Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

yok canım moralini bozma sen de,bebişine zarar.aslında ben de kilo almak istiyorum,çünkü zayıf ve iştahsız bi insanım.boyum 172,kilom zorla 57 olmuştu,biraz verdim işte.ama doktorum en fazla 70 olabilirsin ona göre dedi daha en baştan.

bulantın falan olmuyor mu hiç?benim akşam ve daha çok gece oluyor,ama yemeklerden çok soğudum,canım istemiyor hiç.o yüzden yiyemiyorum.
dillerim lal,inşallah böyle devam edersin,benim 8. haftadan sonra başladı bulantılarım.

zeycane bakma karnımız yok ama inan insan heyecan yapıyo karnım ne zaman çıkacak diye :)insan kendini hamile gibi hissetmiyo böylede

en dikkat etmen gereken dönemdesin cnm bana doktor hala riskimiz var kanama olabilir dikkat et dedi bana söylenenler çamaşır serme yere eğilme ağır kaldırma bu kadar bunlara dikkat et sende
bu arada evet,dikkatli olmak gerekiyor,benim de kanamam oldu düşük riskim vardı,bikaç gün önce iyi dedi doktor,biraz daha rahatladım hareket ediyorum evde.bu arada bana cinsiyet bile söylendi yaa,böyle devam ederse kız olur dedi yani,kız lehine ilerliyormuş:)

en dikkat etmen gereken dönemdesin cnm bana doktor hala riskimiz var kanama olabilir dikkat et dedi bana söylenenler çamaşır serme yere eğilme ağır kaldırma bu kadar bunlara dikkat et sende

ben çalşıyorum.doktorum herşey normal dedi.hiç birşeyi yasaklamadı.tabiki ağır kaldırmak v zor işler yapmak dışında.

bende dikkat ediyorum ama ne yalan sölimm bazen unutuyorum.en sık yaptığım hata yüksek dolaplara uzanmak.bugün yemekhanedeki ablamızdan fırça yedim :)

kızlar benimde hiç bulanmadı yeni yeni var gibi ama en başından bu yana hep bayılcak gibi fenalaşıyorum 5 dk sonra geçiyo bi kere kustum eyvah başladı deyip kortum ama meğer mideyi üşütmüşüm ara ara bulanıyorum ama iştah kaybı falan yok inş devam etmez bebeklerimiz için mecbur katlancaz güzel annecikler

cnm bende göbek var ama bende dün bebeğimin elini ayağını oynattığını görene kadar hamile olduğuma inanamadım allaha herkese yaşatsın bu duyguyu

doktor ultrason görüntüsünü verdi bize

daha fasulye gibi minnacık bir karartı.ama utanmasam cüzdanım koycam resmi okadar yani.çakırmadan evde kimse yokken bakıyorum.gerçekten çok garip bir duyguymuş.resmen görmemiş gibi oldum

iyiki evde ultrason yok zırt pırt bakardı heralde

Allah hayırlısıyla sağlıkla sonunu getirmeyi nasip etsn cümlemize inşallah

dillerim_lal hangi hastaneye başladın cnm yada karar aşamasındamısın

aslında karar veememiştik ilk muayene için gecikmeden gidelim istedik tavsiye üzerine medart a gittik.haluk beye.ben memnun kaldım oradan devam edicez sanırım.orası polikilinik gibi doğumu ya güven hstanesinde yada bayındırda yapıyorlar sen hangisini seçersen

kızlar gittiniz galiba tanıştığımıza çok memnum oldum bende ofisteyim şu an işlerimi yapıyım bu arada kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere öptüm

evet bi an işe daldım :)

aynı anda çalışmaa devammmm.

tanıştığıma memnun oldum ben hep burdayım ama görüşürüz

kızlar dalmışım başka bi sayfaya kusura bakmayın,ben de şimdi çıkıyorum,devam ederiz burdan yine.hoşçakalın

Merhaba Arkadaşlar anladığım kadarıyla sizlerde mayısta hamile kaldınız.Ben de bugün 8+0 oldum.inşallah bu ikinci bebeğim olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…