Aşılama mayısta aşılama yaptıranlar burda toplanalım ve birlikte bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım ben bugün sabah test yaptım negatif 12. günüm bugün ara ara kahverengi akıntım geldi bu belirtimi sence?

amin canım ben bugün sabah test yaptım negatif 12. günüm bugün ara ara kahverengi akıntım geldi bu belirtimi sence?

idrar testinde hemen çıkmıyormuş bozma moralini. günün geldiğinde kan testi yap bence .akıntı belirti olabilir.yerleşme kanamasından falan bahsedenler var.

sağol canım benim bugün adetimin 20. günü benim aşılama 8. gün oldu biraz erken gibi geldi banada yada kendimi kandırıyorum

benimde aynı sekılde kahv. akıntım oluyor falan agrılarım aynı
sen ne durumdasın hangı gun bellı olacak ? lutfen cvp yz

arkadaşlar ben de 26 mayısta aşılama oldum bir hafta evde dinlendim ilk anlar gerginlik oldu sonra 10.güne kadar falan belirti yaşamadım 10.günden sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluştu bel ağrısı oldu çok ayakta kaldıım zaman oluor bel ağrısı ve şu iki gündür de akıntım arttı su gibi beyaz kokusuz adet sancısı gibi sancı çektim sonra onun yerini kasık batması aldı gece bile uyanınca ağrıyı hissediorum bir de dün bir ara oturduum yerde feci başım döndü nedenini bilmiorum ben progestan falan kullanmadım doktorum vermedi bolbol istirahat et dedi bana bir de göğüs uçlarım hassaslaştı normalde ucu pek olmaz ama şimdi uçları bazen belirginleşior bilemiorum ne anlam ifade edior bütün bunlar bugün 12.günüm bekliorum herhangi bir test tarihi de vermedi ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluor genellikle adetim çatlatma iğnesinin bugün 13.günü umarım adet olmam hamile olurum ben ve benim gibi olan buradaki herkese Rabbim bebeklerini göndersin inşş devamlı dualar ediorum aşılama yapıldıı anda bile bol bol dualar ettim hastaneye giderken de öle inşşş kabul olur dualarım

hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebişin bize de sonucunu yaz olur mu?

slm kızlar benimde 2 gündür kahverengi akıntım geliyodu ve bugün geldi kırmızılar yarında test günümdü ama yinede gitcem doktora bi dahaki tedavi için

kızlar dün belirtilerimi yazmıştım ya bugün adet oldum tutmadı aşılamam ve artık doktora da gitmicem tedavi falan istemiorum çünkü tedavi olduumda beklentilerim artıor ve daha çok üzülüorum hayattan istediin bişi olmuor o yüzden istemiorum artık çocuk falan gitmicem doktora bu ay ne olursa olsun artık düşünmek istemiorum hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım çünkü vazgeçtim umutlanmaktan ve beklemekten ve istemekten

Kızlar bakın şöyle bir yazı gördüm bugün tam da ruh halimi artık vazgeçtiğimi ve unuttuğumu söylerken bu yazıyla karşılaştım olmuyorsa zorlama ya hayallerin kırılır ya kalbin unutmuş gibi yap çünkü güzel şeyler hiç beklemediğin anda gerçekleşir...burada hep vazgeçtii zaman hamile olduğunu öğrenenleri okudum durdum ve bunun gerçek olduunu anladım.Vazgeçmek zor ama insan zaten bir noktadan sonra vazgeçior bıkıor çünkü ben artık vazgeçtim ama vazgeçmek için deil içimden vazgeçmek geldii için vazgeçtim.

canım üzülme diyeceğim ama çok zor biliyorum,inşallah allah en yakın zamanda sana da bana da ve bekleyen herkese de nasip eder..bunu yaşamayan anlayamaz bende 2 yıllık evliyim ama olmadı olmadı olmadı bizde bu ay ilk aşılamayı deneyeceğiz,,biz de ciddi bi sorun da bulamıyor doktorlar sadece ben de prolaktin yüksek biraz aama ilaç bile varmiyorlar sınırda yaniii..siz kaç yıldır bekliosunuz bir de probleminiz neydi?

