya kadar devam etmişti kiraz ve haşlama Mısır ile günlerim geçti

O burun tikanikligi ve hapsirma meselesinden ben butun gebeliklerimde muzdariptim. Hormonlarin ile alakali. Vajinal akintiyi artiran ostrojen diger akintilari da artiriyor vucutta. Ben gece uykumdan uyanip hapsiriyorum. Burnun kanarsa da sasma. Kan, akinti, sumuk, tikaniklik, kasinti hepsi olacak.

Canım.nasilsin nasıl gidiyor hamilelik

Ben de sürekli hapşırıyorum. Burnum hep kaşınıyo. Bazen hamilelikle alakalı şikayetler oldukça insan iyiye işaret deyip rahatlıyomuş :oops:
Bulantı durumu hala rahatsız edici boyutta değil,buna çok seviniyorum. Ama bazı anlarda alakasız şeylerden bi anda iğrenme durumu olabiliyor. Akşam yemeğinde ekmekten iğrendim. Zaten yiyemiyorum da görünce rahatsız olmak da neyin nesidir? Sanki tadı ağzıma geliyo.
Hormonlar çok acayip şeyler yapabiliyomuş.
Sürekli bacaklarımı kaldırıp yatma isteği oluyo. Meğerse kan hacmi arttığı için oluyomuş,varis oluşumu da bu dönemde başlarmış. Boş oldukça bacakları dikecekmişiz. Vücudun uyarı sistemi çok güzel çalışıyo:KK54:

Canim tebrikler şimdi fark ettim hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sayfada 4 hamile olmuş maşallah hızla sayiniz artsın inşallah

2282112

Kızlar bu pik mi sizce çok erken sanki bal tarçın çörekotu yapar mı

Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
İnşallah 6 temmuzda pozitif sonuçla geleceksin canım 🙏🙏

Back
X