Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

sorma denizi bende çoközlüyorum e esintisini sesini kokusunu.birde deniz olsaymış burda tadından yenmezmiş :)

ben eryamandayım çok güzel eryaman çook seviyorum akşam balkona çıkınca heryer çimen fiskiyeler çalışıo felan tatil moduna giriyorum:)

slm kızlar yazdıklarınızı görmemişim.ben 10+4 oldum herhalde.biraz karışık gerçi.sat 13 nisan ama bebiş geç olmuş 1 hafta kadar o yüzden 20 nisana değiştirdi doktor.

esracım aynı gün doğum yapabiliriz ama ben kesinlikle sezeryan istiyorum o yüzden erken davranabilirim senden:))

zeycane Allah hangi cinsiyeti istiyorsan gönlüne göre versin ama gerçekten tam oğlan göbeği o:))

dillerim_lal okuduğum kadarıyla pek dikkat etmiyorsun.aman dikkat içinde pır pır bi canlı var yukarılara uzanıp ağır şeyler kaldırayım deme.dışarı çıkınca intikamını alır ona göre haa:))

merhaba kızlar bende epeydir uğrayamadım en son ne yazdım onu bile hatırlamıyorum kısa bi özet geçeyim. 5. haftada keseyi gördükten sonra 7. haftada kalp atışlarını duydum ve resmini gördüm.Tıpkı bir arıya benziyordu.Tabi 6. haftadan itibaren ya karnım ağrıdı ya midem bulandı yada başım ağrıdı Halada devam ediyor.Kesilecek ümidiyle bekliyorum.Bir yandan da tabi sağlıklı diye seviniyorum.Yazdıklarınızıda okudum.Kilolar ve cinsiyetler konuşulmuş.Kilo konusunda gerçekten veriliyor kendi gözlerimle şahit oldum.Sıska tabir edebilceğim bir arkadaşım tam 24 kilo almıştı ve doğumdan 4 ay sonra eski haline döndü.Çünkü hamilelikte alınan kilolar sadece yağ değil su tutulması filanda oluyor ve hamilelik sona erdiğinde vücut kendini yeniliyor.Hele ilk 3 ayda çıkan göbeklerin büyük sorumlusu gaz ve su tutulmaları.O yüzden dert etmeyin.
Hoş size diyorum bende bazen acaba çok alırmıyım diyorum ama bence kafamıza takacağımız son şey bu olmalı.Cinsiyet içinse içime hamile olmadan önce oğlan olacağı doğardı ama hamile kaldığımdan beri bişey hissedemez oldum.Allahtan hayırlısını diliyorum.

herkese günaydıngerçi kimse gelmemiş daha sanırım

minoz haklısın galiba kendimi çok narin tutmak istemiyorum aslında ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum.

inadınada şu son günlerimde misafirlerim oluyor.Babamı kaybetmiştim başsağlığına falan geliyorlar sağolsunlar.çok yorulmuyorum eşim çokyardımcı ama yinede işten eve gelip saatlerce uzanamıyorm.
bu gazdan bende şikayetçiyim.sayesinde daha şimdiden göbeğimvar :)

selam kızlar geldım ben...bu arada bulantılarım gectı ama uzuleyımmı sevıneyımmı bılemedım...su ara hıcbır belırtım kalma ınanırmısınız kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum tık yok hıc bır yerımde buda korkutuyor bazen....ayın 8 inde dr kontrolum var ense kalınlıgı olculecek bebısın sonrada kan verıcem ıkılı tarama testı ıcın..bir an once gelsede gıtsem dr..insan orda oldugunu ve ıyı oldugunu gormek ıstıyor sureklı......

Selam kızlar ben de uzun zamandır girememiştim tatildeydik sakin sakin tatilimizi yaptık dinlendik eğlendik ben denizde yüzdüm bebeğim de annesinin karnında yüzdü:))Şimdi baktım da çok yavaş ilerliyo bizim forum:)Biz de bugün 11+3 olduk:) Cuma günü ikili tarama testi var inşallah sağlıklıdır diye dualar ediyorum ayrıca artık cinsiyetini de öğreniriz diye düşünüyorum artık rüyalarımıza giriyor eşim de ben de hep kız olsa dedik ama artık oğlan gibi hissediyoruz önce sağlıklı olsun inşallah...

merhabalar,uzun zamandır giremiyordum,misafirim vardı.hiç ilerlememiş burası.
yabangülü çok sevindim inşallah ben de normale dönerim bir an önce,hiç yemek yiyemiyorum bu da beni çok halsiz düşürüyor.
monalya oh ne iyi etmişsin tatilegidip.inşallah iyi sonuç gelir taramandan,ben de bugün yaptırdım,10 gün sonra çıkar dediler bakalım artık.

kimse yazmayacaksa bi daha ben de yazmayım,oldu olacak kapansın konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…