Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

10 haftalıkken 2 kilo adım gibi yazılar okudum

ben daha 5,5 haftalığım şimdiden 1 kilo aldım :) gerçi ben 45 kiloyum ama

kızlar 2011 ocak anneleri ile 2011 ilk anneleri farklı 2 topik. ocak anneleri çokkkk kalabalık ve haklısınız zaten kalabalık oldukları için kimseyi pek almıyorlar aralarına.ama 2011 ilk annelerine beklerim en azından daha azız.

10 haftalıkken 2 kilo adım gibi yazılar okudum

ben daha 5,5 haftalığım şimdiden 1 kilo aldım :) gerçi ben 45 kiloyum ama

maşallah diyorum sana canım yaa,ben de 10+5 günlük hamileyim.öyle pek bulantım falan olmamasına rağmen 1,5 kilo verdim.ben de zayıf bir insanım,çok da kolay kilo veririm.şimdilerde iştahım çok kapalı,hayatta kalmak için yiyorum sadece:))

minozcum valla ben sizin başlıkta tutunamadım:))ama yine de günlük bakıyorum.

zeycan ben artık ankarada değilim malesef,evlendikten sonra ayrılmak zorunda kaldım.ama ankaraya 1 saat uzaklıktayım,daha fazla gidemem:))

valla kızlar benim göbeği görüyosunuz resimde 5 kilo aldım dün tıp fakültesinde başladım doktora diyorum aç yaşıyorum resmen ama 5 kilo aldım diye almamaya çalış diyo elimde deil kafayı yiyorum son aylarda yerimden bile kalkamıycam gibi görünüyo

minozcum valla ben sizin başlıkta tutunamadım:))ama yine de günlük bakıyorum.

valla sorma ben de bu başlık için çok uğraşmıştım sayıyı arttırmak için başlarda hatırlarsın belki. ne zamanki bebişimin kalp atışlarını duydum ve kaza geçirdiği söyledim kimse ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun demedi ondan beri girmiyorum buraya.baktım ki herkes ben şöyle ben böyle sadece kendini anlatıp çıkıyor kimsenin birbirini dinlediği yok anlaşılan dedim :))

sağolun arkadaşlar

bende daha bir belirti başlamadı gerçi hep böyle dedim dedim dün sabah midem bulndı :) acab pskolojikmi dedim ama 6. haftaya giriyorum normal galiba.

şuan oldukça yiyorum acıktığımdan değil doktorun bir sözü aklımdan çıkmıyor "sık sık yesen dayanabilirsin aa beeğe besin gitsin sık sık" dedi yemeyince sanki onu aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum :) bende meyve falan yiyorum aralarda

biz deriz cnm hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun

biz deriz cnm hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun

:)))sağol canım.üzerinden kaç hafta geçti.valla sıcağı sıcağına burda paylaşıp da cevap alamamak o kadar zoruma gitmişti ki anlatamam:)) bu arada maşallah senin bebiş erkek galiba.öyle görünüyor.

doğrudur canım,evet seni biliyorum bu başlıktan zaten.geçmiş olsun,görmedim ben öyle bir mesajını.ama şu an herşey yolundadır umarım.

valla banada öyle geliyo kız istiyorum ama erkek olcak bence hissediyorum sağlıklı olsun herşeyden önemliisi ama insan çok mrk ediyo

zeycane,sen kaç haftalık hamilesin.maşallah snaa yaa
minozcum senle de Allahtan bir zarar gelmezse aynı gün doğum yapacağız:))

10+ 5 benim de,ama hafif bir şişkinlikten başka bi karnım falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…