Aşılama mayısta aşılama yaptıranlar burda toplanalım ve birlikte bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canım benimde 25 mayısta aşılamam oldu...inş hayırlı haberler alırız...

Kızlar ben de 24 Mayıs'ta aşılama oldum ama adet olucam galiba. Progestan alıyorum ya rahmin aşağı indiğini farkettim ilk zamanlar öle degildi. Siz farkettiniz mı hiç böle bisey

Kızlar ben de 24 Mayıs'ta aşılama oldum ama adet olucam galiba. Progestan alıyorum ya rahmin aşağı indiğini farkettim ilk zamanlar öle degildi. Siz farkettiniz mı hiç böle bisey

bende o hapı kullanıyorum ilk günler acillik etti beni o hap şimdi doktor aşağıdan at dedi bu seferde bende yanma yapıyo şaşırdım ne yapcağımı?

ne bileyim alışamadı vücudum o hapa cuma günü doktora gitcem o zaman sorcam bakalım ne dicek

slm kızlar benim bir senedir çocuğum olmuyor bende aşılama yaptırmak istiyorum fakat maliyeti ne kadar tahliller falan toplam maliyeti ne oldu size söyliyebilirmisinizz

ben sadece çatlatma iğnesi aldım eczaneden birde progestan hapını aşılama içinde 350 verdik bu arada benim gögüslerim şişti midemde bulanıyo ayrıyeten belim çok ağrıyo sizdede varmı böyle belirtiler

bende 26 mayısta aşılama yaptırdım. ilk bir buçuk gün kahverengi leke geldi.sonra geçti kasıklarımda ağrı oldu.pazaresi akşamından beri proestan kullanıyorum. ar ara kasığıma ağrı girip çıkıyo. onun dışında şimdilik bir sorun yok gibi .bakalım haftaya neler olacak....

slm kizlar bende 29 mayista catlama ignesi oldum. progestani doktorum asagidan atmami soyledi. hic bir agri yok yanma yok yani hic bisey hissetmiyorum. ilk denemem sizce ilk denemede basirili olurmu? bat haziran 16 ne zaman idrar testi yapiyim?

Son düzenleme:
normalde aşılamadan 2 hafta sonra belli oluyormuş bence 1 hafta sonra yap çıkabilir

benimde ilk aşılamam canım bende merakla bekliyorum aşılama olduğum günde sayılırsa 7. günüm yarın doktora gidicem kontrole bakalım ne dicek

30 Mayısta aşılama oldu.Sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.Allahım istereyn herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah :)

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün ben hiç birşey hissetmiyorum ama olmıcakmış gibi geliyo sanki

Iyi günler arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende istanbul tüp bebek merkezi aret kamar beyde 29,05,2012 de aşılama oldum suan dört gözle bekliyorum. Allah herkese tez zamanda bebişlerini kuçaklarına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…