- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
10 haftalıkken 2 kilo adım gibi yazılar okudum
ben daha 5,5 haftalığım şimdiden 1 kilo aldım :) gerçi ben 45 kiloyum ama
bende mayıs hamilesiyim
yeni geldim :) hoşgeldim dimi zemuszemus
minozcum valla ben sizin başlıkta tutunamadım:))ama yine de günlük bakıyorum.
valla sorma ben de bu başlık için çok uğraşmıştım sayıyı arttırmak için başlarda hatırlarsın belki. ne zamanki bebişimin kalp atışlarını duydum ve kaza geçirdiği söyledim kimse ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun demedi ondan beri girmiyorum buraya.baktım ki herkes ben şöyle ben böyle sadece kendini anlatıp çıkıyor kimsenin birbirini dinlediği yok anlaşılan dedim :))
zeycan ben artık ankarada değilim malesef,evlendikten sonra ayrılmak zorunda kaldım.ama ankaraya 1 saat uzaklıktayım,daha fazla gidemem:))
biz deriz cnm hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
bende ankaraya gelin geldim....1 sene oldu yeni yeni alışıyorum
valla sorma ben de bu başlık için çok uğraşmıştım sayıyı arttırmak için başlarda hatırlarsın belki. ne zamanki bebişimin kalp atışlarını duydum ve kaza geçirdiği söyledim kimse ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun demedi ondan beri girmiyorum buraya.baktım ki herkes ben şöyle ben böyle sadece kendini anlatıp çıkıyor kimsenin birbirini dinlediği yok anlaşılan dedim :))
:)))sağol canım.üzerinden kaç hafta geçti.valla sıcağı sıcağına burda paylaşıp da cevap alamamak o kadar zoruma gitmişti ki anlatamam:)) bu arada maşallah senin bebiş erkek galiba.öyle görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?