canım aynı senin gibi bizim de hiç ciddi bir problem yok hatta problem yok gibi bişi başta pko var demişlerdi ama o da hormon testine göre onaylanıormuş o testleri de yaptırdım sonuçlar iyi çıktı prolaktin de sınırdaydı ama ilaç bile vermedi aynı sen gibi rahim filimi de çektirdim hiç bişi yok eşim varikosel ameliyatı olmuştu 3 yıl önce evlenemden önce yani değerleri çok düşük deildi zaten hemen yükseldi şuan tüm değerleri gayet iyi olması gereken gibi doktorlar iyi dedi ama işte olmuor olmuor hiç olmaz dediğimiz insanlar ne sorunları olduu halde ciddi anlamda ama bir bakıolar ki hamile kalmışlar tedavisiz hem de ama ben şuna inanıorum kafadan bebek mevzunu atmak lasım bena rtık attım rafa kaldırdım doktora falan da gitmicem problem olursa gidilir doktora e biz de çocuk olmaması için neden yoksa nie gidiim Allah vericekse verir gittim de noldu daha çok düşünüp kafaya taktıım için olmadı işte hem doktora gitmek beklentileri de yükseltior ve psikolojik çöküntü oluor sonunda ben artık bebek düşünmemeye karar verdim olcak gözüyle bakmıorum olursa da olur Allah verir inş biz de 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuoruz öle işte

canım ya haklısın kafadan atmak lazımda aama çok zor işte,,inşallah bu ay kendiliğinden olur bebişin ben de adet olmayı bekliorum 1 haftaya kadar olurum zaten başlayacağız aşılama tedavisine,,artık her ay adet olma korkusundan bıktım artık inşallah olumlu sonuçlar alırız

:) canım ben artık ister istemez attım çünkü acaip bunaldım beni üzüorsa ne kadar böle devam edebilirim dedi amaan yaa istemiorum ne zaman olursa olsun dedim bir anda çok sıkıldım çünkü bu mevzudan en azından adet olup olmıcamı beklemem olucam derim olurum şaşırmam üzülmem bence en güseli bu kafam rahat artık istemiorum olursa ne zaman o zaman olsun napiim yaa innşş kendiliindeng elir hepimizinki en kısa zamanda gelsin ama acelem yok artık müdahale edemioruz çünkü biryere kadar zorlasan paralasan da kendini ne çare

ACİL CEVAP LÜTFEN ya kızlar çok alakasız olacak da birşey soracağım,önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım,reglimin 2. günü doktora gideceğim yumurtalara bakılacakmış,hem kan değerlerinden hem de alt ultrasonla bakılacakmış,yani vajinal muayene mi oluyor bu,yoksa karnımdan mı bakılacak anlayamadım,umarım karnımdandır yani düşünemiyorum regliyken vajinal muyeneyi

Canım seni korkutmak istemem ama alttan muayene yapılıor o şekilde kistler falan varsa daha net görünüyor ama sorun etme kendine bir problem olmuor ben ilk le muayene olduumda doktora ama ben regkliyim dedim bizim için problem deil dedi insan herşeye alışıor maalesef :)

teşekkür ederim canım,ilk aşılamam olacak umarım tutar,progesteronum 21.gün 1,49 çıktı çok korktum,klomenle düzelir mi bu değer

progesteronla ilgili bir bilgim yok canım benim hormon değerlerim normaldi aşılama ile ilgili bir defa bakıldı bu hormonlara birdaha da bakılmadı bilemiorum yani sana tavsiyem çok umutlanmaman ama umudunu nda kaybetmemen çünkü çok umutlanmak çok büyük hayal kırıklıı yaşatıor öle ki ben şok oldum ilk adet günümde ve o gün resmen sanki mutluymuşum gibi güldüm güldüm akşam eve gidince hüngün hüngür bağıra bağıra ağladım ve hala içime bir dert oturdu kaldı sıkıntımı atamıorum nasıl bir şok yaşadıımı düşün yani o yüzden çok beklenti içine girme ki hayal kırıklıın büyük olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…