amin canım ben bugün sabah test yaptım negatif 12. günüm bugün ara ara kahverengi akıntım geldi bu belirtimi sence?
bende 26 mayısta aşılama yaptırdım. ilk bir buçuk gün kahverengi leke geldi.sonra geçti kasıklarımda ağrı oldu.pazaresi akşamından beri proestan kullanıyorum. ar ara kasığıma ağrı girip çıkıyo. onun dışında şimdilik bir sorun yok gibi .bakalım haftaya neler olacak....
arkadaşlar ben de 26 mayısta aşılama oldum bir hafta evde dinlendim ilk anlar gerginlik oldu sonra 10.güne kadar falan belirti yaşamadım 10.günden sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluştu bel ağrısı oldu çok ayakta kaldıım zaman oluor bel ağrısı ve şu iki gündür de akıntım arttı su gibi beyaz kokusuz adet sancısı gibi sancı çektim sonra onun yerini kasık batması aldı gece bile uyanınca ağrıyı hissediorum bir de dün bir ara oturduum yerde feci başım döndü nedenini bilmiorum ben progestan falan kullanmadım doktorum vermedi bolbol istirahat et dedi bana bir de göğüs uçlarım hassaslaştı normalde ucu pek olmaz ama şimdi uçları bazen belirginleşior bilemiorum ne anlam ifade edior bütün bunlar bugün 12.günüm bekliorum herhangi bir test tarihi de vermedi ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluor genellikle adetim çatlatma iğnesinin bugün 13.günü umarım adet olmam hamile olurum ben ve benim gibi olan buradaki herkese Rabbim bebeklerini göndersin inşş devamlı dualar ediorum aşılama yapıldıı anda bile bol bol dualar ettim hastaneye giderken de öle inşşş kabul olur dualarım
merhaba bayanlar ben de 30 mayısta 2.aşılamamı yaptırdım.
Kızlar bakın şöyle bir yazı gördüm bugün tam da ruh halimi artık vazgeçtiğimi ve unuttuğumu söylerken bu yazıyla karşılaştım olmuyorsa zorlama ya hayallerin kırılır ya kalbin unutmuş gibi yap çünkü güzel şeyler hiç beklemediğin anda gerçekleşir...burada hep vazgeçtii zaman hamile olduğunu öğrenenleri okudum durdum ve bunun gerçek olduunu anladım.Vazgeçmek zor ama insan zaten bir noktadan sonra vazgeçior bıkıor çünkü ben artık vazgeçtim ama vazgeçmek için deil içimden vazgeçmek geldii için vazgeçtim.
canım aynı senin gibi bizim de hiç ciddi bir problem yok hatta problem yok gibi bişi başta pko var demişlerdi ama o da hormon testine göre onaylanıormuş o testleri de yaptırdım sonuçlar iyi çıktı prolaktin de sınırdaydı ama ilaç bile vermedi aynı sen gibi rahim filimi de çektirdim hiç bişi yok eşim varikosel ameliyatı olmuştu 3 yıl önce evlenemden önce yani değerleri çok düşük deildi zaten hemen yükseldi şuan tüm değerleri gayet iyi olması gereken gibi doktorlar iyi dedi ama işte olmuor olmuor hiç olmaz dediğimiz insanlar ne sorunları olduu halde ciddi anlamda ama bir bakıolar ki hamile kalmışlar tedavisiz hem de ama ben şuna inanıorum kafadan bebek mevzunu atmak lasım bena rtık attım rafa kaldırdım doktora falan da gitmicem problem olursa gidilir doktora e biz de çocuk olmaması için neden yoksa nie gidiim Allah vericekse verir gittim de noldu daha çok düşünüp kafaya taktıım için olmadı işte hem doktora gitmek beklentileri de yükseltior ve psikolojik çöküntü oluor sonunda ben artık bebek düşünmemeye karar verdim olcak gözüyle bakmıorum olursa da olur Allah verir inş biz de 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuoruz öle işte
:) canım ben artık ister istemez attım çünkü acaip bunaldım beni üzüorsa ne kadar böle devam edebilirim dedi amaan yaa istemiorum ne zaman olursa olsun dedim bir anda çok sıkıldım çünkü bu mevzudan en azından adet olup olmıcamı beklemem olucam derim olurum şaşırmam üzülmem bence en güseli bu kafam rahat artık istemiorum olursa ne zaman o zaman olsun napiim yaa innşş kendiliindeng elir hepimizinki en kısa zamanda gelsin ama acelem yok artık müdahale edemioruz çünkü biryere kadar zorlasan paralasan da kendini ne çare
Canım seni korkutmak istemem ama alttan muayene yapılıor o şekilde kistler falan varsa daha net görünüyor ama sorun etme kendine bir problem olmuor ben ilk le muayene olduumda doktora ama ben regkliyim dedim bizim için problem deil dedi insan herşeye alışıor maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?